Inlägg från: LillaÄlskadePyret |Visa alla inlägg
  • LillaÄlskadePyret
    Erika06 skrev 2009-09-10 07:16:33 följande:
    Igår var jag som sagt in och gjorde det andra blodprovet. Gjorde det igår kl 09.00 på morgonen, det första blodprovet gjorde jag i måndags kl 18.00.Så det var ungefär ett och ett halvt dygn mellan proverna. I början av graviditeten ska HCG öka med det dubbla mellan 2-3 dygn. Mitt hcg hade ökat från 283 till 392.Och enligt läkaren kan det faktiskt vara en normal graviditet. :) Ska in på måndag igen för ett nytt VUL, så vi får se då om det är något där. Men nu har man fått lite hopp i alla fall.Jag frågade läkaren "är det vanligt att man har så lågt hcg värde?"Svar: "Ja, det här är ett normalt värde. Det har inte ökat så mycket men det var ju inte ens 2 dygn mellan proverna. Och det viktiga är att det har ökat, och inte gått ner"
    Vad skönt att doktorn sa så! Nu håller jag tummarna att du kan slappna av! =)
  • LillaÄlskadePyret
    Erika06 skrev 2009-09-16 12:19:57 följande:
    Då har jag väl ett utomkveds då, eftersom att mitt hcg ökar men inte så snabbt som det borde. Fast jag har varken ont eller blödningar...Men det är väl bara att inse att det är kört..
    Kommer du få något defintivt svar från läkarna så du slipper oroa dig och pendla mellan hopp o förtvivlan?...stora kramar till dig!...
  • LillaÄlskadePyret

    The Black Lady skrev 2009-09-23 14:08:44 följande:


    Du får nog inget svar... TS har avregistrerat sig....
    Näää...fy vad tråkigt...då anar jag vad svaret var...=(...
Svar på tråden Lågt hcg. Kan det gå bra ändå?