Inlägg från: Ankan 77 |Visa alla inlägg
  • Ankan 77

    Sommarbebisarna GBG. Tredje året nu!!

    Mamsie: Dom är då för härliga

  • Ankan 77

    Mojmoj: Skönt att det bara verkar vara nattskräck. För det går ju över av sig själv. Även om det är obehagligt när det händer. När Mira hade det så hjälpte det mycket att inte röra och greja med henne utan att bara sitta bredvid henne och om hon verkade vakna till så sa vill till henne att vi var där och att hon kunde komma om hon ville. Så när hon verkade komma ur det så kröp hon upp till en eller så somnade bara om. Det gick över ganska snabbt för henne. Var som väsrt kanske en vecka och sedan så försvann det efter hand.

    Angelican: Lycka till på UL!

  • Ankan 77

    Mojmoj: Usch vad jobbigt att det har hållit på så länge. Hoppas att det blir bättre snart.

    Grattis Falken!

    Igår var det barnmarknad här i Torslanda. Jag hade lämnat in bebiskläder och bebisgrejor så snart ska jag åka och hämta ut. Förhoppningsvis mest pengar och inte så mycket grejor Var där och shoppade lite också igår också. Fast bara till Mira nästan. 3 par jeans, 2 sommar klänningar, en t-shirt, en tröja och varsitt korthårigt fårskinn till vagnen.

  • Ankan 77

    Så var det nästa omgång med vattkoppor! Fast dom ska ju ändå ha det så det var ju lika bra att hon fick det nu. Det är väll snart exakt 3 veckor sedan som Ellie började smittas. Vi åker ju till Thailand om 5 veckor så jag är ju glad att hon fick det nu och inte närmre resan. Hoppas att det inte blir så mycket på henne och att det inte kliar allt för mycket.

  • Ankan 77

    Hej tjejer!

    Grattis gbg30plus!

    Här är det fullt upp. Vi har varit i Thailand! Superhärligt. Ungarna badade konstant och Mira lärde sig till och med att snorkla själv sista dan. Elefantridning - först spännande men efter halva turen undrade Mira när vi skulle tillbaka. Fiskade - pappa, magen och jag, fick Baracudor. Dök - maken och jag, såg 6 sköldpaddor och ca 10 hajar. Lite läskigt men superhäftigt. Sabbade örat - superont - doktorn - starka tabletter

    Härligt nu när det börjar närma sig jul!

  • Ankan 77

    Nämen...vår tråd är öppen igen

    Hej, alla tjejer!!!

    Mojmoj: Hur går det i dalarna?
    Angeliqan: Hur går det med lilltjejen. Vad tycker Adriana om sin lillasyster?

    Här snurrar det på med jobb, hämtningar och lämningar på dagis, bråkiga ungar, helt underbara ungar, aktiviteter osv. Mira går ju på gympa och i höstas började hon rida. Nu har hon börjat på Mulle med sin pappa. Fast det är bara varannan vecka och mest som en skogspromenad. Är ju själva inte världsbäst på att komma ut i skogen, annat än med ridningen, så det är ju ett plus. Jag har dessutom blivit gympa fröken ihop med två andra föräldrar då tjejen som hade det tidigare slutade.   

    Hoppas att det är bra med er alla i vårsolen! Mira frågar varje dag om det är sommar nu. Mycket för att det är så ljust men troligtvis mest för att hon fyller år på sommaren, har laddat sedan i julas.


    Mira - 2006-06-20, Ellie - 2008-05-05
  • Ankan 77

    Säger som er andra. Kul med lite liv i tråden!

    Grattis Danieela!

    Gbg30plus: Gissar att du har fullt upp och du har ju en extra liten Hur går det med Bianca? Hade inte hon problem med andningen eller liknande när hon var liten?


    Själv så är jag i Indien nu. Fullt upp här också. Jag har ju tjejerna hela dagarna. Fast vår maid kan ju klart hjälpa till med dom. Har varit här i 1 månad och har 5 kvar. Väldigt annorlunda men väldigt bra


    Mira - 2006-06-20, Ellie - 2008-05-05
Svar på tråden Sommarbebisarna GBG. Tredje året nu!!