• Svar på tråden Pergopinglornas gravidtråd version 16
  • Treasures
    kiwi81 skrev 2009-10-18 11:30:12 följande:
    Treasures, jag förstod inte att förlossningen hade startat förrän jag började kräkas och en barnmorska då undersökte mig och såg att jag var 3 cm öppen. Jag hade bara känt av lite molande värk i korsryggen - som mensvärk ungefär och trodde det var foglossningen som spökade. Kände ingenting i magen alls. Sen gick det fort och 2 timmar senare låg han på min mage! Så det kanske är lite på g ändå?
    Man kan ju alltid hoppas....idag känns det inte ont än så länge, men sammandragningar har jag då och då....
  • challis777

    Boo 79 skrev 2009-10-17 21:13:58 följande:


    Tack =) Grattiqcb6bba s själva!Treasures, nära nu. Första barnet?Är det ingen som är lika "ny" som jag? Hur långt gångna är alla egentligen?
    Nja, inte helt ny, är i v. 13+4. Men det skiljer ju inte så mycket mellan oss!
    Jag är hungrig som ett litet svin,s kulle kunna äta hela tiden. Är sugen på allt, fil, mackor, söta saker, morötter, allt går ned. Jättejobbigt...
  • Treasures

    Jag har varit hungrig under hela graviditeten, men ändå lyckats ha lite disciplin på vad jag stoppat i mig...alltid haft frukt redo i väskan och så. Annars hade nog mina 13 pluskilon varit 30!

    Var till BM idag...en vecka kvar till BF och nu ligger inte liten långt ner och med endast lätt ruckbart huvud lägre, nu har detn backat tillbaka och är rörlig. Det går ju inte åt rätt håll, kanske har den ångrat sig och börjat tillbaka bildats....man blir ju helt nojig. För övrigt var då allt bra....men jag är otålig....kommer bli odräglig om jag går över många dagar känner jag.

  • challis777
    Treasures skrev 2009-10-19 14:41:01 följande:
    Jag har varit hungrig under hela graviditeten, men ändå lyckats ha lite disciplin på vad jag stoppat i mig...alltid haft frukt redo i väskan och så. Annars hade nog mina 13 pluskilon varit 30!Var till BM idag...en vecka kvar till BF och nu ligger inte liten långt ner och med endast lätt ruckbart huvud lägre, nu har detn backat tillbaka och är rörlig. Det går ju inte åt rätt håll, kanske har den ångrat sig och börjat tillbaka bildats....man blir ju helt nojig. För övrigt var då allt bra....men jag är otålig....kommer bli odräglig om jag går över många dagar känner jag.
    Vad spännande, snart kommer han/hon! Bebisen kommer nog dyka ned igen och vilja ut snart. Är du nervös eller känns det bra? Ska du ta någon bedövning? Lycka till!
  • Boo 79

    Kul med fler som är runt samma tid som man själv. Jag är i vecka 5 (4+2) bara, har BF 25/6 (midsommarafton!).

    Är oxå redan hungrig, men annars känns det oroväckande lite faktiskt. Det var säkert så här förra gången med, men jag kommer lixom bara ihåg från tiden med sparkar och sånt, och det är ju inte förrän vecka 15 nånting...

    Ska ringa i morrn och boka in vul i vecka 8 hos privatläkaren jag har gått hos. Testade förra gången med, då i vecka 10, men nu hade vi tänkt berätta för mina föräldrar den helgen efter vecka 8 och då känns det skönt att ha kollat att allt ser bra ut.

    Förresten, gud vad skönt det är att ha nånstans att skriva av sig lite, här är man åtminstone lite halvanonym!

  • Treasures
    tredjejuli skrev 2009-10-19 15:53:48 följande:
    Vad spännande, snart kommer han/hon! Bebisen kommer nog dyka ned igen och vilja ut snart. Är du nervös eller känns det bra? Ska du ta någon bedövning? Lycka till!
    Hoppas att den gör det....jag är inte alls nervös, känner mig bara jätte laddad. Har längtat efter barn så länge nu så jag hade redan innan jag blev gravid bearbetat alla rädslor tror jag.
    Jag hoppas kunna föda så naturligt som möjligt, har hyrt en TENS och har även fått permanenta akupunkturnålar satta som ska öka cirkulationen i livmodern och livmoderhalsen och på så sätt minska smärtan (om det funkar återstår ju att se). Men om det blir för smärtsamt är jag öppen för ryggbedövning eller bäckenbottenbedövning beroende på vad som passar bäst i situationen.

    Boo - Känner igen mig i att det känns overkligt då man nästan mår som vanligt. Jag kunde inte få in att jag var gravid trots upprepade tester förrän vi sett det lilla livet på VUL. Riktigt verkligt blev det ändå inte förrän magen började puta och liten började röra sig och sparka!
  • Boo 79

    Hmmm, jag är skeptisk till tens o liknande, vet att det funkar på en del, men för min del var det bara epidural som gällde. Men men, ingen kritik åt ditt val på något sätt, för alla är vi olika och har rätt att välja åt oss själva. Hoppas det går smidigt i vilket fall =)

  • Boo 79

    Nu har jag bokat vul till vecka 46 (är i vecka 8 då). Familjen kommer hem den helgen och det vore skönt att kolla så allt ser bra ut innan man berättar. Längtar så!

Svar på tråden Pergopinglornas gravidtråd version 16