• secca

    Trollens grotta del 5

    nu har jag också hittat hit! som sagt är jag inte inloggad alltför ofta. det har varit mycket med studierna den senaste tiden och kommer vara ett tag till - tenta i kemi i mitten av november och jag känner att jag kommer köra på den. kemi är inte mitt starka ämne.

    än så länge är jag inte gravid men förhoppningsvis testar jag plus nästa helg. tror inte mycket på det men som man säger "man ska leva på hoppet".

    tiden går så fort, det känns som igår jag gjorde skrapningen (drygt ett år sedan). ibland inbillar jag mig att jag inte kan bli gravid efter att jag gjort skrapningen och ångra mig djupt att jag inte lät kroppen sköta det på naturlig väg. fast å andra sidan är jag inte i den mest fertila åldern.

    ha det gött!

  • secca

    aldrig facebook säger jag bara!!!! jag läser informationssystem och inte ens min lärare är med där. tidsödande och dessutom håller jag kontakten med mina vänner IRL istället. vad är det för mening med att sitta framför datorn och berätta vad man har för sig, vad man gjort osv. när man sen träffar vännerna har man inget att prata om. visst man kan ha kontakt med vänner som bor långt bor men det kan man ha genom telefon eller mail. vart ska det sluta undrar jag? snart vet alla om när man går på toalletet, bråkar, har sex. hur klarade sig folk förr i tiden, jo mänsklig kontakt. jag har då inte lust med att dela med mig av min vardag på via Facebook. vad jag hört försvinner ungdomarna från FB nu när de upptäckt att föräldrarna tagit plats där.

    usch vad jag låter motsträvig och bakåtsträvande. det är upp till var och en vad man vill göra med sin fritid. visst sitter jag här och skriver men ingen vet vem jag är.

    förresten tog det sig inte den här gången heller och jag är skitsur och ledsen just nu. har till och med börjat röka igen vilket inte gör det lättare att bli gravid så nu måste jag ta tag i det igen plus att försöka gå ner i vikt.

    visst låter jag trist och tråkig just nu!!! om nån kan peppa mig lite vore jag tacksam!

  • secca

    Nyssel; andra barnet brukar komma tidigare har jag för mig iaf går det snabbare för de flesta.

    Nu har jag ringt min gynekolog och ska få komma på undersökning 17 november. Jag vill kolla att allt är som det ska. Åldern har betydelse och min vikt men jag vill försäkra mig om att det inte är något kroppsligt. Trodde faktiskt inte att jag skulle få någon tid utan att de skulle säga att försök ett halvår till men eftersom jag är 39 behövde jag inte vänta längre.

  • secca

    Jaha Nyssel är inte inloggad vilket hon för det mesta brukar vara. Kanske på förlossningen??!!

    Jag ska på intervju som gäller en ny utbildning jag sökt. Sälj och Marknadshögskolan är det som har en sälj- och marknaförsäljningsutbildning på 1 år. Det här är verkligen något jag känner att jag vill göra och hoppas att jag kan SÄLJA mig själv på intervjun riktigt ordentligt. Skulle jag komma in börjar den redan 14 december och då hoppar jag av nuvarande utbildning som inte känns som rätt val.

    Nu har jag köpt ÄL-stickor och grav.stickor. Jag har regelbunden mens men tänkte se om vi kan lyckas med hjälp av äl-stickor den här månaden.

  • secca

    och vart är nyssel idag?

    nu har jag fått tid för intervju till utbildningen jag sökt, 18 november.

  • secca

    just nu har jag en känsla av att nyssel är nyförlöst och har fått en pojk!!

  • secca

    nu har jag testat med äl-stickor ett par dagar och idag är det fullt utslag. blir till att hoppa på karln ikväll. fick till det i helgen när dottern va på kalas.

  • secca

    nyssel; förhoppningsvis vill den lill* titta ut när du väl kommit in på sjukhuset. måste kännas segt att gå över en vecka.

    lite otur att det är fotbollsgala ikväll, sen är det väl försent för att förföra. jag har haft planer på att jag och sambon skulle gå på fotbollsgalan, den är ju här i malmö och vi bor rätt så nära Malmö Arena

  • secca

    Ja då har vi i alla fall fått till det två gånger under rätt period den här gången. Nu är det upp till kroppen att göra sitt. Gjorde ett äl-test idag som inte visade så starkt som igår, hoppas att det tar sig den här gången. Jag ska till min gynekolog nästa onsdag, hon kan väl se om jag haft ägglossning.

    Jag tycker verkligen att det är min tur att bli gravid nu. Alla andra i den här tråden är lyckligt gravida eller har redan fått barn.

    Visst är hösten en tråkig tid, tur att man har julen att se fram mot. I år ska vi inte fira jul hemma utan åker upp till mina föräldrar. Helst skulle jag vilja fira hemma men vi tar vartannat år. Kanske att mina föräldrar i framtiden kommer hit ner över jul men inte som det ser ut just nu. Gammelmorfar blir ensammen då och det är inte så jag vill att det ska vara.

  • secca

    ja vi har långt 45 mil och ibland känns det jättejobbigt. jag vill ju att de ska kunna få träffa sitt barnbarn i stort sett när de vill men det går ju inte. vissa dagar vill jag flytta tillbaka.

Svar på tråden Trollens grotta del 5