• Anonym

    ..gör man det ändå. Våldtäkt? OBS! Käsnliga läsare bör ej läsa..

    Är det fel att gå med på sex fastän man egentligen inte vill?

    Det har hänta många (stora bokstäver!!) gånger att jag gått med på att ha sex med min sambo trots att jag egentligen inte vill.
    Jag känner mig sällan kåt och går med på att ha sex bara för att inte göra honom besviken eller ledsen. Hur fel är det egentligen? Jag själv mår ju inte direkt bra efteråt heller, varken jag eller min sambo..

    Skulle också vilja skriva av mig lite om vissa saker som har hänt..
    OBS! känsliga läsare bör ej läsa!
    När vi inte har haft sex på ett antal så kan han "tvinga" mig hårt till sex. Nu sist det hände så låg jag och sov, in kommer min sambo, sätter sig på knä vid min kudde och drar ner kalsongerna.. Jag sover fortfarande och han öppnar min mun och vill att jag ska börja suga. Jag gör inget och då drar han mig i håret tills jag börjar utföra oralsex på honom.
    Sedan drar han ner mig till golvet (han säger ingenting) och trycker ner mitt huvud mot golvet så att jag står med rumpan uppåt. Han utför analsex på mig (vilket jag inte tycker om).. Jag säger till honom att det gör ont men han fortsätter ändå tills han stoppar in två fingrar i min anal och "lyfter" upp mig, med sina fingrar. Sedan fortsätter han med det han tidigare höll på med och kommer i mitt ansikte.

    Han sa inte mycket efteråt heller, men han kunde skratta med mig eftersom jag fick ena näsborren igentäppt med sperma.. Tillochmed jag skrattade åt det.
    Han tog sig en nattmacka och satte sig och såg på tv igen, själv gick jag och försökte sova, men allt jag kunde vara att gråta. Det gjorde så ont i både hjära och i analen, var svullen dagen efter med.

  • Svar på tråden ..gör man det ändå. Våldtäkt? OBS! Käsnliga läsare bör ej läsa..
  • Anonym (J)

    Du har själv svarat på frågan. Du känner dig "tvingad"

  • Anonym
    Anonym (J) skrev 2009-08-13 10:20:03 följande:
    Du har själv svarat på frågan. Du känner dig "tvingad"
    Ja, men jag har väl inte rätt till att bli behandlad sådär utav min sambo för det?
  • Anonym (Äcklad)

    Det är våldtäckt i alla högsta grad. Varför stannar du hos honom? Han förnedrar dig. Det kan inte kallas för kärlek.

  • Anonym (...)

    Anmäl idioten! Om du inte vill så är detta ett fruktansvärt övergrepp!!! Hoppas du är stark o klarar att göra detta o att du har nära o kära som kan hjälpa dig!! Polisen är väldigt snälla o hjälpsamma när de gäller sånna här saker o du ska inte skämmas! Hela ditt liv kan förstöras om du inte gör nått nu!!

    Gumman då fy fan tycker synd om dig!!

  • Anonym (J)

    Det var ju det jag menade. Du frågar om våldtäkt. Så mitt svar blev ja

  • Anonym (VA SA?)

    Men herregud kvinna. Hur kan du låta din man behandla dig så. Du har ju blivit våldtagen av din egen man. Du måste göra någonting åt detta. För detta är inte normalt. Du mår ju inte bra av det heller vad ja förstår.

  • Anonym

    Nej, han verkar ju ha något fel som behandlar dig så. Men varför gör du inget åt saken???? Du VET väl att det är fel när du mår så dåligt av det?

  • Anonym

    Men herregud människa du skriver ju själv att han tvingade dig!!
    Jag skulle lämna denna sambo redan i dag!!!
    kram på dig

  • Anonym
    Anonym skrev 2009-08-13 10:23:02 följande:
    Ja, men jag har väl inte rätt till att bli behandlad sådär utav min sambo för det?
    Nej, du har ingen rätt att bli behandlad så där av din sambo! Hur skulle han tycka det var att bli påsatt av en dildo i analen mot soin vilja??

    Att prata med honom verkar ju helt meningslöst då han kan skratta bort vad som hänt. Anmäla kanske känns svårt för dig? Lämna honom kanske ännu svårare men vill du bli behandlad så här?? Är svaret nej borde du lämna honom omgående!
Svar på tråden ..gör man det ändå. Våldtäkt? OBS! Käsnliga läsare bör ej läsa..