• dillon

    Vårmammor Västerås 2007

    Ny tråd igen!

    Nu närmar sig hösten och mörkret men vi får tända ett ljus, mysa i soffan och leva på våra roliga sommarminnen om orken tryter...och självklart träffas för fika, vin, lek och annat skoj med och utan barn och män!!

    VÄLKOMNA!

  • Svar på tråden Vårmammor Västerås 2007
  • atelli

    Jag har hittat hit! Länken i gamla tråden ser lite  knasig ut så jag kopierar in en ny!!

  • Tre solstrålars mamma

    Jag med hittat hit nu

    Dillon: Grattis till de 8åren!!! Låter mysigt med Hasseludden

    Atelli: Hur är det med dig och din familj? Länge sedan hörde av dig. Trivs ni bra i nya huset nu när bott in er lite?


    Älskar mina små trollungar
  • Tre solstrålars mamma

    Här hemma har jag fått en släng av magkatarr, tror jag...har inte sökt för de men ont i magsäcken mest hela dagarna. Blir lite bättre när just ätit. Så är jag bra labil och igår sov jag från ca 09.30 efter lämnat barnen på dagis och så till 14.15 då jag vaknade och insåg att jag skulle hämtat barnen för 15min sedan.....  Så somnade jag 21 ändå sedan på kvällen. Ska försöka ligga å vila bara idag med så kanske blir människa igen snart. Längtar tills skolan kör igång!!!!


    Älskar mina små trollungar
  • dillon

    Tack Anna! Var lite trött igår kväll tror jag....kopierade inte hela länken!!

    Idag är det VAB för mig, Samuel har haft feber. Han är feberfri just nu så vi får väl se om det blir förskola imorgon igen! Han sitter o tittar på Meckar-Micke, skrattar för fullt. Han fick den nyligen och det är verkligen en höjdare....Så jag borde städa o plocka undan nu men har ingen riktigt energi.

    Solen: Låter inte bra, ta hand om dig! Vila när du kan snart sätter skolan fart igen. Kram

  • LillSkruttet

    Har också hittat hit. Tittar in en snabbis, fast jag borde jobba.

    Skriver mer en anna gång när jag har mer tid!

    Kram på er!!


    Mamma till underverket Tyra Linnea född 21 mars 2007
  • atelli

    Solen; jo tack det rullar på för fullt. Vi har just börjat jobba efter semester så det känns lite halvtungt, både för oss vuxna o för killarna som ska gå upp 2 timmar tidigare än de gjort under sommaren....
    Annars så rullar dagarna till veckor som blir månader och att få till vardagarnas kombination av heltidsjobbande föräldrar med ambitionen att gå så få timmar på dagis som möjligt är inte helt enkel. Men det är ju som för de flesta av oss, fast likväl ganska kämpigt. Själva huset o garagebyggningen är klar. Nu i sommar hade vi nog trott att vi skulle kunna fixa till stora delar av trädgården, men det har varit lite pengatorka så det blev en del gräsmatta och sen har vi väntat in lönen i augusti så nu ska det byggas stödmur och läggas marksten!! Och jag kanske äntligen kan få börja plantera litegrann!!

  • Darling73

    och så är jag med här....bra att du är med dillon och ser att ny tråd behövs..

    vi har haft höstblåsor/mun-hand-fot-sjuka här sen förra tisdagen..först joel och nu daniel. både har haft massor i munnen som då gjort att de inte kan äta....riktigt tufft...men nu verkar det ha vänt iaf..så man kan börja jobba igen..har VABbat en hel del..

  • Tre solstrålars mamma

    Apropå magkatarr....vet inte om jag gjorde den gladare idag..haha
    ....jag råkade idag bli simlekis-ledare...bara sådär. Vet inte riktigt hur de där gick till för fick reda på av en vän 30 min innan att det var dags att köa till terminenes simlekis om ville vara med. Visste inte ens att fanns här men tänkte att -ja vad tusan, klart jag kan väl gå dit så får vi se sen om dotra får ngn plats eller ej. Slutade med att jag gick därifrån som simledare för 13 barn......hoppsan hejsan, vad gav jag mig nu in i för något tok. Börjar om 1,5v och då ska vi vara utbildade å klara....ooouuuups {#lang_emotions_tongue_out} Livet är fullt av överraskningar, det här var en av dem, haha

    Atelli: Ja låter som ni har minst sagt fullt upp!! Roligt att ni kan påbörja lite i trädgården nu som du längtat till Vore roligt se hur ni har det ngn dag och har tänkt på att borde svänga förbi å bara säga hej någon minut. Är ju inte så långt härifrån...men ändå går bara dagarna och den där påhälsningen stannar i tanken. Har din äldsta grabb börjat förskoleklass nu eller är det ett år kvar? Minns inte riktigt om han var 1år äldre eller lite till..


    Nej nu ska jag försöka få lite sömn...nu när värsta chocken lagt sig iom vad jag hittade på idag....eller blev indragen i...*s*


     


     


    Älskar mina små trollungar
Svar på tråden Vårmammor Västerås 2007