Inlägg från: Gaztongirl |Visa alla inlägg
  • Gaztongirl

    35+ tråden del 8 still going strong

    Hittade hit jag också, går ju hemma och väntar så har tillfällen då jag kan vara aktiv på FL. Förstår att ni som fått era pluttisar har fullt upp.
    Har inatt haft mensvärk och molvärk och bara väntat på att det skulle sätta igång, men det gjorde det ju inte alls. Är ganska så nervös samtidigt för att det ska sätta igång *haha*

    piteå: Ursch det är inget vidare när man mår illa, förstår att du inte går runt och kvittrar hela dagarna. Håller tummarna för att det snart ger med sig och humöret blir bättre igen.

    Ia70: Krya på dig!

  • Gaztongirl

    onskeglittra: Åh vad skönt att allt är bra med liten.

  • Gaztongirl

    Idag har jag Bf, hm verkar inte som lillan vet om det verkar inte inställd på samma dag. Har varit lugnare inatt men hon buffar iaf i magen så hon visar att hon finns. Ja ja gick ju över sist gång och lär väl göra det denna gången också Försöker njuta av tiden som är nu, men jag är så nyfiken nu.

  • Gaztongirl

    Luring: Här är jag och Busan är kvar i magen Var till Bm idag och allt var bra med oss, fick en ny tid nästa vecka men hon trodde inte att vi skulle ses då sa hon. Busan ligger långt nere och är helt fixerad, samt att jag ju haft en hel del mensvärk och proppen släppt Får väl försöka pricka in söndag eftersom sambon ska på kurs imorgon som han gärna vill gå på *L*

  • Gaztongirl

    Har haft värkar inatt och det sticker och ilar neråt. Som tur är så har det lugnat sig nu,sambon är ju iväg idag. Busan lever omkring därinne, vet inte om hon försöker få mera plats för att stanna kvar eller om hon övar för att komma ut *L*

  • Gaztongirl

    bojji07: Grattis på din födelsedag
    Är tyvärr inte helt frånvarande, hade värkar i morse också och en förjordad mensvärk. Badade förrut så släppte det lite ryggen iaf tänkte kanske det är bra att slappna av lite innan. Nu förstår jag alla som blir otroligt lessa på att vänta när det håller på, men inte händer mer än så.
    *asg* Sambon kommer att få ha mössa på förlossningen, han har fått en rand i huvudet av klippmaskinen. Stackars hans mamma som skulle hjälpa han med håret hon är helt förtvivlad nu. Tur att hans hår växer som ogräs

  • Gaztongirl

    Har varit en lugnare natt *suck* Bebis måste ha det bra därinne, men jag är ju grymt nyfiken nu.

    Ia70: Jag hoppas jag får vara med om det första mötet längre tid denna gång. Sist var det akut snitt, så då fick jag precis se Skruttan och sedan ligga på uppvak och vänta, det var drygt.

    bojji07: De brukar ju säga att 2:an kommer tidigare än 1:an, där sprack det Min 2:a har iaf några dagar till på sig att komma tidigare, fast änåd vara sen.

    Nä nu blir det å "dega" med Skruttan, lagom pyssel en dag som denna

  • Gaztongirl

    Ännu en lugn natt har det varit *väntar å längtar*

  • Gaztongirl

    bojji07: Åh vad härligt att få se den lilla. Och att moderkakan inte ligger i vägen måste ju kännas skönt att veta. Mår du bra annars nu?

    Tack alla tjejer för att ni peppar mig i min väntan. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle ha några problem med att gå över tiden, men det är verkligen segt nu.

  • Gaztongirl

    onskeglittra: Beklagar verkligen eran sorg. *gråter stora tårar när jag läser detta trots att jag egentligen inte känner dig* En stor kram till dig!!!!!!

Svar på tråden 35+ tråden del 8 still going strong