Inlägg från: sörjer |Visa alla inlägg
  • sörjer

    Vi som förlorat våra älskade små i acrani/rmb del 6

    Ström, håller alla tummar och tår för att det ska gå bra den här gången. Finns ju ingen mening med att lätt bli gravid om man ändå inte får behålla. Tycker att de iaf borde ta blodproverna om det skulle bli missfall ingen. Det kan ju visst bero på samma orsak, dum läkare.

  • sörjer

    Mialid, hoppas den vänt på sig så du slipper snittas!

    Ego, usch jag känner mig så låg. Har totalt tappat karriärfokus sedan den där hemska dagen i februari förra året. Har nu inte heller haft några vettiga arbetsuppgifter sedan juni. Jag har varit tvungen att läsa in mig på nya saker jag inte vet något om och har inte vågat vägra heller för jag har inte haft några egna idéer på vad jag ska göra med tiden. Det är en för stor inlärningströskel för mig och jag kan inte fokusera och ger ifrån mig pissresultat. Alla projektledare tycker att jag är oengagerad och det är jag också. Har inga arbetskamrater längre eftersom mina uppdrag tagit slut och min chef föreslog tjänsteledigt fram till förlossningen Jag vill ha arbetsuppgifter som jag redan kan så att jag slipper koncentrera mig så mycket men det finns inte.. Hoppas chefen hittar något vettigt för mig att göra. Jag blir tokig.. Sorry för allt gnäll. Hoppas verkligen att jag kommer hitta gnistan igen efter föräldraledigheten, annars måste jag nog börja i terapi. Just nu är det för övermäktigt för att ta tag i.

  • sörjer

    Nu har mitt SF mått bara ökat 1 cm på tre veckor. BM måste mätt fel första gången.. Bebisen får inte också krångla nu. *suck* Nu måste jag vänta i en vecka på nästa mätning.

    Dessutom har vi bokat kastrering för Gizmo nästa vecka så jag är jättenervös inför det också. Han är så stressad och vek. Hoppas han inte blir värre. Men jag litar på min veterinär när hon säger att han med största sannolikhet kommer gå ner lite i stress så jag kan inte göra annat än hoppas och försöka bli ännu mer tydlig med hur jag vill att han ska bete sig.

  • sörjer

    Mialid, ja chefen förstår men det är ju inte så bra om det går upp i ledningen att folk är missnöjda med mig. Plus att jag känner det som att de gått bakom ryggen på mig för jag har inte hört några klagomål direkt från dem.

    Jag är stressad hela tiden men har ett lågt blodsocker så jag har ingen aning om hur det påverkar. Jobbigt när det inte går på räls. Man vill ju bara ha det "normalt".

  • sörjer

    Tack för allt underbart stöd, livet skulle vara mycket svårare utan den här tråden. Min chef skulle göra allt han kan för att hitta arbetsuppgifter jag känner mig trygg med. Han har även pratat med projektledaren jag haft under våren och han skulle försöka skaka fram något jag kunde göra i förebyggande syfte på mitt gamla uppdrag på banken så vi kan ta betalt i efterhand. Jag slipper fortsätta med grejerna jag inte kan koncentrera mig på men jag känner fortfarande ångest över att jag inte varit duktig.

    Det är ju bara två månader kvar så bara att bita ihop och försöka få tiden att gå. Snubbla på målsnöret rädslan börjar krypa fram nu.. Min sambo har sagt att går det fel nu så kommer han inte orka med mer. Då är det inte meningen att vi ska ha några barn..

  • sörjer

    Har hämtat hem lillgubben från kastreringen nyss. Han mår riktigt dåligt stackaren. Vägrar att lägga sig så han står och svajar och ser helt groggy ut i ögonen. Har fått diarré, är väl inget konstigt för våra jyckar va? Var tvungen att hämta ut honom i förtid för han fick panik när han skulle in i buren. Tur att jag kunde jobba hemifrån idag så jag kan ta hand om honom.

    Bebisen i magen har varit riktigt bråkig de senaste dagarna. Sparkat både uppe och nere i magen som om han fått valpfnatt. I normala fall känns det mest i mitten av magen. Har fått ganska smärtsamma sammandragningar då och då och känner av foglossningen mer. Det kanske är dags nu när man passerat 30 fulla veckor? Jag har nog varit lite bortskämd med den här graviditeten. Nytt BM besök i morgon.

    Hoppas bebisarna tittar ut snart, ni som är i slutet av tunneln.

  • sörjer

    campari, har du någon värmedyna/vetekudde du använder istället för TENS? Jag funderar på att köpa. Helst av allt skulle jag vilja ha såna kuddar med gel i som sjukhusena har. Var ju räddningen under förra förlossningen, men nu har man ju en bebis att ta hänsyn till så det kanske inte är ok att bränna sig själv på magen. Måste komma ihåg att fråga om det nästa gång jag besöker BM.

  • sörjer

    Ström, vad underbart Verkar som vi fått in en rejäl dos tur i tråden nu!

    campari, hoppas det sätter igång på riktigt snart. Hur länge måste du vänta på igångsättning om det inte startar naturligt?

  • sörjer

    campari, Låter inte alls kul men på ett eller annat sätt ska han väl komma ut i helgen. *håller tummarna*

    Tänker på er idag Mialid. Årsdagar är jobbiga.

    Pollys mamma, välkommen till tråden. Orkar du berätta vad som hände?

    cachet har inte uppdaterat sin blogg sen i söndags när hon åkte in på igångsättning så det måste ju betyda att hon ligger på bb med sin färsking nu Vågar man på sig ett grattis?

    Jag vet inte hur jag ska sitta framför datorn. Har ont i ryggen. Skönt att det är torsdag i alla fall.

  • sörjer

    campari, oj, det var ju nästan lika många krystvärkar som öppningsvärkar
    Skönt att ni kunde åka hem så tidigt ändå. Njut av lille Sam nu!

    Pollys mamma, förstår så väl chocken. Man visste ju inte att det fanns något som anencefali innan man själv blev drabbad. Beklagar sorgen..

    Mialid, är du näst på tur nu? *spännande*

Svar på tråden Vi som förlorat våra älskade små i acrani/rmb del 6