Inlägg från: Fröken Freken |Visa alla inlägg
  • Fröken Freken

    Några Göteborgare som hoppas på plus i sommar?

    Fru R skrev 2009-08-24 13:24:17 följande:
    Men visst är det fascinerande hur mycket man förändras när man får barn, och det inte alltid till det bättre!! Själv trodde jag nog att jag skulle vara en collare morsa och inte en som tänker på hur man på bästa sätt märker barnens strumpor inför dagisstart... Några förslag förresten?!
    Brodera in initialerna (stavas det så?) uppe i mudden? Har faktiskt aldrig själv tänkt på det, kom på det nu men det kanske man skulle göra. Söt blir det ju också.
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Fru R skrev 2009-08-24 13:56:37 följande:
    Fröken Freken skrev 2009-08-24 13:43:49 följande: Ja, jättefint, men då måste jag göra det själv för Andreas med en nål kan bara sluta i ett besök på akuten... Vill inte vara på jobbet!!! :-S
    haaha nej det kan du väl bespara honom.

    Vad var det du jobbade med nu igen?
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Fru R skrev 2009-08-24 14:49:57 följande:
    Jag är ekonom. Jobbigt att komma tillbaka och se att ingen har gjort något åt det de skulle gjort.. Frustrerad!!Ska skrapa triss lott istället och hoppas på turen där!
    Nej fy vad trist. Tråkigt när inte folk kan göra det som de blivit tillsagda om.
    Har du köpt nya triss lotten med 100 tusen i 25 år? Det hade verkligen inte varit helt fel att få bli en vinnare där.
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Fru R skrev 2009-09-03 09:54:22 följande:
    Självklart betalar jag! Fikat alltså.Ska nog planera in en tur på stan i nästa vecka, behöver ändå handla lite barnkläder för en tjej som fått barn här på jobbet, så då kan jag likaväl gå en liten tur för mig själv!! Blir glad bara jag tänker på det! Ska förhandla med gubben om jag får köpa en ny handväska också.... Han har satt handelsstopp på handväskor.. (har 39 st)
    haaha och min gubbe tycker att det räcker med 1, där fick jag ett motargument.

    Allt bra med er annars?
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Fru R skrev 2009-09-03 12:47:39 följande:
    Fröken Freken skrev 2009-09-03 11:26:53 följande: Hos mig är det fin fint! E på toppenhumör! Sitter på jobbet och kollar efter fina barnkläder. Vad mycket fint det finns där ute!! Själv??
    Visst finns det, blir helt sjuk ibland. Så mycket man vill ha och skulle kunna köpa men som student är det inte alltid möjligt. :o)

    Här är det fint, har fullt upp med plugget men ligger just nu däckad i en förkylning vilket är mindre kul men men.
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Len Gbg skrev 2009-09-04 09:07:44 följande:
    Kikar in och säger hej! Har haft en dryg vecka med illamående och så jobbstarten då... Tack och lov har jag inte mått dåligt på jobbet, det har kommit så fort jag stigit innanför dörren och när jag varit ledig! Hitintills skiljer denna graviditet sig helt ifrån min första. Kanske blir det en tjej denna gången!? På tisdag ska jag på inskrivning på MVC. Har fått en hel del andra symtom så nu känner jag mig verkligen gravid. Är i vecka 7 nu.Hur går det för er andra?! Några plus i sikte? Hoppas ni alla mår bra och får en skön helg! Själv ska man jobba!
    Illamåendet vill man ju gärna slippa. Jag mådde själv illa dygnet runt från v.5-6 till v. 14. Man gick som i en dimma under de veckorna. :)
    Härligt att det verkar gå bra iallafall.
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Cinza skrev 2009-09-08 14:42:24 följande:
    Hej där!Igår såg jag en repris av Dr Åsa och där fick jag lära mig att kvaliteten på sädesvätskan är som bäst vid 15-tiden på dagen så det är då man skall ha sex om man vill bli gravid. Nu hoppas jag att jag får fullt utslag på ÄL-testerna nästa onsdag för då är jag ledig och kan humpa kl 15
    Jo jag har också hört det eller så läste jag det någonstans... Tänk vad mycket det är som skall till egentligen och vem har tid att ha skoj i sängen vid den tiden om det inte är helg och man är barnfri om man nu har barn. :o)
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Fru R skrev 2009-09-09 19:00:47 följande:
    Va bra att vi kan roa er!! Det är det vi är till för! Eller hur Cinza?!?!? En sån där idiot fråga från min sida.... Jag har testat med äl-stickor nu i två dagar och har inte fått något utslag men jag har lite blod i flytningarna som för övrigt är väldigt trådiga.... Svar mottages vänligen från en hormonellt utmattad kvinna....
    Brukar du blöda vid äl? Finns ju dem som gör det... Eller har du räknat fel på äl så att det kanske är en nid?
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Fru R skrev 2009-09-09 19:06:51 följande:
    Fröken Freken skrev 2009-09-09 19:04:53 följande: Har vad jag minns aldrig haft ens en gnutta blod vid äl... Nästan så jag blir orolig, men det visar sig väl. Börjar jag blöda mera så får jag väl gå till läkare anta jag ....E annars lite bekynnerfri idag för vi har sålt våran bil och jag är SÅ nöjd!!Ska fira lite och sen ska jag hoppa på gubben!!!
    Åhhh vad kul, grattis! Tycker ni gör rätt som firar det i sängen.
    Någon ny bil på g eller?

    Men någon gång skall väl vara den första? Man slutar aldrig förundras över sin kropp.
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Len Gbg skrev 2009-09-09 19:42:16 följande:
    Hej på er tjejer!Måste in då och då för att se hur det står till med er! Här är varje dag tuff just nu. Mår så in i nordens illa... Spyr inte, men ibland önskar jag att jag kunde det! Det konstiga är att jag mår sämst när jag är ledig och är hemma. På jobbet hinner jag inte ens reflektera över illamåendet! Var på inskrivning igår. Fick en jättebra barnmorska vilket jag är oerhört lättad och glad över! Jag hade en svår förlossning med sonen, och sen följde en massa annat efter det, så man kan säga att första halvåret var ett rent helvete. (Finns att läsa om detta i bloggen här på FL) När jag dragit dessa historier ganska kortfattat satt hon nästan och gapade... för första gången kände jag att jag fick en bekräftelse på att det vi gick igenom var något ut över det normala. Jag kommer att få gå på Aurora-samtal och träffa en läkare tidigt. Det finns två allternativ för mig. Antingen blir det ett planerat snitt, eller så kommer jag föda vaginalt med ha ett kontrakt skrivet av en läkare. Där kommer det stå att jag när jag själv vill kan begära att bli snittad, att förlossningen max få ta ett X antal timmar och måste fortgå normalt. Avstannar den så ska det bli snitt.Barnmorskan reagerade starkt över två saker: Dels att jag fick ligga med krystvärkar i 10 timmar, och dels att man inte stängde av värkförstärkande droppet när det beslutats att det skulle bli akut kejsarsnitt. Hon uttryckte att så får det bara inte gå till... Nu känner jag mig så trygg för jag har redan min barnmorska bakom mig och har hennes stöd till 100%. Det är jag som kommer bestämma hur min förlossning kommer gå till och vi ska göra allt för att det ska gå 100 gånger bättre denna gången!Tack för att ni läste allt detta! <3 Vecka 8 imorgon. Tiden går sakta även när man plussat!
    Vad härligt att du har fått en bra BM som har förståelse för vad ni gick igenom sist. Vart går ni? Kan vara bra att veta när det väl är dags för oss.
    Du är din egen lyckas smed
Svar på tråden Några Göteborgare som hoppas på plus i sommar?