Inlägg från: Luscinia |Visa alla inlägg
  • Luscinia

    Usch, jag blir så arg..

    Man hittar konstiga kommentarer och åsikter på alla möjliga konstiga ställen och jag måste berätta vad vår adoptionshandläggare har skrivit i vår utredning.

    Jag har 3 äldre syskon som min adoptivpappa hade från ett tidigare äktenskap och jag har aldrig sett dom som något annat än syskon (kommer ju inte ens ihåg en tid utan dom!). I utredningen har handläggaren skrivit "syskon" om dom... är det bara jag som tycker att citationstecken ger en association till att dom liksom inte är lika mycket värda som om dom hade varit biologiska syskon?!

    Min man och jag håller på att försöka skriva om hela utredningen för den är verkligen så otroligt taffligt skriven att jag blir rädd.

  • Luscinia

    Det här med formulering kring mina syskon har varit en debatt med vår handläggare hela tiden. Jag har alltid sagt mina syskon och hon har då sagt "du menar dina styvsyskon", vilket har varit fruktansvärt irriterande.

    Hon vill självklart också skriva styvfar om min pappa, vilket jag tycker är absurt när han faktiskt adopterade mig som liten!

    Men, jag kan ju inte säga att mitt förtroende för henne någonsin har varit särskilt stort... är bara glad över att det hela snart är över!

Svar på tråden Usch, jag blir så arg..