Inlägg från: Milkina cerka |Visa alla inlägg
  • Milkina cerka

    Du som lever med ständig värk, typ Fibromyalgi.

    mäuschen06 skrev 2009-10-29 13:50:44 följande:
    Tack så mycket! Kom på att jag själv ju faktiskt håller på att byta läkare nu... Jag är trött, om det märks.. Och det lär vara lugnande i dom tabletterna eftersom jag inte är orolig
    Varsågod !
    Är du orolig för hur medicinen påverkar dig, så kanske det vore bra att titta i fass(finns ju på nätet med) fass.se
  • Milkina cerka
    mäuschen06 skrev 2009-10-29 14:30:38 följande:
    Hittade inte mina tabletter där, eller så heter dom nånting annat i Sverige. Har en mycket högre dos än vad som står där.Menade att jag inte är orolig för vad jag får för ny läkare som jag kanske borde vara.
    Mera med tanke på att du kände dig på ett sätt du inte förväntat dig.
    Har ni inte ngt liknande fass i Tyskland då?
  • Milkina cerka
    mäuschen06 skrev 2009-10-29 15:08:09 följande:
    Det finns garanterat Fass här också, men inte på internet. Tyskar använder inte internet på det sättet. De letar hellre i böcker än på internet vilket märks tydligt. Läste på bipackssedeln och trötthet är en biverkning.Är det någon som blir helt långsam? Jag tänker extremt långsamt de senaste dagarna, hänger inte med i någonting, är helt förvirrad och blandar ihop saker, känner mig rent ut sagt trög.. Vet inte om det beror på tabletterna eller att värken orsakar det.
    Ja, bipacksedlar är bra .
    Jasså, då lärde jag mig ngt nytt med, trodde inte skillnaden mellan länderna var så stor som den verkar vara på din beskrivning.
    Svårt att säga, om förvirringen o. det beror på medicinen, men omöjligt är det ju inte. Särskilt om du nyss börjat med den.
  • Milkina cerka
    Gaztongirl skrev 2009-11-01 12:32:52 följande:
    Nu har Ellen kommit, den 22/10 blev jag igångsatt och ut kom hon vägandes 3410 gr och 48 cm lång. Har varit ganska så tufft efteråt, jag blev ganska dålig efteråt och håller på att återhämta mig nu.
    Grattis! Till den lilla flickan. Hoppas även jag att du snart mår bättre.
  • Milkina cerka

    242 - Verkar som att några borde skärpa sig, grr, avskyr när man inte håller vad man lovat.


    Liljan75 skrev 2009-11-03 20:40:40 följande:
    _Vad dåligt att de inte dök upp!Stackars dig !Och blommanjbg o Spomenka o alla andra som har extra ont.Verkar vara en dålig tid för alla nu...Styrkekramar till alla i alla fall.
    *Kramar tillbaka*
    Hoppas du mår så bra du bara kan .

    Oroar mig för sonen o. att vi inte hört något från hjälpmedel, vet inte vad det är med mig, men kroppen blir jämt sämre då.
    Ser iaf fram emot röntgen på torsdag o. hoppas på att de hittar något som går att åtgärda.
    Annars kommer jag att slita ut vä(motstående) höft tror jag, har redan bra ont där emellanåt.
  • Milkina cerka
    Liljan75 skrev 2009-11-03 21:25:33 följande:
    Jag hade en riktig dålig dag i söndags men nu är jag bättre. Dessutom sov sonen för en gåns skull bra natten till söndag men då låg jg vaken pga värk.När ska man ngnsin få sova? Men just nu ska jag inte klaga. Har haft en bra dag. Lycka till på röntgen. Och ja att faktiskt hitta ngt som det finns en lösning på låter inte så dumt !
    Tråkigt att du hade så ont när du k u n d e/ "b o r d e" fått sova, men ser man det positivt så kommer det förhoppningsvis fler och fler nätter när sonen sover gott och d u kan sova med..

    Tack! Ja en lösning på d e t problemet skulle sitta fint .
  • Milkina cerka
    blommanigbg skrev 2009-11-06 12:00:26 följande:
    Är det någon av er som har vaccinerat sig?Jag gjorde det. Men blev väldigt dålig efteråt. Kände mig yr, illamående och höll på att svimma. När jag kom hem fick jag hög feber och ännu mer värk. Och en enorm trötthet. Omöjligt att hålla mig vaken. Febern har suttit i tre dagar nu. I armen gör det jätteont med. Lite trist att vaccinera sig precis efter att skovet började att släppa. Och att man får tillbaka allt igen.Men vad gör man..
    Vet inte o m jag kommer behöva någon vaccination, tror nämligen att jag har fått eländet istället.
    Tråkigt med så många biverkningar från ngt som skall vara bra för en..
  • Milkina cerka
    Liljan75 skrev 2009-11-06 23:47:50 följande:
    Spomenka: Hur gick det på röntgen?
    Skulle vara där 08.00 o. var ute 08.03-05 ungefär, så d e t gick ju snabbt, hur lång tid det tar tills man sedan får s v a r e t, är en annan sak...

    Är fö. helt säker på att jag inget vaccin behöver ta, för om jag har förstått det rätt så kan man väl inte få om denna influensa?
  • Milkina cerka
    blommanigbg skrev 2009-11-07 12:50:32 följande:
    Har du haft svininfluensa? Så kan du inte få det igen det stämmer.Tack ni som har försökt att trösta mig när jag mår dåligt. Kram på er. Hoppas inte ni kommer att reagera på vaccinet så.I morse kände jag mig bättre. De intensiva smärtorna var borta och den höga febern. Men för en stund sedan fick jag ont i magen och blev illamående, kallsvettig, yr och fick diarre. Var 3 dagar sedan jag tog vaccinet. Undrar om jag ska ta kontakt med sjukvårdsupplysningen nu.
    Ingen kan ju vara 100%igt säkert utan att prover är tagna, men symptomen tyder på att jag har det, gräslig huvudvärk, ondare än vanligt i nacken o. kroppen, hosta, feber o. "allmän sjukdomskänsla".
  • Milkina cerka
    Liljan75 skrev 2009-11-07 19:39:15 följande:
    Oj har du svininfluensa nu? stackare!
    Ja, tror det iaf. går på tabletter o. vilja just nu, eftersom jag är ensam med barnen o. mannen jobbar. Däremot har jag legat i sängen på dagen idag o. kommer säkert göra det även imorgon, när han kommer vara hemma.
    Men farsdagsfirandet o. likaså firandet av mannens födelsedag inorgon, det kan vi glömma...
    orkar helt enkelt inte. Vill ju inte riskera att smitta de som skulle kommit i onödan.
Svar på tråden Du som lever med ständig värk, typ Fibromyalgi.