• fruganL

    FÖRSÖKER vi bli gravida? del3.

    Hoppsan, eller...vad var det som hände egentligen?

    Ett halvår senare och normala omständigheter utan ÄLstickor, pliktknull, cykelcirkus eller stress. Life goes on.

    Ni vet vilka som hör hemma här.

  • Svar på tråden FÖRSÖKER vi bli gravida? del3.
  • fruganL

    Dags snart - ja...allt är relativt. Har precis varit på gymet.
    Tycker inte jag gör så mycket annat än att vila. Sover gott om natten. Vaknar förvisso två-tre gånger, men somnar allt som oftast om igen. Vissa nätter har jag behövt äta men då har det blivit mer dagsovning, och just i natt hade jag förbannad jävla molvärk som satte igång igår, men panodil hjälper så jag somnade om igen. Inget att klaga på!

    Med en mor som är tidsoptimist och en far som gör allt i sista minuten kan man ju inte kräva så mycket av en bebis liksom...

    Men ja, nu är det snart lunch, snabb dusch först och så förlossningskliniken och uppvärmd mat sen.

  • Fresa78

    Wiiii är deras semsesterplaner helt säkrat då? De kanske ändrar sig om de vet att ni gifter er då!

    Vi var hemliga och hade bara bjudit in familjerna på middag och överraskade alla med att gifta oss, så någon hjälp kan jag inte ge i den frågan

  • Gunnell
    Fresa78 skrev 2009-10-26 17:33:19 följande:
    Wiiii är deras semsesterplaner helt säkrat då? De kanske ändrar sig om de vet att ni gifter er då! Vi var hemliga och hade bara bjudit in familjerna på middag och överraskade alla med att gifta oss, så någon hjälp kan jag inte ge i den frågan
    Oooh, vad lurigt! Det hade inte funkat för oss då alla bor så långt bort och mina föräldrar har skillt sig och gift sig huller om buller så för att samla alla krävs det att det är något stort på gång! Annars hade jag gjort något liknande. Min bror har redan beställt resan, han skulle säkert ställa in för min skull vilket är en av anledningarna till att jag flyttar det :) Jag vet hur viktig resan är för honom. Han och hans flickvän bor i olika länder och träffas sällan och dom ska resa tillsammans. Men nu är nytt datum bestämt i mars! Nu funderar vi om vi ska informera familjen redan nu?
  • fruganL

    Vet de att ni planerar gifta er eller är det också hemligt? Om de känner till planer om det tycker jag helt klart att ni ska be dem avsätta den helgen till er. Annars kommer ju Murphy med sin dumma lag att sätta in protester och jävulskap igen så klart, genom att någon annan annonserar något stort just den helgen.

  • fruganL

    vi har en sån där fet gravidbok (redigerad av anne danes tror jag) som har legat på dass i ett halvår, köpte på rean i våras. började titta lite på förlossningskapitlet igår, för kom på att..ööh, jag skummade nog kanske det i början av andra trimestern och har sedan tänkt läsa det "sen". och så finns ett kapitel som fint punktar upp vad partnern kan göra för att vara ett stöd under förlossningen, så jag la boken med det uppslaget öppet på golvet framför dass, väl medveten om att min man bosätter sig där 20-30 minuter varje morgon.

    och mycket riktigt mellan dass och dusch kom han ut och sa"bejbi...i den där boken står det att det bara är utbildad personal som får ta dig på tuttarna under förlossningen."
    good to know!

  • EMTP

    Halloj!
    Här är jag nu halvtidssjukskriven efter ett akut besök på förlossningen igårkväll. Inget alarmerande, lite flimmer framför ögonen bara. Migrän utan huvudvärk är ungefär vad det är. Utlöst av utmattning och stress. Så nu är det bäst att ta det lugnt ett tag.

  • Gojtan

    EMTD: Vad skönt att du blev sjukskriven! Hoppas din huvudvärk blir bättre snart dock. Varma bad funkar för mig när jag vill slappna av ordentligt.

    Själv har jag storstädat idag. Hade planerat att baara ta det lugnt sista tiden men idag, när det faktiskt ÄR BF, så kan jag liksom inte bara göra ingenting. Det är skitjobbigt att städa eftersom jag typ får andnöd efter några steg, men det blev iaf fint efteråt. Och så slipper kanske bebis dammallergi det första h*n får. :)

    Får fortfarande bara någon form av flytning som förmodligen är slemproppen och jag har lite sammandragningar som knappt känns och lite molande "mensvärk" som är fullt uthärdlig. Lite svårt att veta vad man ska ställa in sig på för jag har ju ingen aning om hur riktiga förlossningsvärkar känns eller hur ont de kommer göra.

    Har iaf fått tid hos bm på måndag. Har inte bebis kommit då så får jag tid på sjukhuset för undersökning och tid för ev igångsättning. Uaaaaah! :) Meeen... jag hoppas allt kommer igång av sig självt snart för så länge jag är så här nära bf, så kan jag när jag går och lägger mig tänka att Äsch, ingen idé att oroa sig - jag är ju förstföderska så jag behöver nog inte tänka på förlossning just den här natten iaf och då oroar jag mig inte och kan somna. Men ju närmre de där magiska 2-3 veckorna på övertid man kommer, ju mer nervös kommer jag nog bli. Hoppas verkligen att jag kan få lite sömn mellan kissepauserna även då. :)

  • fruganL

    Oj...varför så snabbt?
    Jag ska också till bm på måndag, men då är jag ju +8. Och först i slutet av den veckan eller början av veckan därpå blir det diskussion om igångsättning.

    Något att göra varje dag är bra. Idag har jag bakat och städat. Tänkte försöka övertala mannen att färdknäppa heeeela kvällen flera flera gånger. Men det låter så oromantiskt haha. Ska...attans.
    Han ringde precis och sa att han kommer vara helt jävla genomtrött när han kommer hem. Han har burit och burit och är toktrött liksom. Nåväl.

Svar på tråden FÖRSÖKER vi bli gravida? del3.