Inlägg från: vårtulpanen |Visa alla inlägg
  • vårtulpanen

    Tappa så många kg som möjligt innan året är slut. Är du med?

    Hej!

    Jag hakar gärna på i den här tråden! Födde min fina son för en vecka sen, och nu är jag superpeppad på att gå ner alla gravidkilon och komma i mina gamla kläder!! Gick upp supermycket under graviditeten (fick världens sockerberoende!) och vill nu gå ner från 89,6 till 70, jag är 178 cm lång. Jag hoppas att amningen kan hjälpa till på traven för jag kan inte ta några långpromenader ännu för då får jag så ont i bäckenet.

    Jag ska inte följa någon specifik diet tänkte jag, utan bara utesluta snacks och godis och laga nyttigare mat. Vill inte superbanta eftersom jag ammar. Men som tur är så verkar sockerberoendet försvunnit helt efter förlossningen, choklad blä! (det trodde jag aldrig att jag skulle skriva för en vecka sen )

  • vårtulpanen

    Det blev 0,8 (88,8kg) den här veckan. Är ganska nöjd, men hade hoppats på lite mer

    Ett litet tips till frukost: Hirsgröt! Det är supergott och man håller sig mätt ända till lunch. Jättegott med sojamjölk till

    Lycka till idag alla med vägningen!

    Välkommen J1215!

  • vårtulpanen

    Hej tjejer!

    Nu har det äntligen satt lite fart på vågen! 2,8 kg den här veckan, så nu väger jag 86 pannor. Kanske beror det på att jag kan ta längre och längre promenader och sen kan det vara mycket vatten som försvunnit sen graviditeten, eller så är det hirsgröten 16 kilo kvar till matchvikt, undrar hur lång tid det kommer att ta? Längtar efter mina gamla kläder såå mycket!

    Lycka till allihopa!

  • vårtulpanen
    solstickan41 skrev 2009-10-26 09:33:08 följande:
    sommarnejlikan, grattis, va härligt att du gått ner så mycket på en vecka. När var förlossningen? Grattis till bebin också!
    Tack för alla glada tillrop! Födde Sixten den 8:e oktober
  • vårtulpanen

    Va duktiga ni har varit nu i veckan! Det är verkligen superbra att vi har invägning på måndagar, då får man lite extra pepp på helgen som jag tycker är svårast!! (Försöker peppa så mycket som möjligt nu!!)

    Lite tidigt att tänka på kanske, men hur ska ni göra i jul? Det kommer att vara såå svårt att hålla sig ifrån allt gott godis

  • vårtulpanen

    Vågen stannade på 84,4 idag, minus 1,6 kg. E såå avis på dig SaraEu som kommit under 80 grattis! Om några veckor så är jag där!

    Supergrattis till ThisIsMe också!

  • vårtulpanen
    Viktorsmamma skrev 2009-11-05 11:03:48 följande:
    måste ju då fråga OT! reagerade du något på vaccinet? vi är kluvna om vi ska vaccinera! d¨sonen är 1år och inte får vaccineras så vill man ju göra allt för att skydda han! men här i vårt län börjar dom inte vaccinera "normala" förrän slutet på november så vi har tid att tänka iofs!
    Jag vaccinerade mig i förrgår och mådde ganska dåligt av det ett dygn senare. Jag kände mig sjuk, trött och frös och fick ont i kroppen. Symptomen höll i sig en halv dag, men har fortfarande ont i armen. Är så glad att jag vaccinerat mig nu efter att ha fått känna på symptomen litegrann, usch!

    Tjuvvägde mig idag och 0,8 kg minus sen i måndags, hoppas på lite mer tills nästa invägning. Har nu 13,6 kg kvar till målet! Vill så gärna vara där tills jag fyller 30 i vår
  • vårtulpanen

    Minus 2 kg!! Åh va lättad jag blev när jag ställde mig på vågen i morse! Gick lös på massor med kakor och kondisbitar igår så det trodde jag aldrig! Vågade knappt väga mig faktiskt. Nu väger jag 82,4, under 80 here I come!

    Lycka till alla idag och hoppas ni haft en superbra helg

  • vårtulpanen
    solstickan41 skrev 2009-11-09 20:09:33 följande:
    Sommarnejlika, WOW, vilket resultat! Vad har du gjort?? förutom svullat i godis igår då förstås..
    Ja vet faktiskt inte riktigt, men det beror nog på att livet helt förändrats sen lilla Sixten kom! Innan låg jag bara på soffan och svullade choklad och var supergravid och rörde mig knappt. Nu blir det promenader och sitter knappt ner för Sixten vill bli buren hela tiden Har inte tid att småäta, he he.
  • vårtulpanen

    Vågen stannade på 82,0 600 gram mer än igår såå typiskt! Det är väl tårtan och pizzan igår då, fasen! (får skylla mig själv...)

    Ja ja, nu blir det hårdkörning den här veckan!!

    Va duktiga ni har varit allihopa! Och välkomna alla nya! Kul att vi är så många, det motiverar jättemycket

  • vårtulpanen

    Vad säger ni om att fortsätta med tråden även efter nyår?! Jag har ca 10 kilo kvar innan jag är nöjd och hinner nog inte bli klar till jul Dessutom så har vi så trevligt tycker jag!

    Helt otroligt, jag har gått ner 1,6 kg sen i måndags och jag har ätit massor med kakor och andra onyttigheter varje dag. Har varit jätteförkyld och inte ens tagit mig ut från lägenheten förrän idag. Kanske är det amningen och sömnbristen som håller förbränningen igång? Trodde jag skulle gått upp 5 kg, så skönt!

    Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördag!

  • vårtulpanen

    Det blev minus 1,4 kg den här veckan, superskönt! Vågen stannade på 80,6 kg i morse. Har ätit massor med onyttigheter så jag fattar inte riktigt, det måste vara allt bärande av bebis som gör sitt Åh va glad jag skulle bli om jag kom under 80 nästa vecka!!!

    Hoppas ni får en superbra vecka allihopa!!

  • vårtulpanen

    Hann inte skriva igår, men vågen stod still på 79,8 igår. Så skönt att vara under 80, nu är det mindre än tio kilo kvar! Usch känner att det är svårt att hålla sig ifrån alla alladinaskar nu i jul..

  • vårtulpanen

    Minus 10 kilo nu! Vågen stannade på 79,2. Hade gått ner lite mer innan helgen, men sen fikade jag lite för mycket.. Men nu är det ny vecka och nya tag!!

  • vårtulpanen

    Vägde 78,4 i morse. Minus 0,8 den här veckan, precis som förra veckan så hade jag gått ner mer i början av veckan för att sen förstöra det med för mycket fika och godis på helgen.. jag blir gaaalen på mig själv! Men men 0,8 minus är ändå 0,8 minus

Svar på tråden Tappa så många kg som möjligt innan året är slut. Är du med?