• Kamikazee

    Bim-lista för augusti

    Fortsättning på tidigare bim-listor.

    Snor Förväntansfulls trådstart rakt av så om ni misstycker så får ni säga till...

    Vi är några stycken som fortfarande håller ihopa sedan start i dec. Många har plussat men några finns kvar och nu e det vår tur tjejer, alla nya som gamla är välkommna. Här pratar vi om precis allt tills vi får vårt efterlängtade pluss.

    Försök gärna att hålla oss uppdaterade bara, många kommer o går, ni får gärna hoppa av med meddela så vi kan ta bort er från listan. Bara något att tänka på


    Rosa Elicia 070907 kl. 22.11
  • Svar på tråden Bim-lista för augusti
  • Förväntansfull0406

    VA!! kopierar du min tråd, det vard et jävligaste

    Bra att du tog tag i det me dny tråd...har bara fylle ångor i min hjärna idag så jag minns bara tre sek framåt....

    Kan tyvärr inte skriva in mig då jag inte vet när jag har mens. Tråkigt!


  • Kamikazee
    BIM-lista för augusti

    {#lang_emotions_flower}

    Kamikazee BIM ca 18/8, typ 1:a försöket efter avbr.grav. 2:a barnet

    {#lang_emotions_flower}
    Rosa Elicia 070907 kl. 22.11
  • Kamikazee
    Förväntansfull0406 skrev 2009-08-02 12:55:10 följande:
    VA!! kopierar du min tråd, det vard et jävligaste Bra att du tog tag i det me dny tråd...har bara fylle ångor i min hjärna idag så jag minns bara tre sek framåt.... Kan tyvärr inte skriva in mig då jag inte vet när jag har mens. Tråkigt!
    Japp, fy fan vad svinig jag är

    Hehe, fylleångor har jag haft till tusen hela veckan... Började i söndags med en tripp till Smögen - två heldagar med helpension på Smögens havsbad. Korkade upp skumpan typ direkt när vi kom dit. Var sjukt bakis på måndagen, men efter spa-massagen så blev det återställare så då var allt bra igen. Tisdagen åkte vi hem och tog det lugnt. I onsdags var vi hos min svägerska och det var fest på kvällen. På torsdagen åkte vi hem därifrån med värsta huvudvärken. I fredags var det U2 och vi började festa vid kl 15. Igår tog vi det otroligt lugnt - kan ju säga att jag inte var sugen på vin alls...
    Och imorgon börjar jobbet igen {#lang_emotions_throwup} Vill fortsätta min semester. Fast det är ju roligt när man väl kommer dit.

    Jag har ingen jättekoll på när mensen kommer, men jag hoppas få ett utslag på ÄL-stickorna nu i veckan och får korrigera efter det.
    Rosa Elicia 070907 kl. 22.11
  • Nennie

    Jaa shiit!
    Jag som aldrig skulle bli nån flnörd :p
    Nu har jag hängt med i eran tråd sen maj :o
    Galet!
    Nåja, iaf så har jag bim 8e augusti, 1 (7) försöket, andra barnet.
    Hade ju ingen mens i juli, sooooom väntat. Får väl se om det kommer nån i augusti.

  • Förväntansfull0406
    Kamikazee skrev 2009-08-02 13:05:39 följande:
    Japp, fy fan vad svinig jag är Hehe, fylleångor har jag haft till tusen hela veckan... Började i söndags med en tripp till Smögen - två heldagar med helpension på Smögens havsbad. Korkade upp skumpan typ direkt när vi kom dit. Var sjukt bakis på måndagen, men efter spa-massagen så blev det återställare så då var allt bra igen. Tisdagen åkte vi hem och tog det lugnt. I onsdags var vi hos min svägerska och det var fest på kvällen. På torsdagen åkte vi hem därifrån med värsta huvudvärken. I fredags var det U2 och vi började festa vid kl 15. Igår tog vi det otroligt lugnt - kan ju säga att jag inte var sugen på vin alls... Och imorgon börjar jobbet igen Vill fortsätta min semester. Fast det är ju roligt när man väl kommer dit. Jag har ingen jättekoll på när mensen kommer, men jag hoppas få ett utslag på ÄL-stickorna nu i veckan och får korrigera efter det.
    HAHA! vilken tur jag inte e ensam om att supa skallen i bitar *hehe* Har ni sett bilder på min blogg? Vill ni ser fler så adda mig på Facebook. Jag heter My Boman.

    hihi fl nörd Nennie nr1. jag har suttit dagligen (nästan) sedan dec..slå det du!
  • Förväntansfull0406
    knäppis skrev 2009-08-02 20:32:34 följande:
    jag håller koll på er!!! Gött med lite fylla
    haha, ja faktiskt, händer ett par gånger om året. Och igår passa vi på när vi ändå var på gång.

    Bra ni har koll på oss nalle och knäppis. *hihi*
Svar på tråden Bim-lista för augusti