Inlägg från: Anonym (samma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (samma)

    Mår dåligt varje sommar, jag hatar sommaren!!

    Nej, du är verkligen inte unik. Är väldigt trött på sommarhysterin, och blir ÖVERLYCKLIG när det äntligen är september igen

  • Anonym (samma)
    Anonym (:() skrev 2013-07-29 01:45:39 följande:
    Men ni har tur ändå, som bor i ett land där det nästan alltid är vinter, grått, mörkt och trist, snö, influensa, kyla och is på gatorna Jag slutade med vinterkläderna i maj, som vanligt och nu är det ju snart september och man får ta på sig vantarna på morgonen igen och i oktober kan man få skrapa bilrutorna om man har (o) tur Gråter Men grattis till er då, ni har det som ni vill större delen av året!
    Fast det är det ju verkligen inte. Eller bor du långt uppe i Norrland?
  • Anonym (samma)
    Anonym (:() skrev 2013-07-29 02:02:20 följande:
    Nej, men om man ser meterologiskt sett (medeltemp över 10 +)  är sommaren bara drygt 4 månader i Sveland. Sen om man dåligt redan innan 10+ är ju uppenbart mycket individuellt, jag mår dåligt från oktober till april själv och det är mer än halva året.
    Det är väl inte så "bara"? Finns ju bara tre sommarmånader, liksom.

    Men det är klart att det är trist att du lever i ett klimat som du inte trivs i. Påverkar det ditt liv mycket? I så fall kanske du faktiskt kan fundera över att emigrera?
  • Anonym (samma)
    Anonym (antisommar) skrev 2013-07-29 02:10:15 följande:
    Vad tycker du om regniga dagar på sommaren? Själv kan jag tycka det är väldigt bra. Hade det regnat och varit molnigt hela sommaren hade jag varit väldigt nöjd faktiskt.
    Ja, regniga sommardagar är helt ok. Det har det varit här idag, sååå skönt efter all värme de senaste veckorna!
  • Anonym (samma)
    Anonym (:() skrev 2013-07-29 02:16:53 följande:
    Känner att jag kom lite i fel tråd, men jag har ju samma problem fast tvärtom

    Japp, jag har funderat på att emigrera. Det är trist att må dåligt pga nåt sånt som årstiden. Har ni funderat på det själva? Men för er borde det kanske hjälpa åtminstone lite att flytta upp till Lappland?

    Och, jo, så fint som det varit sista veckorna gör det inget om det regnar någon dag eller natt. men timmarna mitt på dagen vill jag helst ligga ute i värmen/solskenet och gotta mig de få dagar då det går att att vara lättklädd.
    nja, för min del vet jag inte om det finns nåt ställe som har rätt klimat. Skulle vara England då, kanske.
  • Anonym (samma)

    jag skulle vara försiktig med att önska sig istid dock... be careful what you wish for. Under istiden var ju stora delar av Sverige obeboeligt.

  • Anonym (samma)
    Anonym (:() skrev 2013-07-29 02:50:57 följande:
    England? Där är det ju generellt sett många fler varma dagar, eller?  Jag har bott där själv.. Men ja, inomhus är det ju svinkallt oftast :D

     
    Jaså, du ser, inte ens där får man må bra! Alltså, mitt drömklimat är mycket regn och höstiga dagar, jag trodde det var mycket sånt där, men det kanske är mest myt?
Svar på tråden Mår dåligt varje sommar, jag hatar sommaren!!