• fruganL

    FÖRSÖKER vi bli gravida? del3.

    Hoppsan, eller...vad var det som hände egentligen?

    Ett halvår senare och normala omständigheter utan ÄLstickor, pliktknull, cykelcirkus eller stress. Life goes on.

    Ni vet vilka som hör hemma här.

  • Svar på tråden FÖRSÖKER vi bli gravida? del3.
  • Fresa78

    Ja nuppa på!

    Ska försöka få till det här också, kommer inte ihåg sist... Har varit fullt upp och på vardagarna är jag nästan alltid för trött. Kanske ska planera in en förmiddag i sängen i morgon

  • EMTP

    Åååh Frugan! Stort, stort grattis!!
    Men vilken skräckförlossning... Samtidigt skönt att man (iaf du) klarar det även när det är SÅ jobbigt, och tar SÅ lång tid.
    Och vilket underbart vackert namn.

  • Stubin

    GRATTIS frugan!! Och välkommen till världen Milo! Håller med de andra om att det är ett jättefint namn (har själv tänkt på det om man någon gång skulle lyckas...) Blev alldeles gråtig nu.

    Men fy f-n för en sån förlossning!! Jag blir livrädd. Starkt att du klarade det, men det måste man väl liksom...

  • fruganL

    Vi försöker verkligen komma i fas här hemma. Jag försökte förmå min man att vilja komma i ordning i lägenheten INNAN Milo kom, men även om vi gick över tiden så blev det inte klart. Han har liksom inte fått tummen ur och nu börjar han nog förstå varför. Han är helt slut, för grabbens dygnsrytm är ju inte som pappas eller mammas.
    Igår sov han nästan hela dagen och då var han ju vaken hela natten.
    Verkar just nu, som att han inte klarar sova mellan oss i sovrummet, för i det läget vill han bara sova PÅ mamma eller pappa, och nöjer sig inte med MELLAN. Så spjälsängen kanske måste upp ändå, för när han sov lite på förmiddagen nu så låg han helt själv i sovrummet och klagade inte. I natt var han toktrött, men kunde ändå inte... Beslut tas på måndag, för mamma vill gärna ha bebis i sängen, men behöver bebis något annat så får ju det gå före.

    Vi var uppe mellan halv tre och halv sju i alla fall, jag och den gode Milo. Tutta, somna, bajsa, byta, vakna, tutta, somna, bajsa, byta, vakna, tutta, somna, läggas i sängen, vakna, tutta, somna, bajsa, byta... Det blev en ond cirkel som till slut gick att bryta. Mamma skrev om trollmors vaggvisa under tiden.
    "när milo har bajsat minst elva gånger, och kräkts en gång över pappa, då tuttar han suttar han mammamaten och lägger sig ner för att slappa. vår milo han är minst och kräver därför mest. när milo kom till världen, den dagen var det fest!"

  • Gunnell

    Låter fantastiskt FruganL :) Jag och min sambo funderade på att helt sonika sno en unge på stan idag. Om folk undrar vart man har fått den ifrån kan kan ju bara kolla på dem som att de är dumma i huvudet och säga "Storken förstås!" Lite synd om dem som blir av med en unge.... men vissa har ju hur många som helst och vi har ju inte nån! Snacka om orättvist! :)

  • fruganL

    ammar.

    precis. och jag undrar ju hur länge jag får behålla honom och förstår inte att de halt sonika lät oss ta med honom hem sådär. vad då "våran son"?
    vi kan ju ha snott honom lika väl som du! så snatta på för jösse namn, men du får nog inte tag på en lika fin som min... eller en sån här ny, för de flesta håller nog hårt i de så här till en början...

  • fruganL

    har förresten lagt in ett par foton på milo i galleriet. räknar inte med att behålla dem där för evigt, men en liten smygtitt kan ni ju få.

  • Gojtan

    Är inne på snabbvisit. 3e november föddes vår lille son Neo efter 17 timmars värkar totalt 11 timmar effektivt värkarbete. Han vägde 3780 gr ochvar 51 cm lång. Grattis Frugan också!

  • fruganL

    Ha ha, jag SA ju att du skulle få före mig!

    Stort stort grattis! Skriv gärna ner förloppet om du vill dela med dig. (Jag skrev mitt så fort jag kom hem från bb, och det är jag nu glad för...för jag minns inte längre hur smärtsamt och jobbigt det faktiskt var, så i dagsläget hade jag nog tagit det lite med en nypa salt. Och dessutom glömt bort allt.)

  • EMTP

    Vilken oerhört vacker liten Milo ni har fått Frugan!

    Stort, stort jättegrattis till Gojtan!

    Och på måndag är det Intenzos tur.

Svar på tråden FÖRSÖKER vi bli gravida? del3.