Inlägg från: Mita 74 |Visa alla inlägg
  • Mita 74

    35+ tråden del 8 still going strong

    Hej vänner, då har jag oxå kommit med här.
    Jag läser varje dag men jag orkar inte skriva så mycket,är så trött och slut samt att jag mår så dåligt hela tiden. Har börjat med postafen och det går väl så där men då blir man så trött i stället.Sedan om det är någon som har sett mitt glada humör så kan ni kanske skicka tillbaka det till mig för nu känns allt så meningslöst. Jag är ju van vid att det är så här ibland med det är så påfrestande för alla i familjen.
    Kramisar.

  • Mita 74

    Grattis glittra, skönt att veta att allt är okej.

    Nu så här i kväll så mår jag mycket bättre, min älsta dotter kom hem idag, hon studerar ju på annan ort men då hon har blivit förkyld så vill dom ändå inte att dom ska komma på skolan så då kunde hon lika gärna komma hem och friskna till, nu har hon dammsugat och vaskat hela huset åt mig, hon bara är för underbar denna tös.

  • Mita 74

    Jag har fått se våran lilla inneboende idag igen, det kändes så skönt. Jag hade nämligen en större blödning i lördags, så jag ringde i morse och jag fick en tid på en gång. Läkaren trodde att det var moderkakan som blödde men han sa att det oxå var rätt så vanligt så jag skulle bara vara lite försiktig med vad jag skulle ta mig an.
    Bebisen var 5,5 cm lång och den hade jätte fina hjärtljud. Ska på ett nytt ultraljud på ca 2 veckor.

  • Mita 74

    Oj jag har ju glömt att vara in och skriva här ser jag ju nu. Vi har ju då i alla fall gjort bort fvp i tisdags som var själva provet gick bra var över på 5 minuter. Sedan sa läkaren att vi skickar det till Umeå på en gång så har du svaret kanske på fredag eller måndag. På onsdagen var det som om någon kört med en bulldozer över magen hade ganska så ont men satt bara stilla och tog det bara lungt. Sedan igår så kom ju då posten och där var ett brev från Umeå tänkte att när brevet kom så var det nog inget som var farligt för annars så skulle läkaren ringa till mig i stället. Allt var normalt inga onormala avvikelser samt att vi skulle få en liten prins stod det längst ner, vi trodde det var en tjej men inte det. Var så glad att tårarna bara rann i går, skulle ringa till maken på jobbet men tror ni han hörde vad jag sa...nej just det han hörde inget alls han sa bara att vi pratar sedan i stället. Har ju även börjat känna små rörelser och det är så kul.

  • Mita 74

    Ungefär när började ni som är omföderskor att känna av buffar i magen. Jag är ju i v 17+0 i morgon.

    Själv så ringde jag bm i morse, har ju börjat känna lite små buffar men nu dom senaste tre dagarna så har det varit mindre buffar eller om dom varit så svaga att dom inte känns, nåja ville bara kolla om det skulle få gå att höra hjärtljud men det fick jag inte. Hon sa att barnet var så litet ännu att det skulle vara svårt att höra överhuvudtaget, hon ville inte ge mig falska förhoppninmgar eller något sådant. Så nu är det bara till att vänta tills på onsdag nästa vecka då jag ska på ultraljud eller hoppas på att han ger mig en ordentlig buff så jag vet att allt är i ordning.

  • Mita 74

    Tror jag har kännt lite mer buffar nu på morgonen så vi tror att allt är i ordning.

  • Mita 74

    Annars så är två sjuklingar hemma idag, gubben och den ena dottern, båda har enormt ont i halsen samt att maken snarkade mig ut ur sovrummet i natt. Älsta tösen hon käkar antibiotika mot halsfluss fick det konstaterat i fredags så vi hoppas att hon inte smittat ner någon fler.

  • Mita 74

    Tycker också att tiden går åt rätt håll så att säga. Själv så är jag mitt i graviditeten idag. 140 dagar kvar tills han ska komma, hoppas vi. Var till BM igår och jag får min favorit igen, hon går inte att ersätta med någon annan. Allt var jättebra med mig har börjat gå ned då lite i vikt men det är ju normalt för mig b-glukos låg på 3,9 en timme efter matintag blodvärde är som vanligt lågt så det blev en ask niferex från apoteket med hem och fosterljud låg på 144 slag. Har jag tur så blir det även denna gång en planerad igångsättning i och med mina snabba förlossningar, vill ju inte föda i bilen.

  • Mita 74

    Kikar in och önskar er alla en glad 4:e advent. riktigt tycker jag.
    la 70 förstår om det är jobbigt att vara vaken på natten då alla sover men för mig är det nästan tvärtom trivs som fisken i vattnet då alla sover och man bara får pyssla på i sin egen takt. Kan ju säga att den minsta han sover till kl 10 på morgon så man får ändå sova en stund.

    Annars så är allt bara bra jag jobbar tex min sista helg nu i helgen innan jag ska ha, känns så skönt. Jag är totalt slut sista kvällen då jag jobbat är ju lite mer på helgen då vi är mindre folk. Jag retar mig bara så mycket på en del av mina arbetskamrater.
    En snabb redovisning.
    Tänkte jag skulle vara snäll och meddela att jag inte skulle jobba mer, alltså helger så behöver dom inte ringa mig om någon blir sjuk, jag var ju ledig helger i höst då gubben var ute i skogen och då blev dom minsann sur på mig för att jag inte hade sagt det till dom för då skulle ju dom inte behöva ringa till mig lät det då, nu då i fredags då jag sa det säger dom trögskallarna ursäkta uttrycket och vad menar du med det, orkar du jobba på veckorna men inte på helgerna då har du ju inget här att göra ungefär. Gravid är ingen sjukdom sa dom då, då blir man inte så glad kan jag säga, i alla fall så rusade jag ner till min chef och sa precis hur dom hade sagt, och hon blev alldeles ifrån sig, då säger hon var det möjligt vis en viss vikarie som sa detta jo sa jag kan tänka mig det sa hon. Hon är nämligen lite avis på vi fasta vikarier som har betydligt mer jobb än henne.
    Kan då säga att jag tänker njuta av mina lediga helger utan minsta dåligt samvete.
    Ursäkta mitt lite långa och tråkiga inlägg men nu känns det bättre.
    Kramisar på er i denna underbara tråd, Jag önskar inte God Jul ännu för nog tänker jag kika in igen innan julaftonen.

  • Mita 74

    Kikar bara in och ser att alla verkar njuta av julen och det nya året. Bara vi inte missar att tråden snart stängs. Kramisar.

Svar på tråden 35+ tråden del 8 still going strong