• LePaige

    Vi som går hos IVF Falun Del 14

    Åh schysst med ny tråd. shit känns som man hängt här vääldigt läänge nu.
    Jag börjar känna av lite biverkningar nu av synarelan, huvudvärk, värme & humöret går verkligen upp & ner, men mest ner. Stackars min älskade man vad han får utstå.

  • LePaige

    usch jag är så jävla rädd att det kommer bli trubbel. fick en väldig blödning i samband med väntad äl som höll i sig ett par dagar. Är väldigt rädd att det kanske var en mellanblödning som vart en väldigt tiiidig mens??
    Nån annan som haft det så?

    Är så jobbigt att inte kunna ringa ivf & fråga för att de har stängt & man känner sig så ensam när man har frågor & nu rä jag verkligen rädd att det blir trubbel & att det inte kommer någon blödning.
    Har sprayat synarela i 8 dagar nu & trodde att blödningen skulle ha kommit. Fan tänk om det skiter sig nu & att vi tar spray & eventuellt sprutor i onödan :(

    Har någon annan varit med om detta, att inte fått blödning vid synarela eller blödning väldigt sent? Vad hände för er? Kunde ni genomföra ivf som det var tänkt eller fick ni avbryta.
    Tacksam om någon varit med om detta kan svara för jag är så orolig & stressad för det här.

  • LePaige

    Dag 16 med sprayen & nu kom blödningen, gör så ont så nu måste jag gå & lägga mig igen :(

  • LePaige

    wehee: De har ju stängt, ingen som jobbar. Bara ingela som kommer in extra på torsdag nästa vecka för en enda dag bara. alla har semester.

  • LePaige

    www.aftonbladet.se/wendela/article5578034.ab

    ett bra blogginlägg som alla borde läsa. Jag kände mig så träffad i positiv bemärkelse. Alltså att det inte är fel att känna som man känner inför andra gravida kvinnor bara man kan erkänna det för sig själv så att man vet vart man står.
    Jag har en väninna som jag pratar om allt med & vi sitter & pratar mkt om just detta, det är så skönt att kunna släppa sina känslor fria.

  • LePaige

    jag börjar också med sprutorna på lördag. Nu är det inte långt kvar.

  • LePaige

    Kul att ni gillade "krönikan" tyckte att den verkligen var mitt i prick. jag länkade till den via min blogg så att släkt o vänner kan läsa den, har inte skrivit rakt ut ännu att vi ivfár men det kanske ger dem en tankeställare att man kanske ska tänka både en & två ggr.

  • LePaige

    Jag sprutar med Gonal-f & Vill nog minnas att jag sprutade med det även förra gången, hmmm.
    Känner att det håller på & händer nåt där nere, har ont i äggstockarna & magen börjar svullna.
    Känns lite jobbigt faktiskt & jag har världens ångest inför äp.
    Har ju redan varit med om det en gång så jag vet ju vad jag har att vänta mig, men jag trodde att första gången skulle vara den sista & nu mår jag bara dåligt inför tanken på det & vill helst av allt slippa det.

    Hur känner ni andra som gjort det fler ggr?
    Ska till ivf på torsdag & ta ett blodprov för att se hur jag ligger till. Undrar när man äp kommer att ske?

  • LePaige

    milja08: tack! vet inte varför men nu sitter jag o svettas bara för jag börja tänka på det, tror bestämt att jag måste gå o göra nåt annat.
    Men jag måste ju genomföra det, så är det bara.

Svar på tråden Vi som går hos IVF Falun Del 14