• miamisan

    2:a barnet i november från Malmö (3)

    Nu närmar det sig snart, dagen då våra "2:or" får se dagen ljus. Spännande att få möta den lille/lilla nya familjemedlemmen.

    Välkomna alla gamla som nya trådskrivare! {#lang_emotions_smile}


    Liten sammanställning över oss som skriver här:
    UlrikaG (33) Ulrika, Hugo 080308 BF barn 2: 091101
    AngelinaJo (34) Angelina, ... 0805.. BF barn 2: 091103
    Lybe (28) Lina, Filippa 051010 BF barn 2: 091107
    Swala (29) Karolina, Erik 060821 BF barn 2: 091119
    Miamisan (28) Mia, Tristan 080118 BF barn 2: 091126
    BejbisAngelina (25) Caroline, Angelina 071212 BF barn 2: 091129
    Baglady (?) Jenny, Alice 070823 BF barn 2: 091203
    AnnaA80 (29) Anna, Jonathan 070110 BF barn 2: 091206

    Länk till 1:a tråden: www.familjeliv.se/Forum-11-221/m42496896.html
    Länk till 2:a tråden: www.familjeliv.se/Forum-11-221/m45027579.html
  • Svar på tråden 2:a barnet i november från Malmö (3)
  • Ulrika G

    Kämpa på Lybe!!

    Här är det stökigt. Sonen har 40 graders feber sedan i fredags och spenderar söndagskvällen på jourvårdcentralen med misstänkt ännu en öroninflammation... Vi har tid hos en öronläkare på tisdag.... Tyvärr har han även smittat lilla Lydia som är täppt i näsan, hostar och nyser. Känns inte så bra att hon blivit sjuk redan, hon är ju bara 9 dagar... Men det är ju högsäsong för virusen! :-/

    Hoppas ni är friska och att fler bebisar kommer snart!!!

  • BejbisAngelina

    Idag var första dagen för mig med sammandragningar utspridda över hela dagen Känns skönt att NÅT så smått börjar hända...har dock 14 dagar kvar tills bf så det kan ju ta sin tid!
    Imorgon är det förhoppningsvis sista besöket hos BM

    Jag tycker det känns mer o mer obehagligt nu när bebisen rör sig i magen, precis som om h*n inte får plats...jag hoppar liksom till när jag får en spark eller kraftig rörelse i magen hehe!

  • Lybe

    Hej på er!

    Hur mår ni?

    Jag känner mig trött....+10 idag o har inga känningar alls idag hade rätt mycke igår så hoppades på att det var på gång. men näpp

    Var till min BM i går hon bokade in överburenhetskontroll till mig på fredag, hoppas att jag slipper den=) Men har en känsla av att bebis inte kommer komma av sig själv, vet inte varför igentligen.

    Går de bra med de bebisarna som kommit? Sover de bra?

    Hoppas att de kommer lite fler bebisar snart o att jag får träffa er, blir kul o få ett ansikte på alla=)

    Kram kram

  • BejbisAngelina

    Lybe

    Vad jobbigt att gå över tiden så pass!
    Vi får hoppas din bebis kommer innan fredag. Det kan ju gå fort. Det e heller inte kul att bli igångsatt. Förra gången tog de hål på mina hinnor och då kom ju värkarna som rena tornadon efter det.
    Själv fick jag en miniliten brun flytning igår och ett par idag med så jag hoppas nåt börjar hända även fast jag har 12 dagar kvar tills bf datum.
    Annars känner jag mig trött och skumt illamående.

  • miamisan

    Jag tror det är dax för mig ikväll, för jag har börjat få värkar. Min sambo (som jobbar i Danmark) är fast på andra sidan bron, eftersom den är avstängd sedan några timmar efter en olycka. Får se om han hinner hem innan jag måste in...


    ♥ Tristan 080118 ♥ Lillasyster BF 091126 ♥
  • Baglady

    Miamisan: Hoppas verkligen din sambo hinner hem!! Så typiskt!!! LYCKA TILL!!

  • BejbisAngelina

    Oj, vad spännande miamisan!!!!
    Hoppas han kunnat komma hem!! Tågen går i alla fall!!

  • miamisan
    Uppdatering från mig: Sambon kom hem efter 22 och nu ligger han och sover. Jag sitter uppe för att klocka värkarna. Det börjar bli lite intensivt nu, så inatt åker vi in. Försöker vänta lite extra, för jag vill inte riskera att bli hemskickad.
    ♥ Tristan 080118 ♥ Lillasyster BF 091126 ♥
  • Lybe

    Åh vad spännande, Hoppas att lillasyster kommit nu....

    Jag har fortfarande inte fått nån bebis, +12 idag, har lite mensvärk men inget annat. Får se vad de säger imorgon när vi ska på kontroll, om nåt börjat hända

    Allt bra med alla andra?

    Kram

  • Ulrika G

    Spännande med en bebis till!!! Jag lider med dig Lybe, var i exakt samma sits med hugo, och blev igångsatt efter kontrollen, då jag hade för lite fostervatten. Förlossningen blev inte att leka med, 13 timmar av intensivt värkarbete. Hoppas det går lättare för dig, de säger ju att andra barnet gör det, och så var det definitivt för mig!

    Lydia är oftast lugn och lätt att ha att göra med, men ska ha mat varje 2½-timme, dygnet runt... Hoppas hon kan dra ut på intervallerna på nätterna snart.

    Hugo har varit hemma från dagis, måndag till onsdag, då han har varit sjuk. Han har börjat reagera mer på att hans värld har ändrats och blivit skrikig och besvärlig. Hoppas vår goa, snälla och lätthanterliga son kommer tillbaka snart, det gör ont i hjärtat när man vet att han beter sig så där för att Lydia har kommit...

    Ska vi försöka oss på att boka in en träff? För mig hade det passat bra att ses innan och över lunch, medan Hugo är på dagis. Enklast första gången vi ses tror jag! Hur tänker ni andra?

Svar på tråden 2:a barnet i november från Malmö (3)