• tulip79

    nedsatt sköldkörtelfunktion

    Hypotyreos

    Har just fått reda på att min sköldkörtel har nedsatt funktion. Någon som har samma diagnos? När återgår produktionen till det normala dvs när finns det en chans för mig att bli gravid? Ska börja äta levaxin idag.

  • Svar på tråden nedsatt sköldkörtelfunktion
  • tulip79
    Skorpan08 skrev 2009-09-02 16:39:52 följande:
    Man märker en stor skillnad bara ett par dagar efter man börjat med Levaxin, iaf gjorde jag det.
    Åh, bra! Har inte ens märkt att jag inte mår bra - det var blodprovet som visade det. Är väl lite allmänt hängig men jag trodde inte att det fanns någon speciell orsak till det. Men det gjorde det tydligen! Ska börja knapra ikväll!
  • tulip79

    Skorpan08:
    Kvinnan på apoteket sa att jag fick ta dem när jag ville, bara att jag inte åt dem tillsammans med järn (2-4 timmar). Brukar ta Mitt val kvinna på morgonen, men jag kan ju vända på det... Vill ju komma igång o äta dem så snart som möjligt!

    jakebana:
    Ska träffa privatläkare (första mötet) på tisdag (tog blodproverna via landstinget). Jag har ÄL kring den 13:e sept. Ska höra med privatläkaren vad han anser, om vi ska göra ett uppehåll denna ÄL eller om det är ok att försöka ändå.

  • tulip79

    Lillsnörpa:
    Jag vet inte vad jag har för värden. Har fått en remiss för att mäta TSH, man gör kanske inte det när man tar det första blodprovet i fertilitetsutredningen? Det står dock inget datum på remissen, så jag måste ringa läkaren och höra när jag ska till sjukhuset...

    Tack för länken, ska läsa igenom den nu!

  • tulip79

    Sköterskan ska ringa mig på måndag och berätta mina värden. Hon sa även att jag ska ta om proven om 2 månader - det är ju en hel evighet tills dess!

    Är bara inne på dag 2 med levaxin än så länge (50 mikrogram/dag). Kom att tänka på att mina mensdagar har minskat under sista halvåret, från 5 till 2-3. Har även något kortare cykel, mer 25-26 dagar istället för 27-28 som det alltid varit tidigare. Kan detta ha med sköldkörteln att göra?

Svar på tråden nedsatt sköldkörtelfunktion