• susye

    Fibromyalgi del 10

    3 månader går fort. Dags för ny tråd igen.

  • Svar på tråden Fibromyalgi del 10
  • Black roses
    Joggy skrev 2009-11-18 14:23:16 följande:
    Smaragd80, Jag bor i Göteborg. Meco Gica, jag fick också tryptizol. Funkade inte på mig heller, fick för kraftiga biverkningar.
    Ja då e det inte bara jag.. Därav mitt nej till dylika mediciner, har även haft efexor, så jag vet ju att det inte har hjälpt..
  • zazzza

    jag har så ont i armbågarna, det går inte hålla dem raka eller böjda ett längre tag. det värker, domnar, hakar upp sig. höften är öm på utsidan o inuti när jag ligger med bena i kors(fötterna) nån som har lika?

  • pink1974
    Black roses skrev 2009-11-18 13:48:46 följande:
    Enda rådet jag kan ge dig är att ta ett VARMT bad, ligg o slappna av.. Sen virar du en varm halsduk runt halsen ihop med en varm tröja... Förmodligen har du fått detta tips tidigare, men så får jag göra för att klara mig genom dagen... Har du sen orudisgel eller voltarengel, o någon som kan hjälpa dig, be dem då värma gelen först, sen massera in den försiktigt innan du tar på dig tröja o halsduk... Badet är viktigt för att få värme på djupet, sen bibehåller du värmen genom varma tröjor o halsduk.. (Nu vet du hur jag ser ut idag... ) Lycka till...
    det e ju det jag redan gör,men hjälper inte så mkt. vissa dagar e d hemskt. Man vill inte gärna gå ut nu heller pga värken, det blir bara värre av kylan och blåsten. håller på o skolar in lillkillen också nu vilket e fruktansvärt jobbigt,bara att stå ute på gården i en 20 minuter ,yrsel,värk överallt man vill bara sitta ligga försvinna... det blir då väldigt uppenbart att jag aldrig skulle orka tillbaks till arbetet i dagsläget i alla fall...
  • zazzza

    så känner jag oxå. nu håller af på meden utredning och har begärt in läkarintyg, ett fyr-sidigt. ngn som vet hur de brukar bedöma?

  • SMARAGD

    Nu har jag varit hos Mats! Supernöjd efter det mötet! Gillade honom mkt! Han var saklig! Kunnig! Tog mig på allvar!

    Skall fortsätta med tradolan vid behov för ryggen, sen en medicin till, i låg dos. Den ni nämnt innan tryptizol. Men i låg dos då. Får se om dem hjälper ngt...

    Summan av kardemumman är att jag är nöjd med mötet! Han tog mig på allvar! VILKET var skönt!!!

  • Black roses
    SMARAGD skrev 2009-11-19 16:30:53 följande:
    Nu har jag varit hos Mats! Supernöjd efter det mötet! Gillade honom mkt! Han var saklig! Kunnig! Tog mig på allvar! Skall fortsätta med tradolan vid behov för ryggen, sen en medicin till, i låg dos. Den ni nämnt innan tryptizol. Men i låg dos då. Får se om dem hjälper ngt... Summan av kardemumman är att jag är nöjd med mötet! Han tog mig på allvar! VILKET var skönt!!!
    Vad skönt!!!! Jag är glad för din skull...
  • SMARAGD

    tack=)

    Var lite orolig, man har ju stött på fler än en dumming..... Han var super. Förklarade väldigt bra också........

  • Black roses
    SMARAGD skrev 2009-11-19 18:06:08 följande:
    tack=) Var lite orolig, man har ju stött på fler än en dumming..... Han var super. Förklarade väldigt bra också........
    Jag vet vad du menar, visst blir man lite förvånad och ställd när man plötsligt blir betrodd?? Snudd på en aning overkligt??
  • SMARAGD

    alltså.. jag blev ju nästan blyg.. visste inte vad jag skulle säga... stakade mig.. För det kändes nästan som jag var tvungen att hitta på.. haha... som om jag inte VET hur illa däran jag är... hehe.. så ställd blev jag.. o då e jag en tjej med mål i mun:P men böev liksom typ blyg o generad

Svar på tråden Fibromyalgi del 10