Inlägg från: Tjej84 |Visa alla inlägg
  • Tjej84

    Vi som förlorat våra älskade små i acrani/rmb del 6

    Mialid: Härligt att bebis vänt sig. Jo det är långt kvar, bebis är beräknad den 12 februari. Hoppas att ditt socker ligger bättre nästa gång. Hade också lite högt socker men var då väldigt stressad och gången efter att det sjunkit igen. Hoppas på det.

    Sörjer: vad skönt att din chef lyssnar och försöker fixa andra arbetsuppgifter, hoppas det känns lite bättre nu och fokusera på dig och bebis.

    Campari: Hoppas att bebis snart tittar ut så ni slipper gå och vänta eller gå med värkar. Ska hålla tummarna. Spännande.
    Har haft foglossningar under mina andra tre grav också men var först under 3 som jag blev sjukskriven och nu är det ännu värre med värkern. Foglossningarna började i v 7 och v 8 började jag använda bältet och använder det typ jämt. Har vart hos sjukgymnast som gett mig övningar att göra men som gör så förbannat ont att utföra. V 37 skulle jag ha fått börja vattengympa men de har problem med bassängen så det är skjutet på framtiden. Fick akupunktur av barnmorskan i höstas men hon har blivit uppsagd och sjukgymnasten har sagt att det är för tidigt att ge i grav v 18 som jag var i då, är i 20 nu. Hur funkar TENS?

    Tack för era svar, så skönt att dela både bra och dåliga erfarenheter.

  • Tjej84

    Campari: Tack för tipset, ska höra med min sjukgymnast så får vi se vad hon säger. De ringde nys från sjukgymnastiken och talade om att vattengymnastiken är inställd ytterliggare några veckor... skit, hade hoppats på lindring åtminstonde för stunden i vattnet.

    Sörjer: Hoppas att vovven snart mår bättre.
    Det när sammandragningar börjar är ju så olika. hade nästan inga alls när jag väntade Alva.

  • Tjej84

    Campari: Hoppas att bebis snart tittar ut nu. Håller tummarna.

  • Tjej84

    Ström: Grattis, så underbart att höra.

    Campari: Hoppas att det snart kommer igång ordentligt så ni får åka in och få er lille pojke. Tror att man måste gå över två veckor innan igångsättning men tycker helt klart att du kan ringa förlossningen och höra dig för. Taskigt att bm att inte fixa en tidigare tid nu när du gått över.

    Mialid: Skönt att det närmar sig nu.

  • Tjej84

    Mialid: vad skönt att det inte var någon fara med provsvaren. Alltid jobbigt att behöva oroa sig. Kul med gruppfoto från dagis, är svårt att lyckas få barnen att le på kortet.
    Barna är söta även med blåmärken o bulor men inte så kul om barnen skriker eller gråter på korten.
    Mår du bra annars? Börjar det kännas som om det är ont om plats i magen?

  • Tjej84

    Mialid: Hoppas att årsdagen gick bra. Känns konstigt att det gått så lång tid. Vårt ett årsdatum närmar sig också och det känns konstigt o lite overkligt nu med ett nytt litet liv i magen.

    Campari: Hoppas att bebis snart tittar ut. Har du ringt och hört dig för om eventuell igångsättning?

    Pollys mamma: Beklagar förlusten av er lilla dotter och hoppas att det blir en ny chans till er. Och tack för lyckönskningarna.

  • Tjej84

    Ström: Hoppas att ett årsdagarna går bra och att ni har det bra med det nya lill* livet i magen.

  • Tjej84

    Håller tummarna för att Campari har fått sin son nu, var inloggad här senast den 2 och Campari har väl haft värkar ett tag.

    Fick hem TENSapparaten i fredags men ingen effekt än så länge. Nån som vet hur lång tid det tar innan man känner om det hjälper?

    Mialid: Hoppas det går bra på torsdag. Skönt att det snart närmar sig er lill* bebis. Någon känlsa för om det är en pojke eller flicka?

  • Tjej84

    Ström:
    Usch vilken hemsk historia. Ledsamt.
    Hoppas att CUB-testet går bra.
    Jag lugnade ner mig lite efter att ha gjort ul i v 12 och sen kände jag mig ännu mer avslappnad efter RUL sen så hjälper det mig väldigt mycket att jag har känt den lill* länge nu. Känns skönt att veta att det rör sig och lever runt där ine.

    Pollys mamma:
    Ingen lätt tid att gå igenom, det vet vi tyvärr allihopa här inne. Tiden sägs läka alla sår men sorgen och saknaden finns ändå där. Mysigt med ett hängsmycke efter er lilla dotter. Vi bestämde oss för att inte ta några kort och så på vårt lill* barn när det föddes den 2 nov 08 men ångrar mig så att jag inte tog åtminstonde en bild. För att ha något mer kvar av vår bebis. Men kommer alltid finnas hos oss ändå. Minns ju fortfarande precis hur bebisen såg ut.

    Håller tummarna för att gravidbasiluskerna smittar av sig....
    Jag har hittat mycket stöd i denna tråd och det är skönt.

  • Tjej84

    Mialid: Skönt att årsdagen gick hyffsat. Lånade hem lite bebisböcker från bibblan för att kunna visa Alva som frågar väldigt mycket om bebisen. Där i fanns en bild och när jag såg den så kändes det precis som om det kunde vart vårt barn, för det var så jag mindes det. sa det till Kjell och han sa detsamma. Kändes konstigt. Men ändå lite skönt på nåt vis.

    Campari: Hoppas och håller tummarna för att ni får er lille bebis i helgen.

    Ström: Hoppas du orkar uthärda tiden till det är dags för rul så ni kan slappna av och njuta av graviditeten.

Svar på tråden Vi som förlorat våra älskade små i acrani/rmb del 6