• secca

    Trollens grotta del 5

    varför blir man testnarkoman när det börjar närma sig BIM. kunde inte låta bli efter att jag skrivit mitt inlägg att testa igen. nu ser jag ett svagt men lite tydligare streck än det imorse. det är inte grått jag kan ana en svag rosa ton. kan jag kanske börja ha lite förhoppningar den här gången? jag vågar inte säga nåt till sambon än för jag vet hans inställning till att testa för tidigt, han tycker att jag är fanatisk och det har han rätt i. är det så att jag blivit gravid nu och allt går vägen kommer jag att känna mig hel igen. det sista året har jag gått som i dvala. tänk om jag får ringa och be om VUL istället för att de ska kolla hur det ser ut innan äl...

  • secca

    jag hoppas oxå. tredje gången gillt säger man ju, det är tredje gången jag har ett svagt plus de andra har slutat i väldigt tidiga missfall (ett konstaterat i våras och jag misstänkte ett själv i somras).

    sambon och jag bråkade lite häromdagen och då kom det upp att han i förra veckan tänkte säga till mig att vi kanske ska försöka (som om vi inte hade gjort det innan äl den här gången) han menar nog att han verkligen var beredd. tänk om jag får säga till honom att vi försöker inte mer!! och sen visar ett test med ett stort + på.

  • secca

    ja tänk om jag fick ringa om VUL!! om det skulle vara en graviditet vill jag ju att den ska stanna kvar oxå. jag skulle vilja ha tips om vad jag skulle kunna göra för att allt går vägen om det är +. jag förstår ju innerst inne att kroppen stöter bort embryon som det är nåt fel på.

    går allt vägen (om om jag är gravid) så kan jag inte läsa färdigt utbildningen jag sökt, vet inte om jag kommer in än. det bästa vore om jag kom in på en distanskurs jag läst som slutar i juni. oj nu svävar jag iväg igen. det skulle oxå bli en nyår utan champagne men det kan jag ta (lite dumt att vi ska ha nyår här hemma för då kan jag inte skylla på att jag kör).

    nu ska jag sansa mig ett tag och vänta till mitten av nästa vecka (hoppas jag) och testa igen om inte mensen dykt upp.

  • secca

    ska ta mig några mackor och oboy så kanske det går över. mådde illa i eftermiddags också och då gick det över med mat. frusen är jag också - någon som varit det tidigt i gravidietetn?

  • secca

    hej alla

    har inte testat mer och ska faktiskt vänta till tisdag eller onsdag och då testa med CB. visst känner jag av en del symtom men de försvinner ibland. brösten är inte alltid spända men bröstvårtorna är alltid styva, trötthet vi halvfem på eftermiddagen, blir illamående när jag inte ätit på ett tag och äter mycket på kvällarna. fast alla dessa symtom kan vara PMS också.

  • secca

    just nu vet jag inte vad jag ska tro. har inga menskänningar men inga direkta graviditetsymtom heller. tyvärr har jag inga test kvar hemma, beställde inte så många och har lyckats ta slut på de jag fick (testnarkoman). imorgon ska jag ha mens enligt ältest.

  • secca

    skönt att nån tror på ett +.

    har aldrig velat vara höggravid på sommaren men just nu spelar det ingen roll. skönt på ett sätt för då kan man ta en ledig sommar utan press och jobb. vi har en del sparade pengar som vi kan leva av då.

  • secca

    ska åka till apoteket på onsdag om mensen inte dykt upp. det är så dumt att ha en massa tester hemma eftersom jag inte kan låta bli att testa. nu har jag bestämt mig för att vänta.

    när är det ni andra ska ha?

Svar på tråden Trollens grotta del 5