Inlägg från: mia A |Visa alla inlägg
  • mia A

    TjatterMAJorna 2005, del 18

    Cooljeen: Usch då inget roligt med gubben din.

    I måndags började tjejerna på dagis och efter bara en timme ringde fröken om att dagis stängt pga stora råttor på dagis, fick ja in te reda på förens på eftermiddagen då ja hämtade dem på ett annat dagis. Det dagiset har de vart på hela veckan och nästa vecka är de på ännu ett annat dagis för efter att alla råttor på 40 cm är döda måste det städas ordentligt.
    Så inatt började Elin spy och spydde hela natten och strax innan hon gick till dagiset, men det fixade sig hon bajsade ett helt kalas och sedan mådde hon bra igen. Hon klarar ju inte förändringar och jäkt och tillpå köpet hade de ej tillgång till toa mer än vid frukost lunch och eftermiddagsmålet.

    På lördag ska hon för första gången till sin stödfamilj som de hittat i Alingsås hoppas att det kommer att bli bra för henne.

    Då får ja och Thomas vara med lilla Ida själva och lite ledigt.

  • mia A

    Aannaa: Vi köpte de kängorna förra året och även overall till Ida. De höll hela säsongen ja tyckte de var bra syrran hade haft dem till sina söner pga att de var bäst i test då hon hade dem.

  • mia A

    Imon är ja ledig då blir det att städa plocka undan och tvätta även baka en kardemumsare.

    Tjejerna ska till dagis så det är bara ja och hunden hemma.

  • mia A

    Satte på teven och vad fick ja se jo ett program om dialekter kul, de sände från Brända och Leksand och Djura. Kul att se och de snackade om att pizzerian i Djura var stängd den stängde ju för jättelängesedan. Thomas gjorde ju panpizzorna med Jazon och Dan

  • mia A

    Oj råkade trycka iväg det. Nu saknar man Insjön ju tänk om man haft huset kvar och bott kvar där nu då hade T haft jobb.

  • mia A

    Dalis: Vi delade av rummet med en expedit bokhylla som vi ställde mitt i rummet rakt ut och förankrade den i väggen och satte varsina sängar i i respektive krypin.
    Nu bor vi i en 4:a men hade gott klarat oss med en 3:a för tjejerna vill ej sova själva utan i samma rum. Då sover de annars vaknar de och vi blir 4.a i våran säng.

  • mia A

    Har haft en lugn helg, Elin har varit hos stödfamiljen hela helgen hon kom hem runt 18-tiden igår.

    Ida har varit världens gnälligaste i helgen och gråtit bara man sagt bu eller bä.

    Idag var vi på Bvc med barnen och vägde och mätte Elin som fyller 6 nu var 110 lång och vägde 16 kg och Ida var 104 lång och vägde 14,9 kg

    Ska strax lägga tjejerna, de får varva ner en kort stund vid teven.

  • mia A

    Funderar och funderar hur kommer ni göra med influensavaccinet ta det eller inte ta det???
    Barnen är ju riskgrupp så även ja.

  • mia A

    SysterYster: Kändes skönt att höra har tid på måndag för Elin och de kunde ge henne sitt vaccin då.

  • mia A

    Vist: Ring försäkringsbolaget vi fick ny bilbarnstol när våran blev sönderslagen och syrrans stolar slängde tjuvarna ut någonstans, bilen fick de tillbaka och försäkringsbolaget gav dem 2 nya bilstolar. Den ena stolen blev hittad så vi övertog den då.

  • mia A

    Vad är det för bil så man kan hålla utkik om någon försöker annonsera ut den?

  • mia A

    Vist: Vi fick ut på hemförsäkringen bilstolen det hade inget att göra med försäkringen på bilen.
    Vanliga hemförsäkringen borde täcka det. Det var folksam vi har, och bilen e försäkrad i volvia

Svar på tråden TjatterMAJorna 2005, del 18