• keya12

    Min kille är kär i en annan!

    Jag håller med dem som säger att han måste bryta med henne helt och aldrig någonsin ta upp kontakten igen. Det spelar INGEN roll vad han lovat henne. Vem är viktigast? Här måste han ta ställning.

    Vill han vara med dig och ert kommande barn så får han bryta med henne helt. Det händer att man blir förälskad i andra när man är i en relation, men det enda rätta för alla inblandade är att bryta med någon. Sin partner eller den nya förälskelsen.

  • keya12

    Man kan inte jämföra kärleken till sitt/sina barn med kärleken till en sambo/maka/make! Man kan bli förälskad i flera men INGEN kan kräva att TS bara står och tittar på och stannar kvar! Han måste visa att det är henne han vill vara med och bryta med den andra kvinnan! Det finns inget annat sätt.

    Anonym (uj.) skrev 2009-08-12 15:12:55 följande:


    Jag är i din sambos sitts. Man kan älska två! Jag vill ha den andre bara som vän, förstår att det är svårt att acceptera. Kanske när du får ditt barn så inser du. Jag fick mitt barn och insåg att ingen annan kärlek hade dött, mer hade bara fötts. Och får man ett till, så älskar man ju inte sitt första mindre! Han älskar inte dig mindre för att han älskar henne också. Jag tycker du ska stanna.
  • keya12

    Jag antar att TS vill leva i ett monogamt förhållande. Dit hör också att man vördar och hyser romantiska känslor endast för en. Man KAN bli kär i andra men bör inte nära dessa känslor och hålla kvar dem. TS är verkligen INTE ego. Det är mannen som är ego.Vill han vara kär i flera och leva i polygami får han ju säga det men han har sagt att han vill leva med TS. Då tycker jag att det här till att bryta med den andra.

    Om TS sambo inte vill bryta med den andra kvinnan är det HAN som är ego och bara tänker på sig själv. Precis som du verkar göra. Tycker synd om din man.

    Anonym (uj.) skrev 2009-08-12 15:50:34 följande:


    Enligt vems regler? Man kan visst ÄLSKA flera, på sättet man gör med en partner. Jag tycker TS är lite ego som ber honom välja, precis som jag känner att min egen man är. Men visst, jag förstår dem ändå.
  • keya12

    Ingen säger att du måste leva i monogami eller? Men dina partners måste också vilja leva så för att det ska fungera.

    Anonym (uj.) skrev 2009-08-12 16:06:28 följande:


    Anonym (saknad) skrev 2009-08-12 15:53:38 följande: Ja men är det inte jävligt korkat att tränga undan känslor som finns där? Jag vill ha ihäl idioten som kom på monogami.
  • keya12

    Jag tror tyvärr inte att detta kommer att gå så bra. Hur menar han att han väljer dig om han inte klarar av att bryta med henne?

    Menar han alltså att han redan har kommit över henne? Tror du på honom i så fall.

    Jag tycker det här låter förjävligt! Visst är hon den viktigaste vän han har, men nu har han ju gått och kärat ner sig i henne. Hur ska DU känna dig över att han fortsätter att träffa henne? Har han verkligen ingen respekt för dig?

    Anonym (ledsen) skrev 2009-08-13 11:55:43 följande:


    Hej!! Oj, så många svar! Tack! Har nu pratat med killen här & han vill inte riktigt avbryta kontakten med denna tjej. Han mena på att det bara var en snabb "förälskelse" & han kan labba ihop detta utan att avbryta med henne. Att han vill vara med mig, men ändå ha henne kvar som vän.. Hon är ju den viktigaste vännen han har! :S Jag vet inte vad jag ska säga! Förstår han också, men samtidigt så känns det ändå jobbigt.
  • keya12

    Jag förstår faktiskt att du har svårt att lita på honom just nu. Så svårt som han verkar ha/ha haft med att avsluta allt med tjejen. Men ska ni hålla ihop så är detta det enda rätta.

    Sen tycker jag att det visar på otroligt mycket naivitet och omogenhet att man lägger ett löfte om att aldrig bryta med en vän vad som en händer. Speciellt som han nu har de känslor han har för henne. Man vet ALDRIG vad som händer i framtiden och man kan inte ge ett sånt löfte till någon. Men men...det kanske bara är jag som tycker så.

    Anonym (ledsen) skrev 2009-08-15 16:32:43 följande:


    Hejhej!! Åter igen en massa svar!! Läste att någon här frågade hur dom träffades eller fick kontakt. Jag vet inte helt säkert. Vi har varit tillsammans i 3,5år. Och innan mig så hade han tydligen börjat snacka en del med denna tjej efter en fest. Men han hade flickvän då med, och hon satte stopp för att dom skulle umgås mer pga samma anledning. Han var kär i henne då också. Men frågar jag honom igen så var detta EFTER han gjort slut med förra flickvännen. Precis innan han träffade mig då. Jag vet inte helt 100. Sen har dom inte haft någon som helst kontakt på 3 år. Jag har aldrig inte ens hört talas om människan. Sen när vi gick "isär" i några månader där så träffades dom tydligen på en fotbollmatch där hon bor. Och har sedan dess hållt kontakten dagligen. Enligt honom så är hon världens bästa kompis och dom hade lovar varandra att aldrig bryta vänskapen vad som än händer, gulligt va ? :P haha nä. Kanske ska tillägga att vi är ganska unga.. 23 år gamla. När han pratade med henne förr så var han ca 18 och hon 15. Så denna tjejen är några år yngre. Jag ska inte säga att det är okej för att han är ung.. Men hade han varit några år äldre kanske han hade sett det på ett annat sätt. Men vad vet jag. Okej, det där med facebook visste jag inte att var så "allvarligt". en hur som helst så är den borta! Jag har sagt i från om att han får välja. Men ju mer jag får smälta detta, så lutar det åt att jag inte vill längre.. Jag ska till min lägenhet som jag har nu tillfälligt och vara där i några dagar... Känner att jag behöver ett break just nu. Har inte märkt av att han har haft kontakt med denna tjej något mer. Men tyvärr går jag runt och är orolig hela tiden och hur gärna jag än vill, har jag svårt att lita på han. Tack för alla svar! ha det gott!!
  • keya12

    Precis sen kan det alltid gå i stöpet. Jag har inte ens lovat min sambo det. Jag har sagt att min AMBITION är att vi ska leva ihop för alltid, men att man aldrig vet vad som kan hända och därför inte kan lova detta. Nu har detta något hänt för din sambo och hans kompis tycker jag. Jag hoppas ni kan lösa detta och att han kan visa dig att han går att lita på och att det är dig han vill vara med. Lycka till TS!

    Anonym (ledsen) skrev 2009-08-15 18:55:24 följande:


    Jag håller med dig.. Nu är han ju som sagt kär i henne.. Hur många lovar inte varandra att dom ska leva med varandra resten av livet.. Men jaja! Tycker det är rätt barnsligt faktiskt. Men det vad jag tycker !
Svar på tråden Min kille är kär i en annan!