• Anonym

    Min kille är kär i en annan!

    Jag kan ju ärligt säga att jag inte hade kunnat vara tillsammans med ngn som jag visste var kär i ngn annan!

  • Anonym

    verkar nästan som hon(tjejen) Njuter av att ha honnom efter sig. Hon känner sig viktig och eftertracktad.

    Om hon nu ville att han skulle tänka på dig som hon skrev i smset så varför blir hon då sur när han ville tänka på dig och säga upp kontackten med henne?

    Nej hon låter inge trevlig hon hellar faktiskt. Tror inte hon har så goda tankar faktiskt. Tror inte hon skulle tveka att låta sig förföras av honnom för att hon ska känna lite makt.

    Hon gillar att ha en upptagen kille efter sig helt enkelt. Hon skiter väl i dig igentligen. Gillar att leka lite med honnom innan hon ger honnom det han vill ha(nämligen henne) och sen är eran familj ett minne blott!

    Vidrigt är vad det är ts. Dåde han och hon är svin och jag skulle sticka lååångt ifrån en sån kille!

  • Anonym

    Ni förlorar den här tvåsamheten som är viktig i ett förhållande. Det är du och din sambo, inga fler.
    Som princessan Diana sa när Price Charles var ihop med Camilla...'it got a bit crowded in the relationship'

  • Anonym

    Anonym (ledsen) skrev 2009-08-12 09:55:48 följande:


    Tack för alla svar igen! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. känner mig bara förvirrad just nu..Men om han fortsätter kontakten med henne, så tror jag inte att jag orkar..Jag orkar inte, och jag vill inte vara orolig eller känna att jag måste snoka..Det är inte jag... Fyfan vad ont det gör att kanske förlora han igen!!!Det enda jag vill är att vara älskad.. jag vill vara den enda för han!!Så som han är för mig!!Jag hoppas ändå att han väljer att avbryta kontakten med denna tjej.Så vi kan ha en chans att bygga upp vårat förhållande igen!Men som sagt.. vet inte hur länge man orkar..
    Klart du vill vara älskad. Men som det är just nu så är du inte det. iallafall inte tillräckligt mycket. För skulle han älska dig oändligt så skulle han inte titta åt andra tjejer ens. DET är kärlek!
  • Anonym
    puss skrev 2009-08-12 10:20:02 följande:
    tjejen skriver ju att han måste tänka på sin flickavän och att det aldrig kan bli nåt mellan dom, ju?
    Ja jag vet det. Men sen när ts kille gör som hon säger och vill säga upp kontackten för att satsa på sin gravida flickvän så blir hon sur! är inte det liite konstigt om hon vill att han ska tänka på sin flickvän? att bli sur när han vill göra det. tror hon njuter av att ha honnom på kroken. det får henne att känna makt att hålla honnom på avstånt trånandes efter henne. HON blev sotis när ts man berättade att han ville säga upp kontakten. DÄRFÖR blev hon sur. Vad jag menar är att skulle hon menat det hon sa om att han ska tänka på sin sambo så skulle hon bara hållt med och sagt lycka till när han ville göra just det.
  • Anonym

    Typ samma sak hände mig.. Hade nog inte funkat om han inte sa uppkontakten med henne. Jag tror att det bara var lite bekräftelse sökande från hans sida.. Hon sa väl att han va snäll och sånt så då kändes de som om han var kär.
    Vi hade det lite struligt just under den tiden.

    Nu väntar vi vårat andra barn och man märker på honom attt det bara är mig han vill ha och älskar.

  • Anonym

    ALDRIG i livet att jag hade tillåtit att de skulle ha kontakt. Säg att du inte orkar med det och att han får välja mellan dig och barnet eller henne!

  • Anonym

    Anonym (xxxx) skrev 2009-08-13 12:04:26 följande:


    Jag råkade se ett mail min sambo skrivit till sitt ex där han skrev att hon är hans livs kärlek och att han älskar henne. När jag konfronterade honom sa han att det var ett skämt. Eller hur. Vi håller på att bryta upp. Ett långsamt farväl. Jag kommer aldrig lita på honom igen men jag kommer bli tvungen att stå ut med honom då vi har 2 små barn tillsammans.
    Nej men stackars...
    jag var gift med en man som efter 4 år råkade avslöja att han hela tiden varit kär i sin tjejkompis. Bläääää.... jag fattade tyvär att jag bara var ett substitut för henne... när vi hade gjort slut fortsatte de träffas, hon leker bara med honom, man ser tydligt hur hon flirtar. Hon säger saker till honom som "Åh, jag kaaan inte bli ihop med dig just nu.. " sedan ringer hon och gråter och vill ha hjälp med saker.... han ger henne pengar, tröst och komplimanger.
    Nu väntar han barn med en annan tjej, men är fortfarande kompis med henne... undrar vad nya tjejen tycker om det?
  • Anonym

    Asså? Du får inte ens ha facebook där du har kontakt med dina tjejvänner, men HAN kan ha kontakt med en tjej som han "varit" kär i?!?!
    Hade det varit min kille hade jag sagt att han får välja, väljer han dig och bebin så får han säga upp ALL kontakt med tjejen för alltid! Hon verkar ju störd, hon har honom verkligen lindad runt sitt lillfinger. Sorry om jag skrivit saker som andra skrivit har inte läst i tråden så noga.

  • Anonym

    Har bara läst TS....Tycker att du ska vara aktsam, Jag personligen skulle inte kunna låta min man vara "kompis" inågon han är kär i. Vaddå lovat att vara vänner oavsett vad...Halllååå...mina tonårsbarn håller på så. Hon ska om någon kan väl hitta någon annan bästa kompis. Ska han bli pappa få han fanimej växa till sig. Min man var 20 när vi fick vår son och han var inte ens i närheten av att hålla på så. Min man har alltid satt mig i första hand...Visst han har oxå tjejkompisar, men inte så itima....
    Lycka till

  • Anonym

    Anonym (ledsen) skrev 2009-08-16 20:46:29 följande:


    Nu har jag fått nog! Jag har håller på att packa mina saker.Var så att killen och en killkompis till honom var och fiskade tidigare idag.Han frågade inte alls om jag ville följa med eller så.Tänkte inte på det. Jag menar det är klart han ska få träffa sina kompisar utan mig.MEN så var jag inne på här på mina mappar och hittade vad han skrivit till denna tjej på msn. Visste inte ens att det sparades på datan! Hur som helst så frågade han om hon ville följa med ut och fiska som idag.Han frågade tydligen henne detta i går kväll.Hon hade svarat ja. Sen hade han pratat med henne i morse och frågat om han skulle hämta henne så hon kunde följa med(hon har ej körkort).Men hon hade svarat att hon inte kunde i alla fall. Så det blev aldrig något.Men där gick gränsen!!!!!!!!!Han vill inte säga upp kontakten! Bara att inse!!Tycker ni jag är dum som drar?
    Nä, du gör helt rätt. Sätt honom på plats. Även om ni inte går åt skilde håll...Men låt honom krypa.....Tala om för honom om du skulle skaffa dig en "bästa" killkompis o. snacka kärlek med....Låt pajkfan få krusa och verkligen visa att det är dig han älska och att krav att all kontakt med den andra ska försvinna...Lycka till
Svar på tråden Min kille är kär i en annan!