Inlägg från: Anonym (knasigt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (knasigt)

    Roliga sexhistorier

    Vi har ett sommarställe i familjen där vi har flera hus och stora huset har en storstuga med kök och matplats dit man kommer in från verandan. På vår och höst åker vi "alla" dit och jobbar med husen/tomten och då kan det bli ganska ont om sängplatser.
    En gång fick jag och sambon sova på en madrass på golvet i storstugan och våra barn på sovloftet i samma hus. Eftersom vi låg på golvet framför en sprakande öppen spis och hade druckit lite vin så dröjde det inte länge innan vi började hångla och efter lite missionären och bakifrån så börjar jag smeka hennes rumpa och "smörjer" med lite saliv. Drar ur min stake ur hennes plaskvåta grotta och börjar tränga in i baken på henne. Försiktigt kör jag in och ut ett par gånger och börjar komma in i takten. Vi njuter båda enormt och hon hetsar mig att ta henne hårdare, djupare och stönar högt.
    Då hör vi plötsligt att det klampar på trappen till huset, två bestämda knackningar på dörren och sedan öppnas ytterdörren som ligger precis framför oss.
    Sambon får panik, kniper hårt med skinkorna och kastar sig framåt på magen så jag är helt fast med k*ken i hennes häck och jag dras med framåt och landar på hennes rygg. Aaajjj!! Det gör ont...

    Vi får snabbt tag i ett täcke och drar det över oss där vi ligger och hamnar på sida, jag bakom, fortfarande helt begravd i henne. Som tur är är det en innerdörr som också är stängd så när syrrans kille kliver in och säger att han "sett att det lyste och tänkte prata lite eftersom vi var vakna" så såg det nog mest ut som om vi låg sked och myste framför brasan.

    Vi låtsades lite nyvakna, som om han väckt oss, men han fattade inte vinken utan satte sig på en pall vid brasan och vi kunde inte röra oss ur fläcken.

    Efter en kvart sa jag att han nog skulle gå så vi kunde sova, "barnen skulle ju vakna tidigt". Jag tror aldrig att han fattade att han avbröt något eller märkte något, men vi har skrattat åt det några gånger min dåvarande sambo och jag. Hon generat och jag mer roat Skrattande

Svar på tråden Roliga sexhistorier