Inlägg från: smilla06 |Visa alla inlägg
  • smilla06

    Januarimammor del 18

    Twinkle- visst börjar de bli stora!!! Känner igen det här med trotsen!!! Har gått hemma själv nu i 2veckor med Ronja! PUST snacka om att testa tålamodet och det är väl inte ens starkaste sida nu när man är höggravid och har 4 dagar kvar till BF!!!

    JFL- Hoppas oxå att saker och ting ordnar sig på jobbet. Verkar den nya chefen vara bra då?

    PPM- Åh vad härligt det låter att vara barnfria i en hel vecka och bara rå om varandra, men jag förstår att man saknar dem fort fast man ibland känner för att sätta ut en annons på tradera

    Ha en fortsatt skön sommar allihopa

  • smilla06

    Pippi- GRATTIS till lilla Malin. Oj 2 timmar!!! Det gick fort. Hoppas ni alla mår bra.

    JFL- jaha det är manana manana syndromet

    Nu börjar jag bli less på väntan...... de sista dagarna har varit såååå tråkiga, vill ju bara att allt skall sätta igång. Kände ni andra oxå såhär mot slutet.
    Är samtidigt rädd att allting skall klappa med tanke på barnvakt till Ronja. Hennes farmor och farfar är inte de snabbaste människorna fast man säger att det är akut men som tur är så kommer min mamma hem idag från semesterresa. Jag anses vara högriskpat då jag har för mycket fostervatten och har blivit tappad 2 ggr på drygt 1 1/2 liter. BM sa att när det blir vattenavgång eller startar med värkar så måste jag in med det samma och det känns ju tryggt :-0.

  • smilla06

    hej hopp allihopa!!
    Ville bara snabbt berätta att den 5 aug (1 vecka över tiden) tittade lilla Tilia ut.
    Förlossningen gick jättefort 1 timme från det att vi kom in!!
    Hoppas alla har det bra.
    kramar

Svar på tråden Januarimammor del 18