Inlägg från: Vimsa2 |Visa alla inlägg
  • Vimsa2

    Barnvagnar

    Jag har provkört en Carena Free i barnvagnsaffären för 2 månader sedan när jag skulle köpa sittvagn. Den kostade ca 1300 kr ny och har vändbart styre. Tyvärr tyckte jag att den var förhård i fjädringen och jag tror att den blir jobbig att köra när barnet väger lite mer. Jag valde att köpa en Brio Race istället. Har inget vändbart styre men bra kvalitet och bra fjädring.

  • Vimsa2

    Nu såg jag att ni väntar en 4 åring. Jag tror nog att det är bra att köpa en vagn trots att barnet är 4 år. Man vet inte hur mycket barnet är vant att gå och så behöver de få känna sig lite små ibland. Då rekommenderar jag absolut en Brio sitty. Den har inte fullt liggläge och man kan köpa till suflett om man vill. Det är billig, lätt och smidig och bra att handla i när barnet har blivit större .

    www.blocket.se/goteborg/Nya_Brio_sitty_sulkys_08_21296342.htm&w=2

  • Vimsa2

    Jag håller inte med om att man aldrig har en 4 åring i vagn. Vi har 3 barn, varav 2 st är äver 4 år (biobarn). De har suttit till och från i vagn när de är 4 år. Går man långpromenader, ner och handlar etc är det skön för små fötter att få vila lite om de vill, annars är vagnen bar att köra andra saker i . Till stranden har vi också använt vagnen då barnen gärna har krypit upp i den och vilat och om inte annat har jag kört strandpåsen och sandsakerna i den. För att inte tala om det någon gång råkas bli snö, det är jobbigt för små ben att pulsa omkring i snö långt.

    Man är inte så stor när man är 4 år och allra helst om man är nyfådd, då har man behov att få bli behandlad som lite yngre ibland..

Svar på tråden Barnvagnar