• Nelly08

    Någon som väntar barn i april?

    Någon som väntar barn i april?

  • Svar på tråden Någon som väntar barn i april?
  • Vinter84

    Knaskalas, även jag plussade i morse och nu sitter ja här.. så kul att det finns fler där ute som befinner sig ungefär i samma tid som en själv :)

    Själv vet ja inte riktigt än när BF skulle kunna vara, men runt 20 april tror jag.

    Någon här som bor i Sthlm och är runt 25 år och väntar första (som jag)? :)

    Grattis till alla :D

  • Pluss

    Hej o grattis Vinter84! Jag bor också i Sthlm o plussade igår. Väntar mitt första barn o känner mig rätt så liten inför allting som ska hända o som man måste tänka på. Är 28 år, men vi kanske kan prata iaf. ;) Jag har tagit mitt nästa steg o fått en tid hos barnmorska.

  • jossan01

    Hej hopp.. Här är en till, plussade igår efter mer än 5 års kämpande! Helt magiskt, hoppas bara sååå att liten vill stanna hos oss..
    Tänkte höra hur ni har det med gravsymtom.. Enda jag känner är svag "mensvärk" och har en del flytningar.. Nån mer som märkt av flytningar?

    APRIL BARN

    1
    2
    3 cooksienelle
    4
    5 Caeruleus, minunderbarafamilj, Fiffel
    6
    7
    8
    9 Toka2, Aprilbebis 2010
    10 SusanneÖst, Brunett84, enbebisimagen
    11 Övningsmamma
    12
    13 Fi4
    14 Babba74, Nella08, helene306
    15
    16 Cillizan
    17 Nickpick, Mjesec, Skyttan
    18 Jossan01
    19
    20
    21 Misssindra(2:a)
    22 Lilaemma
    23
    24 Mamma0005
    25
    26
    27
    28
    29
    30

  • helene306
    jossan01: Grattis efter långt kämpande!
    Jag kan känna av lite molvärk/hugg och det är vanligt sa bm. Ligamenten växer och det kan mola då. Annars kan jag känna av illamående ibland, trötthet och brösten är lite onda. Det varierar från dag till dag.
    (¯`°?.¸ ღ www.helene306.blogspot.comღ ¸.?°´¯)
  • jossan01
    Vinter84 skrev 2009-08-13 13:57:59 följande:
    Knaskalas, även jag plussade i morse och nu sitter ja här.. så kul att det finns fler där ute som befinner sig ungefär i samma tid som en själv :) Själv vet ja inte riktigt än när BF skulle kunna vara, men runt 20 april tror jag. Någon här som bor i Sthlm och är runt 25 år och väntar första (som jag)? :) Grattis till alla :D
    Japp jag är 25 och bor i södertälje och har BF den 18e!
  • jossan01
    helene306 skrev 2009-08-13 14:37:35 följande:
    jossan01: Grattis efter långt kämpande! Jag kan känna av lite molvärk/hugg och det är vanligt sa bm. Ligamenten växer och det kan mola då. Annars kan jag känna av illamående ibland, trötthet och brösten är lite onda. Det varierar från dag till dag.
    Mmm försöker å inte tänka för mycket utan lever som vanligt men visst kan jag känna en viss oro eftersom att vi har ett MF i bagaget. Visserligen är förutsättningarna helt andra nu, första gravven vart med pergotime och jag vägde 125kg.. Idag är jag normalviktig och blev spontant gravid.. Jag intalar mig själv att det gör graviditeten mindre riskfylld. =P
  • Pluss

    Jag har varit ovanligt torr senaste dagarna, men idag kommer det flytningar. Det molar o sticker då o då o brösten är halvömma.

  • jossan01

    Ja jag var torr till en början men idag har jag haft lite flytningar.. Moler å hugger... Ja här med men se det positivt våra småa växer!

  • josefiinka

    Jag väntar också i april! Men jag är grymt orolig att det ska hända nånting, eftersom det är så tidigt än.. Vågar inte längta nästan :S Känner ingen annan så?
    Det är mitt första.

  • Fiffel

    Hej "systrar"! Jo, här är det "mensvärken" som hägrar. Förvisso till och från under dygnet men för mig känns det bra för det var exakt lika när jag var gravid med min dotter. Och det gick ju toppen bra!

Svar på tråden Någon som väntar barn i april?