Inlägg från: den kära leken |Visa alla inlägg
  • den kära leken

    Tappa vikt fram till jul?

    Himmelsflickan: Mmmm paj är ju supergott. Brukar göra pajdeg med kesella. Det går också bra. Grahamnsmjöl i är också väldans gott. Ska göra en stor paj i helgen. Ska på knytkalas =)

    Kanske ber jag mannen rosta lite rotfrukter i ugnen till middag. Tror inte jag får honom att greja med paj. Gäller att inte utmana ödet. Han lagar ju trots allt middag varje dag. Står på bordet när jag kommer hem från jobbet =)

  • den kära leken

    Babyjay: Låter väldigt gott. Hade en kompis som brukade laga det fast han hade även i chilikeso. det var väldans gott.

    Så trött idag men det ska springas när jag kommer hem!

  • den kära leken

    Himmelsflickan: Chips! Ujuj. Hoppas inte det blev för många ;)

    Vägdag, för mig, imorgon! Alltid lika spännande. Känns faktiskt som om det hänt ännu mer. Men det går ju inte att veta förrän man står där på vågen och det får jag bara göra på lördag morgon =)

  • den kära leken

    Jag har verkligen ätit superbra och tränat massor men vågen visade samma som förra veckan. Dock ner 1 cm om midjan och 1 om höften. Det känns rätt tröstlöst ibland bara. Och så kom den förbannade mensen i lördags med. Skulle ju bli gravid nu var det tänkt.

  • den kära leken

    Denna vecka ska det visa sig på vågen! Måste få lite motivation att fortsätta. Måste skaffa pannlampa med. Snart blir det ju mörkt ganska tidigt och där jag bor finns inte så mycket gatubelysning. Lite mörker ska inte hindra mig att ut och springa. Så det så!

  • den kära leken

    har också stått still denna vecka. Men går ner i cm så det är väl positivt. Ganska less på det nu.

  • den kära leken
    Yoyna skrev 2009-10-28 07:27:18 följande:
    Hur går det för er tjejer!? Jag behöver lite pepptalk!
    Vet inte vilka som fortfarande är kvar här. Jag är fortfarande på. Det finns fortfarande chans för några kilon ner innan jul. Bara november med. Och hur rolig är den månaden egentligen. Nä man kan lika gärna fylla den med träning! Eller hur?
  • den kära leken
    Yoyna skrev 2009-10-28 07:37:53 följande:
    Tack den kära leken! Ja, du har rätt, bara att hålla ut! Idag ska jag å fem.månaders bebis på mamma-barngympa för första gången, blir en intressant upplevelse!
    Vad roligt! Önskar jag med får gå på sådant snart men ännu ingen bäbis i sikte, tyvärr. Har dock ägglossning nu i dagarna så det är väl bara att jobba på fast vi är inne på försök nr 17 nu. Börjar kännas lite tröstlöst. Men snart går det! Jag tror det.
  • den kära leken

    Hallonet: Vad roligt att du finns kvar med! Jag tänker också så, att det är massa fina muskler som gör att det inte visar något på vågen. Men det syns och känns på kläderna =) Dötrist med mensen.

  • den kära leken

    Yoyna: Jag vet det är ganska länge men inte så länge som vissa här inne har kämpat. Vi har gjort utredning på sjukhuset som visade att det inte var något fel på oss. Vi står nu i kö för provrörsbefruktning men försöker ju under tiden.

  • den kära leken

    Yoyna: Väntettiden är 3-6 mån så det blir väl först efter helgerna antar jag. Bättre att vänta tills efter jul med tror jag. Så vi har några försök kvar själv =)

    Tian: Välkommen! Ja det där med att komma i sin garderob igen är en anledning god som någon =)

    Själv var det minus ett kilo denna veckan och nån cm till. Har tappat 4 cm runt midjan sen vi började! 3 runt höften och 2 runt stussen. Det känns verkligen på kläderna.

  • den kära leken

    Usch, skulle egentligen ha sprungit en runda igår. Det var mörkt blåsigt, köket såg ut som kriget och jag ville helst av allt gå ner i källaren och fortsätta renoveringen av badrummet. Det blev liksom inte någon springtur om ni förstår. Det gick bara inte att komma iväg. Men nu är köket städat och jag har kommit en bra bit till i källaren =)

    Kobebis: Hej igen! Jag förstår precis vad du menar. Det går inte att ha för många projekt igång samtidigt. Vad är det för jobb du söker? Spännande =)

Svar på tråden Tappa vikt fram till jul?