Inlägg från: Fröken Freken |Visa alla inlägg
  • Fröken Freken

    Några Göteborgare som hoppas på plus i sommar?

    Pandan82 skrev 2009-08-10 16:59:22 följande:
    Hello!Börjar komma in i min lite mer deppiga period i månaden =( eller mer stressiga och paranoida kanske man ska säga. Snart ägglossning ni vet. För mig är det till en början okej, sen börjar jag tänka typ, "det är lugnt vi får se vad som händer". Sen blir tankarna mer påfrestande, "undrar om jag blir gravid denna månad?", "nu vill jag verkligen bli gravid, nu, nu, nu!" Sen kommer den eviga väntan (känns det som) att vänta på om mensen kommer =(Men, men, nu väntar jag på ägglossning till att börja med, får se när ägglossningstestet ger utslag!
    Ja tänk hur knäpp man kan bli egentligen. haaha menar självklart inte dig utan jag är själv likadan men denna gång har jag gett mig banne på att jag skall skärpa till mig. Min äl är över för denna gången och nu är det 2 mycket spännande veckor framför mig men jag tror inte att jag har blivit gravid, bara en känsla jag har.

    Håller tummarna för dig, have fun!
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken

    Hej tjejer!

    Hoppas ni alla härdar ut. Själv har jag haft lite "mensvärk" till och från under dagen, gillar det inte alls för då får jag bara förhoppningar som kanske inte leder till något kul alls.


    Panda82: Ni verkar ha levt gott i sommar men hej, det är ju bara sommar en gång om året så det har ni gjort med all rätt! Fick själv en smärre chock när jag fick vårt bonusbesked från ICA i dag, strax över 10 000 för två månader MEN då har vi också haft många middagsbjudningar och som tack så fick vi en bonuscheck på 100:- och det tackar man ju inte nej till.


    Låter som alla kommer få en härlig helg, märks att vi börjar gå in på hösten snart. Det var lite kyligt ute i dag när solen gick i moln. Själv skall vi ta en tur in till stan i morgon för att sedan åka ner till Malmö på lördag, då är det kalas och sen festivalen på kvällen.


    Hoppas alla får en härlig helg!


    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Fru R skrev 2009-08-13 22:42:19 följande:
    Det låter som om alla har handlat som galna denna sommaren och jag är helt klart inkluderad!! Vi hade 7500!! Jajks! Har aldrig haft så mycket. Men å andra sidan så kräver en skengravid sina sötsaker!!
    haaha ja det är ju alltid en anledning till att äta gotte. Jag är faktiskt så duktig att jag håller mig till att bara äta onyttigt om lördagar, jag mååååste verkligen ner lite i vikt. Har fortfarande graviditetskilon kvar så det är verkligen fy skäms för mig. I natt har jag knappt kunnat sova, mått väldigt konstigt och haft ont i magen till och från och sen var det några crazy danskar som festade ute på balkongen hela natten lång, klockan var 03.15 sista gången jag tittade på den. De skrek och gapade, spelade musik och var allmänt sviniga. Vissa människor har verkligen ingen respekt för andra! *arg som ett bi*
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Len Gbg skrev 2009-08-14 12:43:08 följande:
    Ha! Det är nog ingen som slår oss i våra matkostnader hos ICA! Vad säger ni om 15800 spänn för juni och juli månad!? SJUUUUKT! Men vi har haft gäster KONSTANT sedan vi flyttade in i huset i slutet av maj. Jag anade att det skulle bli något sådant så jag blev inte så chockad. Men visst, det ser inte så snyggt ut när man får det på papper... Nu drar vi till Skåne! Ha det fint så länge!
    Skönt att inte vi var värst då!

    Hoppas ni får det härligt i Skåne!
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Fru R skrev 2009-08-14 14:26:40 följande:
    Len Gbg skrev 2009-08-14 12:43:08 följande: Grattis, du vinner!Fröken Freken: Satan vad irriterande! Vi har bara pensionärer och småbarnsfamiljer omkring oss, så det är inget problem här! Väldigt skönt!! Jobbigt med ont i magen! Den vill säkert ha lite gotte!
    Visst är det irriterande. Grejen är den att det bor nästan bara barnfamiljer här också, mestadels med barn under 10-12 år men självklart en del yngre par. Jag tror att de som egentligen bor i lägenheten har lånat ut sin lägenhet till några de känner eller så var det sonen och hans kompisar. Men men, förhoppningsvis får man ta igen den förlorade sömnen i kväll för i morgon är det barnkalas utomhus så då gäller det att vara pigg, go och glá.
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Fru R skrev 2009-08-14 20:39:40 följande:
    Fröken Freken: Oj, utomhuskalas imorgon kan bli lite blött! Stövlarna på! Vi kommer att vara inne imorgon för Alicia har nästan 40 graders feber. Fick sin 18 mån spruta igår och hon har reagerat på den!! Stackars liten!!
    Men uff då, inte kul alls. Hoppas hon mår bättre nu!

    Kalaset hölls inomhus även om det slutat regna när vi väl kom ner till Malmö, förstår inte hur man tänker när man bestämmer sig för att ha ett kalas utomhus i dessa regntider som råder.
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Fru R skrev 2009-08-16 11:56:02 följande:
    Fröken Freken skrev 2009-08-16 09:58:40 följande: Det var väl tur att ni inte behövde sitta ute med fullt regnställ på er! Men det hade ju varit intressant att blåsa ut ljus i det regnet!! Ja, lite bättre är det med febern, men inte helt ok. Det som är skönt är att hon är igång och leker lite bättre idag. Gårdagen spenderade hon mest i våra knän. Väldigt gott för oss, men inte så bra för henne...
    Uff stackarn, det är inte alls kul när de blir så där påverkade. Önskar man kunde ta ifrån dem det onda och ta det själv.
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Len Gbg skrev 2009-08-16 18:23:17 följande:
    Hej hej!Nu är vi hemma i Göteborg igen! Har haft det mysigt i Skåne hos föräldrarna, men det blev väldigt kort och intensivt. Imorgon är det BIM -2 för mig... om man kanske skulle testa... Har inte känt det minsta, så jag tror inte jag är gravid nu heller... Tror ändå jag måste testa imorgon för jag är ju så nyfiken! Hoppas ni haft en bra helg tjejer!
    Förstår dig, det är svårt att låta bli. Jag är också sugen på att testa mig, i morgon bitti i sådana fall. Då är jag på BIM-4, är en alldeles för stor optimist jag.
    Men jag har fått en massa plitor på kinderna som jag inte haft sedan graviditeten med Cornelia, förhöjd temp och metallsmak i munnen samt att jag kan bli jätte ledsen och börja gråta utan någon anledning då och då MEN allt kan ju vara pms också, varför skall pms:en vara som den brukar, roligare när det bara vänder och får en att hoppas, eller?

    Nu skall vi på inskolning! Hoppas ni får en härlig dag och en bra start på veckan!
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Len Gbg skrev 2009-08-17 12:56:31 följande:
    Hello! Testade i morse på BIM -2...Och jaa...vad ska man tro? Testar med testlagrets stickor och efter 5 minuter fanns det ett knappt synbart streck vid sidan av kontrollstrecket.... När jag kollade själv så tänkte jag: nähäpp, inte denna gången heller. Men när sambon fick se det så sa han: men där är ju verkligen ett streck, fast ett väldigt svagt streck! Nu undrar ju jag om ett svaaaaaagt streck räknas... Eller om det kan komma ett svagt streck även om man inte är gravid! Givetvis ska jag testa igen på BIM, men är det nån som har hört/varit med om detta?För övrigt har jag precis kommit hem från inskolning av sonen... Idag skulle han äta där för första gången. Kan ju säga att maten har varit vår stora "grej" här hemma och jag har varit ganska nervös inför hur det skulle funka hos dagmamman. Det blev inte katastrof iallafall. Han åt några korvbitar tillslut. Suck...Fröken Freken: Ååååh, håller alla tummarna för att du ska få ett plus! Spännande!
    Åhh vad spännande det låter! Ett svagt streck är ju positivt om det är rätt färg och har den tjocklek som det skall ha, jag plussade ju svagt på BIM-8 med Cornelia så nog kan du allt vara gravid. Nu kommer jag nästan koncentrera mig på ditt plus istället.

    Kul att det går bra med inskolningen, man blir ju lätt nervös när man vet att de har vissa tendenser hemma och att det skall bli likadant vid inskolningen.
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Cinza skrev 2009-08-17 18:28:02 följande:
    Len Gbg: Jag blev nyfiken och var inne på deras hemsida och tittade och där står faktiskt att det är möjligt att få ett positivt prov så tidigt som 7 dagar innan BIM. Jag trodde faktiskt inte det eftersom de på apoteket sa att det enda test man kan testa tidigt med är clearblue digitaltest.
    Men just CB digital kan man väl inte testa tidigt med? Jag har för mig att det krävs att man är minst på BIM, det är inte bland de känsligaste testen nämligen. RFSU har ju ett test som man kan testa med upp till 6 dagar innan, det skall jag testa med i morgon. Sedan finns det stickor som är extra känsliga också, köpte sådana innan från Babytime, kan testa med dem upp till 4-5 dagar innan BIM.
    Du är din egen lyckas smed
Svar på tråden Några Göteborgare som hoppas på plus i sommar?