• Freia

    Maträtten jag saknar från skolan :)

    Emmaopyret skrev 2009-09-19 23:59:37 följande:
    har fått gravidcraving efter skolans panerade fisk med potatis och kall sås! eller fiskburgare! jisses vad jag e sugen på vdet! nu går det ju aldrig att få till det, får väl kolla på skolmatsedeln och låtsas vara vikarie eller nåt! ;)
    Det går att fixa lätt :) köp panetter eller större fiskpinnar av torsk, koka potatis såsen görs lite olika men smaken blir ganska lika..

    Filmjölk så det räcker till familjen, ungefär en ganska stor klicka majonäs ungefär som en halv deciliter, man får smaka av lite, massa dill, vitpeppar, salt och en klick senap eller bostongurka, det är mest där olikheten är.. är man osäcker eftersom jag inte vet måtten utan gör efter huvud så börja med lite mindre o smaka av helt enkelt. :D smaklig måltid :)
  • Freia
    vargaa skrev 2009-09-21 12:39:10 följande:
    Och filsåsen. Panerad fisk, filsås och potatis. Gudomligt. Ngn som har recept på filsås? Med den går nästan all fick ner. Jättegod.Vi hade jättebra skolmat både i grundskolan och gymnasiet. Ffa i grundskolan. Men såklart klagades det ändå från alla håll. Det var ju nästan töntvarning om man gillade skolmaten.
    skrev den lite längre in i tråden :)
Svar på tråden Maträtten jag saknar från skolan :)