• Anonym

    Mår dåligt varje sommar, jag hatar sommaren!!

    Jag tror att jag är helt unik angående min känsla för sommaren.
    Jag är inte som alla andra. Jag älskar hösten, julen, vintern, jag avskyr våren. Jag kan tycka om sommaren om den inte är för varm. Jag har antidepresiva som jag tar när våren börjar och fram till hösten.
    Jag mår jätte dåligt nu. Jag hatar när det är så mycket ljus. Jag känner mig bländad. Bara att vakna upp coh se att: AH NEJ, ännu en dag med sol, klibb och värme. Jag mår väldigt dåligt. Min kropp fungerar inte alls, inte mentalt heller. Det kanske är något fel på mig men jag börjar fundera på en lösning som att vistas utomlands, på ett kallare ställe under sommaren var det nu skulle kunna vara. Jag blir förvirrad och mår jätte dåligt av detta ljus och denna värme.

    Är det fler som känner som jag? Antagligen inte, men jag gör ett försök.

  • Svar på tråden Mår dåligt varje sommar, jag hatar sommaren!!
  • Anonym
    Anonym skrev 2009-07-03 18:39:02 följande:
    Jag tror att jag är helt unik angående min känsla för sommaren. Jag är inte som alla andra. Jag älskar hösten, julen, vintern, jag avskyr våren. Jag kan tycka om sommaren om den inte är för varm. Jag har antidepresiva som jag tar när våren börjar och fram till hösten. Jag mår jätte dåligt nu. Jag hatar när det är så mycket ljus. Jag känner mig bländad. Bara att vakna upp coh se att: AH NEJ, ännu en dag med sol, klibb och värme. Jag mår väldigt dåligt. Min kropp fungerar inte alls, inte mentalt heller. Det kanske är något fel på mig men jag börjar fundera på en lösning som att vistas utomlands, på ett kallare ställe under sommaren var det nu skulle kunna vara. Jag blir förvirrad och mår jätte dåligt av detta ljus och denna värme. Är det fler som känner som jag? Antagligen inte, men jag gör ett försök.
    Här har du en till! Jag har aldrig tyckt om sommaren,jag trivs bäst på hösten och vintern! Så du är inte ensam! Har fått börja äta anti dep medecin nu,har sluppit det hittills men nu fick jag börja.....
  • Anonym

    Gillar inte heller våren och sommaren speciellt mycket. Det är väl för jag är allergisk..tycker även inte om "hetsen" på sommaren..man ska vara ute mycket, grilla och på semestern "ska" man göra så mycket kul!! Älskar dock solen och tycker om att vara utomlands och sola och bada. Då vet man säkert att det är varmt och soligt. Här hemma undrar man alltid vad det blir för väder..kan vara soligt på fm och spöregna på em. På och av med kläder..hit och dit..ÄÄÄÄÄLSKAR hösten och december månad och längtar redan i februari till julmyset!!

  • Anonym

    Du är inte alls ovanlig, det finns faktiskt sommardepressioner också.

    Det finns hjälp att få precis som vid vinterdepressioner, sök hjälp hos psykolog

    (själv AVSKYR jag värmen och sticker inte huvudet utanför dörren förrän efter 22.00 om jag är ledig)

  • Anonym

    Tror faktiskt att det är relativt vanligt att man känner olust inför sommaren, det är bara mindre accepterat att känna så. Man "ska" ju vara lycklig, brun, semestra exotiskt och anordna fantastiska grillfester...för att inte tala om ångestaftonen nummer ett; midsommar då allt som ställs på sin spets.

  • Anonym

    OJ, oj oj!!!!!!!!!!!!!

    Är detta sant??

    Jag var verkligen inte ensam om att tycka så här om sommaren. Jag känner precis som ni också skriver att det finns en massa måsten, man ska vara så glad, brun, osv. Jag känner nästan att jag vill trotsa emot också. Jag vill vara den jag är. Tvinga inte mig att sola och att våndas på stranden. Vi var iväg idag med sonen en stund här på stranden. JAg låg i skuggan, och lät det blåsa på mig för fulla muggar. tyckte inte alls om det. Det är ju ett tvång bara för att man har barn känns det som. I bilen tvingade jag sedan mannen att ha airkondition på det absolut kallaste. Sonen tyckte det var ok och han frös inte, det var väl inte så kallt, men helt underbart.

    Jag blir så himla trött också på sommaren.
    Nej hösten är mysig. Den bästa tiden på året är julen. Jag älskar den!!!!!!!!!!!!!!!

    Jag myser, njuter och lever fullt ut. Jag tycker om september fram till mars. Mars börjar jag tycka att det känns otäckt, tråkigt och jobbigt igen.

    Just nu lever jag på att det ska bli kallare f.o.m nästa vecka och att det snart går mot hösten igen.

    Leve hösten och vintern!!!

    Kram på er

  • Anonym

    mår också väldigt dåligt av värmen

    över 17 grader så där och jag kokar på insidan

    hatar värme...finns det ingen hjälp att få

    det är ett enda lidande från april till september

Svar på tråden Mår dåligt varje sommar, jag hatar sommaren!!