• Yoyna

    Tappa vikt fram till jul?

    Roligt att hitta n tråd att få inspiration och peppning i, behöver det! Vill verkligen gå ner några (många) kilo till jul och även efter. Gick bra första vecka med ner 1,4 men bakslag nu. Suck... Tvingar mig själv att gå till och från dagis med stora tjejen, det är 6 km, men sååå tråkigt...

    Har ingen direkt diet, men försöker dra ner på kolhydrater och minska portioner allmänt.

  • Yoyna

    vägning idag, otroliga -3 kg sen jag startade för tre veckor sen! är glad men tyvärr syns det ju inte alls! men, men, bara att fortsätta kämpa!

    håller tummarna för plus snart den kära leken och hallonet80!

  • Yoyna

    Tack hallonet!

    Nä, vi får inte tappa gnistan nu tjejer! Bara lite mer än en månad kvar till första advent ju och sen är det snart jul!!! Heja, heja!

  • Yoyna

    hur har veckan varit?

    jag har stått still den här veckan men skyller på att barnen varit sjuka så det har inte blivit några promenader. skönt att inte gått upp i vikt iaf!

  • Yoyna

    visst är det trist? men grattis till tappade cm, det är ju jättebra!

    jag försöker tänka att det är en månad kvar till december och då har jag lovat mig själv att få ha en mysig jul bara jag anstränger mig innan. en månad går fort, kämpa kämpa!!!!

  • Yoyna

    Tack den kära leken! Ja, du har rätt, bara att hålla ut! Idag ska jag å fem.månaders bebis på mamma-barngympa för första gången, blir en intressant upplevelse!

  • Yoyna

    Bra att ni håller modet uppe tjejer! Ni är superduktiga som orkar att både tänka på vikten och passa in ÄL och behöva deppa över mens. Önskar er verkligen fina plus inom snar framtid! Sen är det bara att ta med sin sina nya sunda vanor genom graviditeten!

    Oj, vad ni har kämpat den kära leken, 17 försök!!! Då är det er tur alldeles strax, det måste det vara!

    Kram!

  • Yoyna

    skönt att ni fått en plats i kön den kära leken! vet ni om det är lång väntetid?

    idag har jag varit ganska duktig tycker jag själv, tog bussen till dagis och gick hem, sedan letade jag upp en träningsdvd och hann köra 15 min innan bebisen började tycka att det var trist. Alltid något!

  • Yoyna

    Grattis till minus ett kilo den kära leken, superbra ju!!!

    Jag hade gått ner fyra hg, inte mycket men lite iaf! Ska ha dop för yngsta sonen om några veckor, hade velat gå ner tre kilo tills dess, känns omöjligt! Jag vet med mig sen tidigare att jag är en av få som inte alls har lätt att gå ner när jag ammar, är som att min kropp bara vägrar släppa ifrån sig fett! Trist!

    Välkommen Tian!

    Kobebis: Hoppas du får positiva besked ang jobb snart så att du kan sätta fart här med oss!

Svar på tråden Tappa vikt fram till jul?