• Svar på tråden Pergopinglornas gravidtråd version 16
  • filla86

    Kanske skulle uppdatera lite. Hade BF 28 augusti, och våran Fabian kikade ut den 29 augusti, på min födelsedag närmare bestämt!! Han var 49 cm och vägde 3145 g. Ett perfekt litet mirakel!! (Finns 2 BB-bilder i mitt galleri)

    Önska er alla lycka till, och jag är ganska säker på att jag kommer dyka in här inom en snar framtid. Min man vill att vi ska bli grvaida redan nästa höst när Fabian är ett år...vi får se om han lyckas övertala mig till detta!!

    Kramar Sofie

  • 9Kärleken6

    vet inte om jeanette varit här å skivit men hon har iaf fått sin son idag, 2280g och 47cm.


    .?:*¨¨*:?.Mamma till Nina och My.?:*¨¨*:?.
  • kiwi81

    Hej tjejer!

    Grattis till alla som fått sina små!

    Jag går snart in i v 21. På lördag är jag 20+0, alltså halvvägs! Första sonen kom tidigt (v 31), men jag hoppas att den här stannar kvar längre! Är inte alls beredd på liggläge nu och förlossning om 11 veckor.

    Treasures, ul gick jätte bra. Tappen var oförändrad, så dr ville sluta kontrollera mig (trots att jag tror att jag inte började förkortas förra gången förrän ca v 25). Men så såg hon att moderkakan låg för tappen, så nu blir det täta kontroller ändå, vilket på något vis känns skönt.

    Hur mår ni andra?

  • Treasures

    Grattis till Jeanette om hin tittar in hit! Kiwi - Vad roligt att höra att det gick bra....mindre bra att moderkakan ligger som den gör, men det är ju bra att de håller koll på dig nu. Visst blir det snitt om moderkakan inte flyttar sig uppåt? Här är det fortfarande bra...har börjat nedräkningen nu. Tre veckor kvar att jobba och drygt fem veckor till BF. Känns hur overkligt som helst. I går skrev vi på papper om gemensam vårdnad och faderskapsintyg då vi inte är gifta. Annars funderar man mest på allt som ska ordnas med innnan bebisen föds, tror jag har det mesta under kontroll, gillar listor!

  • Treasures
    Mupp inlägg....allt blev ett stycke...redigerar så det blir lättare att läsa.

    Grattis till Jeanette om hin tittar in hit!

    Kiwi - Vad roligt att höra att det gick bra....mindre bra att moderkakan ligger som den gör, men det är ju bra att de håller koll på dig nu. Visst blir det snitt om moderkakan inte flyttar sig uppåt?

    Här är det fortfarande bra...har börjat nedräkningen nu. Tre veckor kvar att jobba och drygt fem veckor till BF. Känns hur overkligt som helst. I går skrev vi på papper om gemensam vårdnad och faderskapsintyg då vi inte är gifta. Annars funderar man mest på allt som ska ordnas med innnan bebisen föds, tror jag har det mesta under kontroll, gillar listor!
  • kiwi81

    Jag var på ny koll i måndags och min moderkaka har nu "flyttat" sig, Annars hade det blivit snitt. Men min förra förlossning var en fantastiskt häftig upplevelse - även om känslorna var splittrade med tanke på att det var så tidigt. Vill gärna föda vaginalt igen, men denna gången fullgånget! Så nu siktar jag på det!

    Hur mår ni? Jag mår bra, men känns som att jag inte får plats i min kropp och då är jag bara i v 21!! Hur ska det gå om jag är gravid i 20 veckor till! Puh! Vet inte ens hur det känns att vara så gravid! Börjat få foglossning nu oxå och känner mig riktigt yr!

    Började dricka blutsaft för flera veckor sedan för att få upp järndepåerna, ngn som vet ngt mer man kan göra för att bli kvitt yrseln?

    KRAM

Svar på tråden Pergopinglornas gravidtråd version 16