• march

    våran väg genom och efter ett ma/mf

    LinduzZ skrev 2009-10-20 11:50:20 följande:
    hur gör ni som är gravida att inte tänka negativt?? jag har super svårt med det. förlåt mitt tjat!
    Tjata på
    Känner faktiskt detsamma men det är väl därför denna tråden finns så att vi kan tjata. Man kan ju inte direkt gå runt och tjata om allt detta på något annat ställe.

    Nu är jag i den v. som fostret slutade växa, på ett ungefär.
    Jag börjar mer och mer känna att det kommer gå hela vägen denna gången pga mitt illamående som ökar i takt med dagarna.
    Sen har jag gjort extra grav test för att övertala mig själv och se att plusset är så starkt som det kan bli.
    Jag tror oxå att mycket av min oro kommer lätta efter ul på måndag och är det så att hjärtat inte slår och det blir ett missfall så känner jag att det är bra att få reda på det tidigt. hjärtat kommer slå på mitt pyre det intalar jag mig själv nu. Oron kommer tyvärr att finnas hos oss alla ett bra tag framöver

    Min känsla säger mig att vi alla kommer ha en liten bebis till nästa sommar och den litar vi på.
  • march

    Jag hade oxå planer på att baka denna veckan till dotterns 4 års kalas på lördag men den har jag fått ställa in pga mitt "tillstånd" Åhh hade gärna velat haft kalas för henne... Vi får fira henne bara vi(familjen) sen ska de fira henne lite på förskolan det får tyvärr bli så detta år. Nästa år ska hon få ett super kalas det förtjänar hon, min lilla prinsessa!!
    Tröstar mig själv med att jag faktiskt går igenom detta även för barnens skull så att de får ett syskon till

  • march
    mithrandil skrev 2009-10-21 19:43:57 följande:
    Haha.. ja det är ju också ett sätt att se på det. Men jag anser att barn inte behöver superstora kalas varje gång. Tänk om något skulle hända (typ som nu) och de inte kan få det då kommer de automatiskt tro att de gjort något fel. Barns psyke funkar ju så. Lika bra att visa från början att ibland blir det storkalas och ibland blir det bara kalas hemma med familjen.
    Det var hennes första "riktiga" kalas. Då hade jag bjudit hem tre vänner från förskolan och två kusiner och ett barn till våra vänner. Har aldrig haft ett kompis kalas till henne tidigare. Vi är absolut inte såna som har kalas varje år har faktiskt tom sagt till min mans familj som har stora kalas till sina barn från att de föds till de blir 18 att jag är emot det.
  • march

    Röd ros skrev 2009-10-21 19:56:41 följande:


    Tror hon blir precis lika glad för det...Bara det finns paket så brukar de ju vara glada
    Ja, jag talade om för henne idag att vi inte ska ha kalas för vännerna för att jag inte orkade och hon sa bara -mamma det gör inget och såg lite besviken ut. Då sa jag det blir ändå tårta för oss och då kom leendet tillbaka.
  • march
    mithrandil skrev 2009-10-21 20:07:39 följande:
    march: Är du med i någon bf juni tråd? Jag hittar ingen som verkar nå rolig.
    Just nu är jag med i Linduzz tråd för de som har bf i juni med 3:e barnet. Har faktiskt inte heller hittat en annan bra tråd.
  • march
    LinduzZ skrev 2009-10-22 16:42:29 följande:
    ok det har jag inte haft i mina andra förutom förra gången (ma) Men sedan mår jag inte lika illa som de andra gångerna som med döttrarna.
    Kanske blir en pojke denna gången Det sägs att man mår sämre med flickor..
  • march
    LinduzZ skrev 2009-10-22 16:42:29 följande:
    ok det har jag inte haft i mina andra förutom förra gången (ma) Men sedan mår jag inte lika illa som de andra gångerna som med döttrarna.
    Kanske blir en pojke denna gången Det sägs att man mår sämre med flickor..
  • march

    Röd ros: hoppas..hoppas.. att du är gravid nu!

    Lindisen81: Visst blir man utmattad när barnen är sjuka och man känner sig så hjälplös. Snart är hon nog tillbaka till sina natt rutiner igen.

    Jag har inte fått behålla någon mat eller dryck på två dagar nu : Jag kräks upp allt och mår ständigt illa. Kommer förmodligen bli att jag blir inlagd på dropp denna gången oxå. Ushha mig förra gången fick jag ångest när jag låg på sjukhuset, så ensamt...
    Hatar verkligen att kräkas..

Svar på tråden våran väg genom och efter ett ma/mf