• nda

    Januarimammor del 18

    Hej! Nu har jag också hittat hit. Tack JFL! Jag hade ingen koll på att tråden var stängd men undrade varför det varit så tyst i tråden den senaste veckan.

    Här hemma är allt bra. Tjejerna växer så det knakar. De har varit en hel vecka hos farmor och farfar utan oss. Det var stort för de har aldrig sovit borta utan oss innan. När jag ringde till Freja och glatt berättade att jag hade gått på semester och snart skulle åka till henne frågade hon bara VARFÖR??? Det var helt underbart att höra att de hade så roligt. Jag hade nästan tänkt höra om vi kunde vänta ytterligare ett par dagar så att vi hade kunnat umgås lite jag och Fredrik för han var bortrest hela veckan men svärmor var helt färdig så jag vågade inte. När vi klev in genom dörren satte de sig på altanen med ett glas vin och bara pustade

    Nu ska vi vara hemma i några dagar och sen blir det en tripp ner till Gotland och Pippi.

    Ha en bra sommar!


    Mamma till Freja-Lo och lilla Eli
  • nda

    Vad mysigt det låter med svampplockning Rosagul men myggen hade ni ju kunnat vara utan...

    Här hemma är vi inne på den sista semesterveckan. Fredrik har redan börjat jobba men jag och tjejerna har ett par mysdagar kvar då vi försöker komma in i rutiner igen. Vi måste lära oss gå upp lite tidigare på morgonen igen annars kommer det att bli tufft när dagis börjar. Vi hade en massa mys planerat för veckan men tyvärr blir det begravning i Mariestad istället då en vän till familjen gick bort förra veckan. Inte precis det avslut som jag ville ge barnen på semestern eller ha själv för den delen för det kommer att bli sorgligt. Jag ska försöka hitta barnvakt till tjejerna så att de slipper följa med ner eller så får kanske Fredrik åka själv.

    Jag längtar lite till att komma igång igen efter semestern faktiskt. Vi har lallat lite väl länge nu men jag önskar att vi hade någon resa inplanerad till hösten/vintern så att vi hade något att se fram emot...

  • nda

    Åh idag är det skönt här hemma. Tjejernas kusin på 12år kom hem till oss för snart 1h sen och jag har knappt sett snågon av barnen sen dess De avgudar henne verkligen och de är de enda tjejena i sälkten så trots åldersskillnaden är de riktigt tighta. Hon har tyckt att det har varit tråkigt att vara enda tjejen bland 7 killar och nu har hon två stalkers här hemma som följer hennes minsta steg Ska ta ner dem till stranden idag tänkte jag för det är säkert roligare att bada med henne än bara med mig som inte orkar vara i i hur många timmar som helst.

    Ha det bra i solen!

  • nda

    Tjoho! Vi har bokat en resa till Spanien i höst. Det ska bli så skönt att komma iväg lite hela familjen precis när hösten är som ruggigast.

Svar på tråden Januarimammor del 18