Inlägg från: Madde A |Visa alla inlägg
  • Madde A

    Novembermammorna 2008-del 4

    fjärilen: GRATTIS , nu börjar vi allt bli några stycken som väntar smått igen,kul

    Igår va jag i Helsingborg på KickOff för Rabdido som jag ska börja sälja barnkläder för,verkligen superkul och på fredag är det säljstart.
    Ska bli skönt att komma ut lite,särskillt eftersom jag kommer vara hemma 1½år till iallafall

  • Madde A

    Lantani: Nej det har jag aldrig varit med om,hoppas den försvinner snabbt.

    fjärilen: Vad tråkigt att höra

    Igårkväll ringde min svägerska som passade Ludvig lördag och söndag och sa att hon antagligen har svininfluensa.........Sjukvårdsupplysningen sa att de verkligen tyckte det lät som det och inte den vanliga influensan och så har hennes kille varit utomland med. Kändes ju inte helt kul att hon inte stannade hemma istället för att komma hit.
    Nån som vet lite mer om det och små barn? Vet ju att de är lite extra utsatta.
    Och även jag själv som är gravid...

  • Madde A
    Lantani skrev 2009-08-18 10:11:57 följande:
    kväll är det me and i party flör min del. ska bli så kul Fast jag tycker inte att de hade superfina kläder denna kollektionen.
    Synd att ni inte bor i närheten av mig för jag har börjat sälja barnkläder men ett annat märke och vi har superfina kläder, men vågar inte skriva vilket för tror inte man får göra reklam för sig själv.....
  • Madde A

    fjärilen: grattis

    The sunset: min mellankille va mjölkallergiker innan och vist är det lite bök men tyckte man vande sig rärr fort. Havremjölken är ju bäst til dem, köp gärnna den som det står ett + på(oatley).
    Jag brukade göra storkok ntill honom och frysa in, nästan all mat går ju göra som vanligt bara byta ut mjöken, finns rätt mycket mjölkfria produkter om du kollar i affären. Gjorde till och med tårta till sonen när han fyllde 1år, och då va han även allergisk mot ägg.
    finns en tjej här på FL, "Blåmyran" eller nåt liknande heter hon, hon har massa recept som du kan spana in

  • Madde A

    Lantani: Jag tror inte det är någon fara om de inte har feber, jag hade nog gett mig ut då så länge de känns pigga säklart.

  • Madde A

    Här har det varit fullt ös i helgen, med lite lite sömn.
    Igår natt vaknade Ludvig jättemånga gånger och han brukar ju sova hela natten så det kändes som något va fel, precis innan gästerna till storebrors kalas kom börjadee han kännas lite varm. Det gick bra men han skulle vara i famnen hela dagen och hela kvällen sen har natten varit hemsk.... iblsand gick det 2 timmar men flera gånger gick det 30 min emellan att jag sövde om honom tills han vaknade igen.
    Nu känns han dock inte lika varm, hoppas det värsta är över nu.
    Sambon är i Malmö och jobbar hela veckan så jag är själv med barnen och vet inte om jag orkar en sån natt till....men det är klart måste man så måste man....
    Hoppas ni andra har sovit bättre

  • Madde A

    fjärilen: stackarn, hoppas han kryar på sig snart.

  • Madde A

    the sunset: hoppas barnen piggnar till snart

    Här är Ludvig inne på sitt tredje dygn med feber så jag börjar ju såklart fundera på tredagarsfeber,men det ser jag ju imorgon iså fall.
    Nätterna är värst för honom så jag har suttit uppe en hel del med honom.
    Nu tycker jag verkligten inte om sambons jobb som gör att han inte kommer hem försän på fredag (åkte igår morse) hade ju varit skönt med avlastning, men vad gör man.

  • Madde A
    fjärilen78 skrev 2009-09-01 11:42:22 följande:
    jag fick till svar att det inte är svininfluensan som vi har finns inga fall rapporterade här om det så det kunde läkaren garantera mig att det inte var!!fick iaf ny medicin till alwin och även tavegyl får hoppas han blir piggare nu!! men han är som en prickig korv!!
    Konstigt att han kan garantera det för han vet ju inte vilka ni har träffat eller vilka som varit i krokarna och hälsat på och till saken hör att en del vet nog inte om de har haft det ens, för på en del blir det som en kraftig förkylning.
    Är du osäker så ring igen tycker jag.

    The sunset: Då får vi hålla tummarna att det inte är det, fick ni ta sånt där äckligt prov i näsan?

    Lantania: Ja i princip är han alltid borta men ibland har jag ju tur så det är dagsturer så han ändå kommer hem på kvällen.
Svar på tråden Novembermammorna 2008-del 4