• Svampp

    Vi som vill ha ett + i september!!

    Hoppar också in i tråden efter att ha tjuvläst tidigare trådar :) Nu är det äntligen min tur att få försöka iaf! Kan nån lägga till mig i listan så det ser fint ut?

    Svampp, BIM ca 21/9 Försök 1, Första barnet

  • Svampp

    Förväntansfull:
    Hoppas verkligen att det inte ska vara kört på grund av detta! Kan man inte börja med pergo första riktiga mensdagen även om man haft mellanblödningar?
    Jag har haft jättemycket problem med mellanblödningar och de har visserligen kunnat sätta igång av allt möjligt, men bland annat av ansträngning eller om jag varit sjuk eller sånt. Men oftast har det bara kommit någon/några dagar och sedan hållit uppe tills den riktiga mensen börjat (t.o.m. när det var som värst och blödde nästan hela tiden brukade det vara ett litet uppehåll mellan mellanblödningarna och mensen).

    Håller tummarna för att det inte ska sabba ditt försök med pergo! Du får ringa och höra imorgon vad läkaren tror!

    *kram*

  • Svampp

    Förväntansfull:
    Fast jag har frågat om mellanblödningar försvårar att få barn och det säger iaf min barnmorska att det inte alls behöver göra, så det hoppas jag verkligen att det stämmer!

  • Svampp
    Trollmamma till 4 skrev 2009-08-28 12:49:32 följande:
    Så du bor i Hallstahammar jJag bor i Västerås
    Och jag bor i Kvicksund, vad många vi är från samma område :D
  • Svampp
    Trollmamma till 4 skrev 2009-08-28 14:45:16 följande:
    Hej Min pappa å hans fru bor i Kvicksund
    Vad skoj! Kul att tänka sig att vi kanske t.o.m setts utan att vi vet det =) Jobbar ju i V-ås också så :)

    Är det nån av er som har kläm på varför man ska ta äl-testen samma tid varje dag? Jag fattar varför man ska ta mellan kl. 10-20 och eventuellt två ggr per dag för att inte råka missa, men på vilket sätt påverkar det om man tar 12 ena dagen och 15 andra? Körde med test för första gången förra månaden och lyckades inte pricka in någon riktig stegring (även om stecket närmade sig kontrollstrecket i styrka när jag tycker att jag borde ha äl). Men den här gången skulle det känns skönt att faktiskt se att det blev en stegring, blir ju lite orolig fast jag mest tror att jag missade det för att jag oftast tog på morgonen och kvällen innan jag gick och la mig. Har beställt clearblues tester också, så jag inte bara läst av fel =)
  • Svampp

    Förväntansfull: Hoppas du snart mår bättre och att det är värt känslostormarna och smärtan i tjejmagen! Tänk, snart står du nog där med ett vackert pluss!

  • Svampp

    Kela81:
    Fy, vad trist. Hoppas att du snart får tid för vidare utredning så du får veta vad som finns att göra! Sen vore det ju ÄNNU bättre om det hann ta sig under tiden du väntar på besked så klart!

  • Svampp

    Jag går och väntar på ÄL... hoppas verkligen att stickorna ska ge utslag den här gången! Om jag har rätt i mina gissningar att jag har ÄL på söndag eller måndag så kanske man kan få stegring redan imorrn :D Men har testat sen i tisdags för säkerhets skull =)

    Mrs Moss:
    Ja, väntan på ÄL är verkligen trist. Man är liksom mitt emellan det spännande! Är ju helt fantastiskt att du lyckats bli av med så många kg så snabbt! Har hört att själva viktminskningen i sig ökar chanserna för att bli gravid, så vem vet vad som händer för dig denna ÄL??

  • Svampp

    Wicky:
    Hmm.. svårt att veta vad det kan vara. Men mellanblödningar kan ju komma lite när som helst. De brukar ju vara extra benägna att komma om man haft det stressigt eller haft andra vanor än man brukar. Har du haft nåt sånt? Om det är mellanblödningar brukar det inte vara nåt att oroa sig över iaf, om det inte är så att de aldrig slutar. då kan man behöva hormoner för att få stopp på dem. Annars vet jag inte vad det kan vara som man får mellan mens och äl? Ring gyn och fråga om du är orolig!

  • Svampp

    Roligt att se dig här igen Förväntansfull! Så spännande att se hur det ska gå för dig nu!

    Jag känner mig lite lessen och uppgiven just nu... testar och testar med äl-test och borde haft äl igår eller idag, men inte minsta utslag fast jag testar 2-3 ggr per dag, och följer alla instruktioner. Fick ju inget utslag förra månaden heller, fast var inte riktigt lika noggrann med testningen då så kan ju ha berott på slarv... Känner inte av nån äl heller denna gång... hoppas, hoppas att den bara är sen!

  • Svampp

    Förväntansfull:
    Vad roligt att höra! Bara några veckor kvar så vet du hur det går! Lycka till!

  • Svampp

    Wicky:
    Håller tummarna för dig! Bara några dagars väntan kvar!

    Jag har inte riktigt trott att jag har nån chans att kunna få nåt pluss eftersom jag inte lyckats hitta nån äl med stickorna... trist, men har ju samtidigt läst att stickorna inte funkar för alla... De senaste dagarna och särskilt igår och idag har symtomen poppat upp för fullt, men fullt möjligt att det är skengravid jag är... Supertrött (hemma från jobbet idag pga det, oxå haft väldigt sänkt kroppstemp vilket ju talar emot att jag är gravid..), jätteömma bröstvårtor och svullna bröst, halvbränna (och smårapar mest hela tiden... inte likt mig..) mm. Men jag har ju inte BIM förrän 21:a så får vänta lite till med att få svar på hur det ligger till...

  • Svampp

    Jag antar att jag inte är med barn. Fått minus på stickan iaf. Ingen mens än, men har haft lite mensvärk och så, så antar att den kommer under dagen... trist, men inte mycket annat att vänta när jag inte ens hittat nån äl. Funderar på att tempa nästa månad för att se om jag får mer klarhet i vad som händer i kroppen...

    Hur går det för er andra som haft BIM i dagarna?

    Puchiko: Spännande! Undrar vad din kropp har för sig!

  • Svampp

    Misa: Vi får hoppas så gott vi kan båda två så länge inte mensen kommit :D

  • Svampp

    Stina84: Klart du inte ska ge upp hoppet än! Är ju en vecka kvar. BIM -4 är det tidigaste jag sett på något test att man ska kunna plussa (även om jag hört talas om nån som plussat på -6).

    Jag funderar på om jag borde ändra BIM till ca 30/9 eftersom jag misstänker att det var äl jag kände av i mitten av förra veckan när jag trodde jag hade gravsymptom. Har iaf inte vare sig fått nån mens eller pluss på stickan än.. Ska för säkerhets skull testa i helgen igen, men sen väntar jag nog till nästa onsdag...Inte stora hopp om pluss om jag hade äl förra veckan, men en liten chans finns det iaf :D

    Nån som kan ändra mitt BIM till 30/9? Och har upptäckt att det står en massa frågetecken kring om det är första barnet vi försöker med. Men det stämmer absolut så samma vänliga själ kanske kan ta bort frågetecknen med?

    Började tempa idag, vore skönt att få lite bättre koll på hur min kropp funkar egentligen. Men är en del att sätta sig in i :D

  • Svampp

    Här försvann sista hoppet idag. Mensen kom mer än två veckor för sent. Men, men... får hoppas på att hitta äl på nåt vis den här gången!

Svar på tråden Vi som vill ha ett + i september!!