• Milkina cerka

    Hemmamammor del 6

    Gamla tråden tar slut så här kommer del 6. Tiden går fort när man har trevligt .
    Välkomna alla gamla som nya!

    Del 1: www.familjeliv.se/Forum-11-236/m35411143.html
    Del 2: www.familjeliv.se/Forum-11-236/m37876367.html
    Del 3: (av någon anledning hittar jag inte länken hit..:( )
    Del 4: www.familjeliv.se/Forum-11-236/m42792614.html
    Del 5: www.familjeliv.se/Forum-11-236/m45245221.html
    Nu är det bara att prata vidare !

  • Svar på tråden Hemmamammor del 6
  • Milkina cerka
    marre67 skrev 2009-10-07 12:43:56 följande:
    såd du det programmet så du kan berätta vad som sas?Sen läste jag i en tidning om en kvinna som drabbades av alopecia när hon mådde dåligt eller hade press mm. Jag undrar lite för mej själv om det kan vara så att sånt verkligen kan utlösa det?
    Det de gjorde i programmet var att tatuera ögonbryn o." franskant" på en tjej, handlade mer om "korrigeringar" eftersom det var om plastikkirurgi. Tittar du efter i tidn. eller i ngn programtablå så kanske du kan se om det sänds igen.
    Mest rörande var en liten pojke som hade utstående öron á la vingmutter, blev retad lite o. nu hjälpte de honom så att han skulle slippa ha det så. Var så ledsen efter op bara , tror det gjorde ont på stackarn..

    Hur är det med dig idag då?
  • PetraAbbas

    Äntligen lite liv här, :)

    Själv är jag på jobbet, men vill heeeeeeeeeeeeem. Vi bytte golv i vardagsrummet igårkväll o det blev så himla snyggt.

  • marre67
    Milkina cerka skrev 2009-10-07 12:52:56 följande:
    Det de gjorde i programmet var att tatuera ögonbryn o." franskant" på en tjej, handlade mer om "korrigeringar" eftersom det var om plastikkirurgi. Tittar du efter i tidn. eller i ngn programtablå så kanske du kan se om det sänds igen.Mest rörande var en liten pojke som hade utstående öron á la vingmutter, blev retad lite o. nu hjälpte de honom så att han skulle slippa ha det så. Var så ledsen efter op bara , tror det gjorde ont på stackarn..Hur är det med dig idag då?
    a la vingmutter...näää du får inte komma med såna uttryck, börjar ju le här fast jag tycker synd om pojken jag ej sett
    Allt är väl som vanligt här. Det har stormat och regnat och så, men hellre det än snö.

    Heather- kul att se dej lite här iaf håller tummar för att mannen din får jobbet. Hur trivs ni i er lgh? Är det heltäckningsmattor på golvet som det brukar vara i usa?

    petraabbas- här i tråden kan vi vara seg, vi håller inte riktigt reda på tider osv eftersom vi bara går hemma med våra morgonrockar och hucklen på huvet som äkta hemmafruar nej, jag har faktiskt hunnit vara till stan, kört mannen dit, till banken, sen hem och i tele som är en stor del av mitt liv nu skall jag hämta pojkarna strax. ska nog ta dem till ett fik här på vår gata så vi får mysa lite tsm.
  • Milkina cerka

    Heather - Roligt att du hittade hit med . Regn o. blåst har vi här i västsverige med, men mest blåst nu för det har klarnat upp, men kulingen håller i sig.


    PetraAbbas skrev 2009-10-07 12:53:25 följande:
    Äntligen lite liv här, :)Själv är jag på jobbet, men vill heeeeeeeeeeeeem. Vi bytte golv i vardagsrummet igårkväll o det blev så himla snyggt.
    Liv, ja lite iaf, säger som Marre att, jag har haft ärenden att göra. Var inne till Skövde o. köpte varma stövlar till sonen(han frös igår).

    Marre - Är det bättre med öron á la Prins Charles då? eller?
  • All American Mom
    PetraAbbas skrev 2009-10-07 12:53:25 följande:
    Äntligen lite liv här, :) Själv är jag på jobbet, men vill heeeeeeeeeeeeem. Vi bytte golv i vardagsrummet igårkväll o det blev så himla snyggt.
    Hej! Har inte sett dig här förrut, men välkommen till tråden i efterskott

    Vi flyttade in till våran nya lgh förra måndag, jag saknar trägolv överallt.... här i USA är det mest heltäckningsmattor överallt (jo inte i köket eller badrummen).... Snyggt men inte så praktiskt om man har hund i familjen. Men det verkar går bra, om det är blött ute så får hunden vara i köket tills han torkar

    När vi letar hus nästa år, så ska vi se till att det finns trägolv eller ngt för jag har sett det finns ju även här, men bara i hus verkar det som.
  • All American Mom
    marre67 skrev 2009-10-07 13:02:42 följande:
    Heather- kul att se dej lite här iaf håller tummar för att mannen din får jobbet. Hur trivs ni i er lgh? Är det heltäckningsmattor på golvet som det brukar vara i usa?
    Hej Marre

    Vi trivs, även om dom bygger inte lgh som i Sverige... där är det betongväggar osv så man knappt höra grannarna... här är det liksom, något annat, som om man bor i ett hus tillsammans, haha... man höra när folk går i deras lgh, och när ungarna under oss spelar musik högt (basen) när deras mamma är inte hemma... men annars är det superfint här...

    www.flickr.com/photos/cockermom/sets/72157622494616902/

    Hur mår ni?
  • PetraAbbas

    All American Mom skrev 2009-10-07 13:37:15 följande:


    Hej! Har inte sett dig här förrut, men välkommen till tråden i efterskott Vi flyttade in till våran nya lgh förra måndag, jag saknar trägolv överallt.... här i USA är det mest heltäckningsmattor överallt (jo inte i köket eller badrummen).... Snyggt men inte så praktiskt om man har hund i familjen. Men det verkar går bra, om det är blött ute så får hunden vara i köket tills han torkar När vi letar hus nästa år, så ska vi se till att det finns trägolv eller ngt för jag har sett det finns ju även här, men bara i hus verkar det som.
    Jag fick denna länken av marre67. Är ingen hemma mamma bara en mamma som är hemma efter jobbet. Men hon tyckte att mina värderingar stämde väl överens med era iaf.

    Ja trägolv är snyggt o lätt att hålla rent. Växte ju upp med helteckningsmattor,,,o tycker det är rätt ofräscht. Men som du säger vanligt i usa.

    Kul med nytt boende. Vi har börjat titta på hus men priserna i Göteborg är hutlösa, även om vi letar ett renoveringsobjekt.

    Tack förresten för välkomnandet :)
  • Milkina cerka

    Petra Abbas - Priserna där nere är ytterligara en anledning för oss att stanna kvar här uppe o. låta mannen pendla till sitt ena jobb i Gbg.
    Var i Gbg bor ni? När jag bodde där bodde jag uppe på Guldheden, kan sakna den utsikten än idag...

  • PetraAbbas
    Milkina cerka skrev 2009-10-07 14:25:09 följande:
    Petra Abbas - Priserna där nere är ytterligara en anledning för oss att stanna kvar här uppe o. låta mannen pendla till sitt ena jobb i Gbg. Var i Gbg bor ni? När jag bodde där bodde jag uppe på Guldheden, kan sakna den utsikten än idag...
    Guldheden har ju en underbar utsikt över hela stan.
    Vi bor i Mölndal men nu kollar vi på hus i hela göteborg,mölndal, mölnlycke o Kungsbacka.

    Var bor ni??? när man ser priserna tex i östersund så är det ju rena rama drömmen,,,,kan man inte bara ta o köpa ett där o sätta det här, vad kan det göra för någon skillnad?????
  • Milkina cerka
    PetraAbbas skrev 2009-10-07 14:27:53 följande:
    Guldheden har ju en underbar utsikt över hela stan. Vi bor i Mölndal men nu kollar vi på hus i hela göteborg,mölndal, mölnlycke o Kungsbacka.Var bor ni??? när man ser priserna tex i östersund så är det ju rena rama drömmen,,,,kan man inte bara ta o köpa ett där o sätta det här, vad kan det göra för någon skillnad?????
    Vi bor uppe i Tibro, mellan sjöarna, min man åker tåg ner, jobbar o. åker hem på arbetstid med uppkoppling till datorn o. jobb på tåget upp till Skövde.
    Du skulle skratta om du såg huspriserna här o. tycka att hus var i det närmaste gratis..
    En mäklare här i stan: www.maklarehammar.com/ (vi köpte hus av honom) man får klicka på fliken "villor" för att komma dit o. sedan klicka på objektet.
Svar på tråden Hemmamammor del 6