• Utvandraren

    Mår dåligt varje sommar, jag hatar sommaren!!

    Samma här. Sommaren är ren skär tortyr för mig, värmen är outhärdlig, solen går aldrig ner så det är svårt att sova, pollen. Sedan ska alla ska tjata om hur underbart det är med sommaren och förvänta sig att alla ska vara så glada och så nöjda och göra så mycket roliga saker, nästan som om det vore en tävling. 

    Min mamma och mina tre barn tycker samma.

  • Utvandraren
    Anonym (Fy fan!) skrev 2022-08-01 21:08:26 följande:

    Alltså jag vet att jag inte borde bli provocerad av såna här idiotiska trådar men för helvete kan ni sluta klaga på sommaren!!! Alla ni som tycker det är sååååå förfärligt med den förfäääärliga värmen och som tycker det är såååå hemskt synd om er för att ni mår ju såååå dåligt hela tre månader om året - för helvete skärp er!!! Kom igen när ni går in i djup depression varenda jävla september som håller i sig till juni... Var glada att ni bara mår dåligt tre månader om året i stället för att bara ha tre månader om året när ni överhuvudtaget mår hyfsat, för att i stället må skit i nio månader. Och i år har det ju inte ens varit varmt - totalt en handfull dagar (om ens det) som det varit mer än 24-25 grader.... Blir så jävla less på ert gnäll. Att må dåligt tre månader om året är för helvete ingenting! Och sen blir jag less på mig själv, för vad är vädret att gnälla över överhuvudtaget, man kunde ju ha riktiga problem, som krig osv... 


    Så du menar att du mår dåligt 9 månader om året pga av vad? Kylan eller din livssituation under resten av året?  ( Ps. Menat som en uppriktig fråga och inte ett försök att vara otrevlig).  Jag vet inte om din livssituation tillåter det men om det går så kanske södra Europa skulle passa dig bättre? Tack vare EU så har vi ju lyxen att kunna flytta till massa olika länder. Till skillnad från mig och dem i min situation så har du betydligt större möjligheter att hitta lösningar för din situation. Hade det funnits något realistiskt genomförbart sätt för mig att undkomma pollen helvetet och värme tortyren så hade jag gjort allt som stod i min makt för att slippa må så här dåligt så många månader om året.

    Så. Det översta var menat att låta trevligt och förhoppningsvis ett tips men nu måste jag agga lite jag med så det kommer nu. 🙂

    Men jag undrar lite varför du har rätt att klaga över att du mår dåligt 9 månader om året pga att det inte är varmt men vi som mår dåligt under sommaren inte har rätt till det? Jag har dessutom väldigt svår pollenallergi så mitt helvetet börjar ofta så tidigt som i februari och orsakar även mig en djup depression. När den värsta värmen kommer så mår jag ofta så dåligt att jag ofta gråter mig till sömns och hoppas på att antingen kölden äntligen ska komma så att jag kan andas igen och att jag ska kunna gå ut eller att jag ska få slippa vakna nästa dag. 

    Så varför ska du, och många andra ha rätt att klaga på den årstid som ni tycker är fruktansvärd men vi får inte göra samma? Det är ju inte direkt som att ni avstår från att klaga på vintern för våran skull? 
  • Utvandraren
    Anonym (Nfnf) skrev 2022-08-16 06:47:18 följande:

    Tar du antidepressiva för du inte gillar sommaren? Fundera ut varför istället 


    Ja. Flera sommar har orsakat djupa depressioner hos mig som varat över hela vinterhalvåret och förstört den ända tid på året som jag faktiskt kan glädjas över att vara vid liv.
Svar på tråden Mår dåligt varje sommar, jag hatar sommaren!!