• Dr Nail

    Mår dåligt varje sommar, jag hatar sommaren!!

    Jag tror sommaren är nånting som är bra på pappret men som ingen gillar egentligen. Ingen trivs väl när det är kvavt, svårt att sova, insekter överallt, plus stängt och inställt överallt pga. ett semesterhelvete. Det är vad sommaren är, i grund och botten.

    Men oroa dig inte, för nu kommer det bara bli kallare och mörkare hela tiden. Det är inte mycket kvar av sommarhelvetet.

  • Dr Nail
    PrettyGirl skrev 2009-07-03 18:46:41 följande:

    Jag känner inte som du gör, jag älskar sommaren. Men alla är vi olika! Har du någon aning om vad som kan ha hänt? Har du alltid varit så här nere eller har det blivit så efter en händelse eller så? Vårdepressioner kan vara vanligt, men brukar kunna släppa. Ljus är som bekant ett "botemedel" mot depression, sk ljusterapi. Denna årstiden är bra för oss på det viset, oftast så kan man bli gladare av ljuset. Jag funderar lite på grundorsaken till ditt problem!


    Det enda som ljuset gör är att man sover sämre. Sömnbrist leder till depression och allt annat obra.
  • Dr Nail
    Anonym (Fy fan!) skrev 2022-08-01 21:08:26 följande:

    Alltså jag vet att jag inte borde bli provocerad av såna här idiotiska trådar men för helvete kan ni sluta klaga på sommaren!!! Alla ni som tycker det är sååååå förfärligt med den förfäääärliga värmen och som tycker det är såååå hemskt synd om er för att ni mår ju såååå dåligt hela tre månader om året - för helvete skärp er!!! Kom igen när ni går in i djup depression varenda jävla september som håller i sig till juni... Var glada att ni bara mår dåligt tre månader om året i stället för att bara ha tre månader om året när ni överhuvudtaget mår hyfsat, för att i stället må skit i nio månader. Och i år har det ju inte ens varit varmt - totalt en handfull dagar (om ens det) som det varit mer än 24-25 grader.... Blir så jävla less på ert gnäll. Att må dåligt tre månader om året är för helvete ingenting! Och sen blir jag less på mig själv, för vad är vädret att gnälla över överhuvudtaget, man kunde ju ha riktiga problem, som krig osv... 


    Jadu. Nog blir livet bättre om vi slutar klaga över saker vi har ca. noll kontroll över och istället fokuserar på sånt som vi faktiskt kan påverka i livet.
  • Dr Nail

    Nu är det inte mycket kvar av sommaren. Man känner hur det blir svalare varje dag. En lång, mörk höst väntar.

Svar på tråden Mår dåligt varje sommar, jag hatar sommaren!!