• Malle85

    Provade 5-minuters metoden ikväll, tog 40 min. Imorgon??

    Vi har också använt oss av denna metod. För oss så var det så att hon skrek i ca 45 minuter första kvällen, dagen efter ca 15-20 minuter. Efter att dagarna gick så minskades tiden. men kan inte riktigt minnas hur många dagar det gick innan hon somande utan skik, men inom en vecka så gick det bra.

    Hoppas att det kommer gå bra för er, för efter att vi har använt oss av denna metod har vi fått sova gott om natten.

  • Malle85

    Wiila5: Vilken "metod" rekomnederar du då? Eftersom du är så emot 5 mm?

  • Malle85
    NorasMamma skrev 2009-07-30 19:56:50 följande:
    Haha, för man MÅSTE metoda sitt barn eller? Sällan.
    Hur har du fått ditt barn att sova gått om natten då?? Utan "METOD"
  • Malle85

    Men då somnade hon runt samma tid varje kväll i ditt knä??

  • Malle85

    Föräldrar får göra precis som dom vill med sina barn, så länge barnet sover gått på natten och är glad och pigg på dagen. En utvilad mamma och pappa är ju också en person med mer energi och ork inför dagens prövningar.

  • Malle85

    Ja, det är synd att om det skulle vara personer som inte vågar berätta att de använder sig av denna metod, för risken att bli påhoppade som "dåliga" föräldrar. Det är bara en själv som känner sitt barn bäst!!!


    ThereseNyman skrev 2009-07-30 20:12:01 följande:
    Man kan ju fråga sig hur många som har använts sig av denna metod här inne på FL, men inte vågat svara i denna tråd, pga alla påhopp som blir.....
  • Malle85

    Tycker det är fel att säga tt hon gav upp...
    Hennes dotter vet att hennes föräldrar finns där för henne och att hon somnade gott var för att hon är väl trygg i sig själv.

  • Malle85

    Jag står på din sida ts. Jag har bara bra erfarenheter av denna metod. Kör på och strunta i dom som är emot den. Dom får köra på sina sätt, så länge din du och din dotter och övrig familj mår bra så är ju det huvudsaken.

  • Malle85

    Lady Dahmer skrev 2009-07-30 23:08:57 följande:


    barn som lämnas att skrika tillverkar en hög dos av kortisol i hjärnan (stresshormon) - denna kortisol är skadlig för hjärnan och har länkats ihop med bl.a ADHD. Bara för att nämna ett exempel på vad för slags skada det gör. Sen att det skadar anknytningen och lär barnet att ingen bryr sig kanske är mindre viktigt för er...?
    Vi har en glad och kärleksfull dotter, och jag kan inte tänka mig att hon inte tror att vi inte bryr sig om henne. Ni målar upp er själva som supermorsor bara för att ni inte har testat metoden.
Svar på tråden Provade 5-minuters metoden ikväll, tog 40 min. Imorgon??