• Carolatom07

    Mår dåligt varje sommar, jag hatar sommaren!!

    Verkar som du är i gott sällskap. Har avskytt sommaren sen jag var barn. Beror nog på att jag aldrig haft en rolig sommar i mitt 45-åriga liv. Andra är ute och reser och har roligt tillsammans men jag har alltid känt mig utanför, då jag aldrig haft råd att göra något speciellt.

    Avskyr klibbig värme. 18-25 grader är ok, men sen blir det outhärdligt för mig. Avskyr alla äckliga insekter som kommer med värmen, flugor när man ska äta, getingar som inte vill flyga ut när de kommit in i bostaden, fästingar som finns i varenda buske. Myggor på kvällar och nätter som gör att man inte kan sitta ute och svalka sig utan att bli biten av dem. Avskyr att alla ska grilla, som om det vore ett måste bara för att det är sommar, och alla svenssons som ska supa sig fulla och först då vågar prata och lätta på sina hjärtan mer än vad de gjort under hela året. Är de inte sociala annars behöver de inte heller vara det med alkohol i kroppen.

    Men möter samma reaktioner som jag tror att alla andra som ogillar sommaren gör. De tror man är konstig eller onormal, för det är ju "självklart att alla gillar sol och värme".

    Sen dessa åskväder som brakar loss efter längre tids hetta, så man får hålla sig inomhus och vara rädd för blixtnedslag.

    Nej. skönt att hösten kommer nu.

Svar på tråden Mår dåligt varje sommar, jag hatar sommaren!!