• Anonym (inte hemmafru)

    Anna Ankas avsugningar

    Anna Anka ger alla kvinnor tipset av att ge sin man en avsugning varje morgon.

    Jag tror det är det är ett jättebra tips. Skulle fler göra likadant skulle vi ha mindre otrohet och mindre skilsmässor.

    Jag suger gärna min mans kuk. Däremot får han stryka sina skjortor själv och dela lika på allt annat hemma. Han är väldigt nöjd med hur vi har det.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-21 16:32
    Herregud, 300 inlägg. Har haft annat för mig i helgen som ni vet har inte läst allt men det finns ju en del saker som jag bara måste kommentera.

    Nej, alla ni som är oroliga, min man "hotar" inte att vara otrogen om jag inte suger av honom, han skulle aldrig säga eller göra något sådant. Däremot ser jag ju runt om mig hur många förhållanden som kraschar och ofta pga dåligt sex. Jag tror därför bra sex (och många avsugningar) är en bra liten investering i förhållandet

    Nej, vi har inte ett schema där jag ska suga varje dag kl 7.15. Men våra vi har ändå små rutiner, och ofta vaknar vi tillsammans ganska tidigt, och innan de är dags att springa till jobb och dagis brukar jag ta hand om hans morgonstånd och ge honom en skön start på dagen

    Och nej, han tycker inte att det är tjatigt med sex för att det blir för ofta. Jag gör det väl bra och varierat antar jag

    Väldigt många säger att ok jag kan göra något för honom OM har gör något för mig. Min man gör massor för mig, men det är inte därför jag gör saker för honom. Jag älskar honom, vill att han ska må bra, och vet att han behöver mycket sex. Fattar inte att det är så upprörande att jag ger det till honom även dagar då jag inte får något i gengäld.

    Kan bara säga at jag älskar min man, hans kuk, vårt liv tillsammans. Ville bara ge ett enkelt praktiskt tips till hur andra också kan få det bättre, men det märks ju att det finns många kvinnor därute som verkar ha svårt med att ge.

    Synd för er, och synd för era män. Ni skulle väldigt enkelt kunna göra era egna och era mäns liv så mycket bättre

    Puss på er från en hemmafru som mår som en prinsessa efter en härlig helg och som mer än någonsin längtar hem så jag får fortsätta ta bästa hand om min man!

  • Svar på tråden Anna Ankas avsugningar
  • Plutteli
    MsMagnolia skrev 2009-09-30 08:24:31 följande:
    Jag gjorde två svar för att jag svarade på två olika saker. Du kan ju inte slå ihop det, det blir ju galet.
    Mja, jag slog ihop på det viset att jag delvis tolkade ditt svar till mig även utifrån vad du skrev till theman.
  • Plutteli
    MsMagnolia skrev 2009-09-30 08:25:28 följande:
    Det låter skitkul. More power to you om det nu funkar för er men själv skulle jag aldrig vilja ha det så!
    Ja allt är ju relativt liksom. Jag vill ju aldrig ha det så att man ska ställa upp bara för att heller. Men sen blir det egentligen aldrig nått problem eftersom vi vill ha sex med varandra flera gånger i veckan (undantaget slutet av grav. och nästan ett år efter då min kropp sa ifrån)

    Fast jag tror helt ärligt att vi tänker rätt lika fast vi uttrycker det på väldigt olika sätt
  • Anonym

    endast läst ts
    tycker du gör helt rätt!!
    otrohet är ofta pga att man känner isg ensam och inte får det man behöver
    jag skulle mer än gärna suga av min man varje morgon dock går det inte..pga olika arbetstider..han har precis kommit hem och hunnit somna när det är dax för mig att kliva upp...men istl kör vi en kvällsavsugning innan han traskar till jobbet
    Då somnar jag nöjd och han är på glat humör...
    men schema nä utan ibland kan man faktist hoppa över det, tiden finns alltid men kanske man är sjuk lr ngn av barnen
    men underbart är det..önskar man kunde ha betydligt mer sex än vad man har med 3 barn och städnigt olika arbetstider

  • flashieangel

    fan vilken härlig tråd...synd att man inte vart me från början!!!

    Jag tror absolut på detta med att ge sin älskade en avsugning varje morgon. Och jag förstår inte riktigt hur man kan tycka att man måste ha nåt tillbaka för att göra de, de e väl de man får...man får en lycklig man som går o tänker vilken tur han har hehe!!! Och jag toknjuter när jag suger av han, de e ju inte bara en njutning för honom. Ska föreslå detta för darlingen idag o se vad han säger...tror inte han skulle banga direkt...hihi

  • Moonis

    Ärligt så tror jag inte alls att otrohet grundar sig bara i att man har för lite sex.
    Min sambo och jag hade en sån dikussion igår faktiskt för jag mådde inte jätte bra och ville prata om det och hela tiden gled han in på sex och tillslut tröttnade jag för allt ska f-n inte handla om sex.
    Först måste man se till att kunna prata med varandra, vara varandras bästa vänner och då kommer nog den sexuella biten automatiskt.
    Så är det med alla relationer, engagerar man sig inte och pratar med varanda så blir det ingen bra relation. Det tror jag bottnar i många otroheter och skillsmässor.

  • Plutteli
    Moonis skrev 2009-09-30 09:49:27 följande:
    Ärligt så tror jag inte alls att otrohet grundar sig bara i att man har för lite sex. Min sambo och jag hade en sån dikussion igår faktiskt för jag mådde inte jätte bra och ville prata om det och hela tiden gled han in på sex och tillslut tröttnade jag för allt ska f-n inte handla om sex. Först måste man se till att kunna prata med varandra, vara varandras bästa vänner och då kommer nog den sexuella biten automatiskt. Så är det med alla relationer, engagerar man sig inte och pratar med varanda så blir det ingen bra relation. Det tror jag bottnar i många otroheter och skillsmässor.
    Word!

    Det är ju det jag försöker säga, sexbristen beror på nått och det är det bakomliggande som är det egentliga problemet!
  • Moonis
    Plutteli skrev 2009-09-30 09:57:38 följande:
    Word! Det är ju det jag försöker säga, sexbristen beror på nått och det är det bakomliggande som är det egentliga problemet!
    Exakt!
  • Anonym (TheMan)
    Moonis skrev 2009-09-30 09:49:27 följande:
    Ärligt så tror jag inte alls att otrohet grundar sig bara i att man har för lite sex. Min sambo och jag hade en sån dikussion igår faktiskt för jag mådde inte jätte bra och ville prata om det och hela tiden gled han in på sex och tillslut tröttnade jag för allt ska f-n inte handla om sex. Först måste man se till att kunna prata med varandra, vara varandras bästa vänner och då kommer nog den sexuella biten automatiskt. Så är det med alla relationer, engagerar man sig inte och pratar med varanda så blir det ingen bra relation. Det tror jag bottnar i många otroheter och skillsmässor.
    Det är otroligt naivt att säga att man måste jobba på kommunikation etc, men sexlivet, ja det kommer automatiskt.. sexlivet är något man måste jobba på precis lika mycket som allt annat i förhållandet. Engagerar man sig inte i sexlivet med så blir det ingen bra relation.
  • Anonym (TheMan)
    Plutteli skrev 2009-09-30 07:58:52 följande:
    Delvis ditt ansvar sa jag, men inte enbart, det är lika mycket mitt ansvar! Men om nått är fel i förhållandet är det väll bådas ansvar att ta reda på varför och försöka lösa det om det går? Annars är det ju lika bra att bara göra slut istället för att vara otrogen så kan man fixa nån annan sedan istället. Jag håller med om att det är mycket "jagjagjag" i samhället. Men när det gäller min kropp så förbehåller jag mig den rätten att bestämma när någon ska hålla på med den! Allt typ av sex mot min vilja är övergrepp, även om jag går med på det efter tjat för husfridens skull för i grund och botten vill jag ju inte! Och i ärlighetens namn, hur kul är det att ha sex med någon som inte vill? Är det inte bättre att vänta till ett tillfälle då personen faktiskt vill? Och igen, OM partnern aldrig vill, då får man TILLSAMMANS försöka ta reda på varför.
    Varför är det över huvud taget ens delvis mitt ansvar att utreda din brist på sexualitet? Du tar ju inget ansvar _alls_ för min sexualitet, då är det väl inte mitt ansvar _alls_ för din brist på sexualitet. Det behöver inte vara något fel i förhållandet, varför skall jag då lösa att du inte är kåt när du inte löser att jag är kåt?
    Självklart propagerar jag inte för övergrepp, jag håller helt med om att ingen någonsin skall göra något mot en persons vilja, fysiskt eller psykiskt. Men, jag anser att det är ditt ansvar att se till att VILJA ha sex i förhållandet. Och då menar jag inte för husfridens skull, utan om att genuint vilja. Och om du inte har viljan, så är det ditt ansvar att ta reda på varför, och göra något åt det. Denna brist på vilja är inte mitt ansvar att lösa, särskilt inte om min kåthet inte är ditt ansvar att lösa. Om man däremot delar på ansvaret för allt, då pratar vi om något helt annat..
  • Anonym (TheMan)
    Plutteli skrev 2009-09-30 08:17:29 följande:
    Ja jag har ansvaret för min orgasm och han för sin, däremot väljer vi att vi vill hjälpa varandra, dock utan krav
    Så om han kör på tills det gått för honom och sen är nöjd, så är det helt okej för dig? För han har inget ansvar för din orgasm? Du blir inte sur, frustrerad etc?
Svar på tråden Anna Ankas avsugningar