Inlägg från: lillangel |Visa alla inlägg
  • lillangel

    Morden ökar i Sverige, barn och kvinnomord...varför tror ni?

    Igår mördades en mamma o hennes baby flicka i deras lgh, de gör så ont att läsa detta och veta att de hände en sån brutal sak i sthlm för bara några timmar sen,så har vi max o saga... lilla ängla osv osv... VARFÖR? Vem mördar barn? och varför har de ökat så mycke? man kan slå upp nyheterna varje dag så är de någon som blivit av me sitt liv på brutalaste sätt. Mår skit över de här. Och pedofil kvinnan som fick ynka 2 1/2 hörde jag idag??? va? de e ju helt sjukt att hon ska få springa runt lös sen i samhället + alla andra pedofiler som också släpps ut bland alla våra barn efter 1år

  • Svar på tråden Morden ökar i Sverige, barn och kvinnomord...varför tror ni?
  • lillangel

    Ellinor Doolittle skrev 2009-07-03 23:37:30 följande:


    Tja... det finns väl gott om sexdårar och psykfall därute.. tyvärr.. nästan alla är karlar... märkligt va?
    jaaa de är jävligt märkligt faktiskt... läste just om morden på mamman o babyn o de va pappan/sambon som mördat dom o sen tagit sitt eget liv...läste också att barnmorden har minskat ...men ändå,hur kan man döda sitt eget barn? usch!
  • lillangel
    jaghopparhögt skrev 2009-07-11 14:41:01 följande:
    Det känns ju inte som ett schysst samhälle, om t ex två kvinnor blir våldtagna på en festival och både blir våldtagna av svarta män. Ska polisen då bevaka alla svarta män i fortsättning på den festivalen.Känns ju verkligen inte rätt alls.
    sluta diskutera i min tråd tack!
  • lillangel
    kramgo80 skrev 2009-07-11 21:21:19 följande:
    Det var inte meningen att gå off-topic. Vill du diskutera varför barnamorden ökar i sverige så ställde jag tidigare en fråga var du fått den statistiken från. Allt jag hittar tyder på motsatsen, men jag hittar å andra sidan ingenting som är skrivet efter 2007.
    Nej men jag mena inte dig utan han jag skrev till här kul att ni lämnar staestiker,ska läsa de sen...eller kul va väl fel ordval...intressant är de! Jag trodde att de ökat för jag tycker de varit så mycke kvinno och barn mord sista tiden.....usch!
  • lillangel
    Tyrell skrev 2009-07-16 13:14:38 följande:
    Om man tittar på BRÅs statistik fördelat på 100 000 invånare så ser man att fullföljda dråp och mord varit konstant mellan 1 och 3 sedan 1950.Alltså beror ökningen på en ökad folkmängd.
    faktiskt rätt så logisk teori ju
Svar på tråden Morden ökar i Sverige, barn och kvinnomord...varför tror ni?