• jentha

    Ia70s Stockholmsmorsor skriver vidare... del 13

    Så har det blivit dags för en trettonde tråd... och det lär inte vara den sista!

  • Svar på tråden Ia70s Stockholmsmorsor skriver vidare... del 13
  • Irmis

    Ia: Gulliga du. Hör av dig om du ska ut och promenera något så tar jag med linnena. Så får jag ju se lillprinsen igen.

    froggel: Hoppas du slipper biverkningar. Jag kände ingenting mer än ömhet i armen och att fingrarna domnade.

    Idag har vi vår första vabdag den här säsongen. A är förkyld och febrig idag. Tror vi har varit uppe hos honom 5 ggr var inatt. Maken var hemma idag och jag blir hemma imorgon. Sen är det helg :)

  • Ia 70

    I natt sov inte Luka lika länge. Tog lång tid innan han somnade (men somnade i vaggan, inte i famnen) Vaknade efter tre timmar, o höll på att somna om med nappen, men vaknade till. Tog upp honom o ammade, han somnade sedan om med en gång, dock inte jag. var ca tre på natten o hjärnan gick upp i spinn (inte bra, tankar om mina tidigare sömnproblem med Leia dyker genast upp...) Sedan sov han fram till 7- åt massor fr ett sprängfyllt vänsterbröst o somnade om.
    I dag ska jag lämna Leia så tyvärr måste jag snart ta upp honom men lägger nog ner honom som han e i vagnen o bonar om honom.

    Irmis: I will, går ju ofta över bron. Hoppas att A kryar på sig. Sonen vaknade med halsont Både Leias fröknar är jättesjuka i influensa, "ev svin" vi får se på provsvaren nästa vecka. Ett par barn på avd. har med insjuknat...Suck! Vore ju bra att veta om det e vanlig influensa som går eller inte känns det som. Spec. då barnens farmor är riskperson då hon inte kan ta vaccin+ har lungproblem.

    Ha en mysfredag alla o KRAMIZ på er!!


    Felix-96, Leia-07, Luka-09
  • Irmis

    Ia: Det är ingen fara med A, han är superpigg idag men man ser i ögonen att han är lite matt. Blir bra med helg nu. Dessutom ska vi äntligen vara hemma allihopa så det blir skönt.

  • jentha

    Nu har jag höstlov!!! I morgon bitti åker jag efter familjen ner till farmor i Lkpng. De åkte redan igår, så jag får två ensamma kvällar/nätter hemma - lyx! Tyvärr har jag släpat med mig en del jobb (rättning) men när det väl är avklarat så kommer det kännas skönt att komma tillbaka till jobbet utvilad och utan väntande högar!


    // jentha (¯`°?.¸ Folke och Esters mamma ¸.?°´¯)
  • Ia 70

    O Felix har fått ont i halsen o e jättehängig!!


    jentha skrev 2009-10-23 19:03:18 följande:
    Nu har jag höstlov!!! I morgon bitti åker jag efter familjen ner till farmor i Lkpng. De åkte redan igår, så jag får två ensamma kvällar/nätter hemma - lyx! Tyvärr har jag släpat med mig en del jobb (rättning) men när det väl är avklarat så kommer det kännas skönt att komma tillbaka till jobbet utvilad och utan väntande högar!
    Ha de så nice!!
    Felix-96, Leia-07, Luka-09
  • Irmis

    Och jag hade sett fram emot en helg tillsammans i familjen, utan fläng (vi flänger extremt på vardagarna, har sällan en middag tillsammans en vardagskväll).

    Nu kom maken med en god fråga: är det ok om jag åker till Oskarhamn och tittar på båt imorgon? Jag säger nej, jag hade sett fram emot att vi skulle vara tillsammans. Men det spelar liksom ingen roll, för nu ska han åka och titta på båt.

    Så jag är ensam med sonen IGEN imorgon. Han åker på killträffar, iväg med familjen osv. Jag har inget sånt att göra här så jag sitter här som en j-a hushållerska. Tycker jag gör inget annat än plockar av bordet och diskmaskinen. Och det kvittar ju att jag säger till, han drar iallafall.

    Åååh, jag är så vansinnigt besviken.

  • Irmis

    Ska tillägga till mitt egna inlägg att det är ganska slitsamt att vara ensam hela dagar med sonen nu, när man inte direkt är liten och smidig längre.

  • Ia 70
    Irmis skrev 2009-10-24 20:39:17 följande:
    Och jag hade sett fram emot en helg tillsammans i familjen, utan fläng (vi flänger extremt på vardagarna, har sällan en middag tillsammans en vardagskväll). Nu kom maken med en god fråga: är det ok om jag åker till Oskarhamn och tittar på båt imorgon? Jag säger nej, jag hade sett fram emot att vi skulle vara tillsammans. Men det spelar liksom ingen roll, för nu ska han åka och titta på båt. Så jag är ensam med sonen IGEN imorgon. Han åker på killträffar, iväg med familjen osv. Jag har inget sånt att göra här så jag sitter här som en j-a hushållerska. Tycker jag gör inget annat än plockar av bordet och diskmaskinen. Och det kvittar ju att jag säger till, han drar iallafall. Åååh, jag är så vansinnigt besviken.
    Usch det låter inget trevligt alls. Sambon har upptäckt att vi måste hjälpas åt o hålla ihop för att få saker o ting att fungera här hemma. Men förstår hur du känner, har varit lite så här hemma tidigare. Men fortfarande måste man jobba på att prata med varandra, kolla med varandra om det funkar att någon av oss e borta eller om vi kan ta hjälp fr annnat håll ex farmor eller mormor o morfar. (vilket inte du har i närheten presis) Ibland GLÖMMER han det...o det kan kännas extremt tungt om man inte har koll på allt. E lite av en kontrollmänniska.
    Du får komma hem till oss o leka nästa gång han flyr ut på ngt, o låta hemmasysslorna vänta tills han kommer hem igen
    Kramar i alla fall om dig hårt I o skickar lite {#lang_emotions_sunny}{#lang_emotions_sunny}{#lang_emotions_sunny}{#lang_emotions_sunny}{#lang_emotions_sunny} denna ruggiga söndag-
    Felix-96, Leia-07, Luka-09
  • Irmis

    TAck du är gullig!

    Jag tror eg han vet, men tycker att han inte har något val? Hm, säga nej kanske? I vanliga fall, på vardagarna, så delar vi allt men nu har det spårat ur på helgerna tycker jag.

    Det har iallfall gått bra idag med, fast det är massor kvar att göra innan jag får sätta mig i soffan.... Vi har varit på junibacken och ute och motionerat. På Junibacken var det MYCKET folk. Jag har säsongskort så man kan gå in en kortis, så det är ok iallafall.

  • froggel

    Idag har jag varit ledig och det har varit så galet skönt. Först fixa pumpagubbe till balkongen, sen iväg o storhandla.. Efter det kom den stooora lyxen. Jag sov middag!
    Fixade vinterdäck på bilen, oljade balkongmöbler och blev bjuden på sjukt god middag av maken.

    Längtar till på fre när det är dags för ul. Hoppas de kan se könet.
    Kram på er alla i höstmörkret.

Svar på tråden Ia70s Stockholmsmorsor skriver vidare... del 13