• Svar på tråden BF framåt Jul 2009 del 3
  • chelh
    Missvampiria skrev 2009-10-22 14:05:07 följande:
    Välkommen Berätta gärna lite mer om dig själv.
    tack så mkt :)
    Är 20 år, blir 21 den 3 december, bor 3-4 mil utanför Malmö med min mamma & är tänkt att jag ska bo hemma dom första månaderna med bebisen men ska sedan flytta hemifrån. Är inte tillsammans med pappan till barnet nåmer men var det när jag bkev gravid så jag kommer med andra ord bli ensamstående, kommer även ha ensam vårdnad om lillkillen. Vet inte riktigt vad det finns mer att berätta faktist, hehe!

    Som sagt håller på att försöka få kejsarsnitt pga att jag har en kronisk sjukdom i min mage som dock är vilande just nu, men för att inte riskera att den ska komma tillbaks så känns det säkrare med kejsarsnitt, plus att i all denna väntan så har jag även börjat bli rädd för att få det på något annat sätt för jag har ställt in mig själv så mkt på att få kejsarsnitt, så självklart så hoppas jag på att det ska bli så också.
    Ska på mitt första aurorasamtal den 4 november & får se efter det vad dom säger, om dom vill träffa mig fler gånger innan dom utreder det osv.
    Lillkillen i magen, BF: 15 december ♥ läs mer: emach.devote.se
  • MissMarti
    chelh skrev 2009-10-22 14:59:28 följande:
    tack så mkt :)Är 20 år, blir 21 den 3 december, bor 3-4 mil utanför Malmö med min mamma & är tänkt att jag ska bo hemma dom första månaderna med bebisen men ska sedan flytta hemifrån. Är inte tillsammans med pappan till barnet nåmer men var det när jag bkev gravid så jag kommer med andra ord bli ensamstående, kommer även ha ensam vårdnad om lillkillen. Vet inte riktigt vad det finns mer att berätta faktist, hehe!Som sagt håller på att försöka få kejsarsnitt pga att jag har en kronisk sjukdom i min mage som dock är vilande just nu, men för att inte riskera att den ska komma tillbaks så känns det säkrare med kejsarsnitt, plus att i all denna väntan så har jag även börjat bli rädd för att få det på något annat sätt för jag har ställt in mig själv så mkt på att få kejsarsnitt, så självklart så hoppas jag på att det ska bli så också.Ska på mitt första aurorasamtal den 4 november & får se efter det vad dom säger, om dom vill träffa mig fler gånger innan dom utreder det osv.
    Välkommen! hade ni försökt länge i bli gravida? Trist att inte pappan är kvar....men ha rni nån kontakt alls?
  • chelh
    MissMarti skrev 2009-10-22 15:04:31 följande:
    Välkommen! hade ni försökt länge i bli gravida? Trist att inte pappan är kvar....men ha rni nån kontakt alls?
    nej jag blev gravid mer eller mindre meddetsamma när vi blev tillsammans faktiskt så det var verkligen inte alls planerat eller något sånt, var tänkt att jag skulle göra abort egentligen men dagen innan aborttiden så ringde jag & sa att jag inte tänkte göra abort.

    Ja vi har kontakt & även fast allt är komplicerat mellan oss för tillfället så tror jag att han kommer vara delaktig i det hela. Jag kommer självklart inte förbjuda honom till att träffa sitt barn när han vill bara för jag har ensam vårdnad, men det är helt upp till honom om han vill träffa lillkillen eller inte. har varit lite upp & ner med hur han vill ha det men tror att när lillkillen väl är född så kommer han vilja ha kontakt med honom.
    Lillkillen i magen, BF: 15 december ♥ läs mer: emach.devote.se
  • Kotten7381
    MissMarti skrev 2009-10-22 13:13:12 följande:
    är ju själv hjärtsjuk men min hjärtläkare sa att du kan bli sämre av vaccinet så du får bestämma själv...o de e inte ens säkert att influensan kommer.... de e ju de som redan är sjuka som oftast drabbas hårdast.... Jag tycker nog att de  lite hysteri ang influensan...varje år har vi en influensa där en massa personer främst äldre eller sjuka avlider pga att deras kroppar inte klarar en infektion...de står inget i tidningarna om de...o även denna "OTÄCKA" fågelinfluensa som skulle va så hemsk för nåra års sen...så ja känner mig inte manad att ta nått gift i förebyggande...ojoj va ja låter provocerande....men ta de inte fle tjejer...Alla gör sitt val o ta sprutan..o alla väljer själv vilka risker de vill ta...=)))nu ska ja göra klart tentan som jag tjtat om i flera veckor...herregud att ja inte blir kar nångång...men de va svårare än ja trodde o göra klart studierna i samma veva som man förbereder för bebis =)
    Jag tar inte heller illa upp, som sagt alla får ju göra sina egna val! =)
  • Kotten7381
    MissMarti skrev 2009-10-22 13:13:12 följande:
    ...men de va svårare än ja trodde o göra klart studierna i samma veva som man förbereder för bebis =)
    glömde skriva kommentera detta...
    tycker att du gör det bra!! Jag tycker det är nog att göra något överhuvudtaget i väntan på lillKotten! =D Går här hemma och tänker på allt som jag BORDE göra men som inte görs... Sen är jag väl lite lat också! *S*
  • MissMarti

    Jag kan nog med handen på hjärtat säga att ja skulle faktiskt hellre vara mammaledig nu än att sitta med en ganska tuff tenta....trots att ja tycker de e skitkul att läsa på Universitet så är de allt inte lika kul just nu när man hellre vill göra saker som man har motivation till...
    känner att mina tankar är någon annanstans just nu...o att det finns så mycket mer hemma som ja skulle vilja ta itu med....exempelvis så är vi experter på att samla på oss saker och att lägga dessa saker på konstiga ställen gärna i garderober....vi har väldigt många garderober varav 4 med kläder och sedan finns det 5 till med skit i...s ja skulle vilja städa ur dem och öven organisera lite granna i pärmar osv...nu ligger de viktiga papper överallt...
    så imorgon står det pärmar och sopsäckar på inköpslistan så ja kan börja grejja för vet ni vad???

    JAG ÄR SNART KLAR MED TENTAN!!! ingen mer tjat från mig om denna förbannande tenta!! Jiihoooo *berömmer mig själv*

  • diggiloo

    Hej tjejer.
    Nu har jag läst ikapp, jösses vad ni har skrivit

    Jag sätter genast igång med ett egoinlägg .
    Idag var jag på tillväxt UL och allt såg finfint ut med Bebben. Verkar som det lutar åt "vanlig" förlossning iaf för bebben ligger med huvudet ned, precis som de senaste gångerna vi tittat. Och h*n ser ut att växa fint oxå. 6% över medelmåttet trodde läkaren.
    Värre var det med mina händer. Dom domnar ju bort mer och mer och gör ont och nu hade det gått så långt med svullnaden att jag fick en remiss till ortopeden som antagligen kommer att öppna upp i handleden så att jag kan få tillbaka känseln innan jag ska ta hand om bebben.

    Såg att ni diskuterat vaccin eller icke vaccin och jag står fortfarande i valet och kvalet hur jag ska göra... kan bara inte bestämma mig!

    Kram

  • Waiting 4U
    diggiloo skrev 2009-10-22 19:29:50 följande:
    Hej tjejer. Nu har jag läst ikapp, jösses vad ni har skrivit Jag sätter genast igång med ett egoinlägg . Idag var jag på tillväxt UL och allt såg finfint ut med Bebben. Verkar som det lutar åt "vanlig" förlossning iaf för bebben ligger med huvudet ned, precis som de senaste gångerna vi tittat. Och h*n ser ut att växa fint oxå. 6% över medelmåttet trodde läkaren. Värre var det med mina händer. Dom domnar ju bort mer och mer och gör ont och nu hade det gått så långt med svullnaden att jag fick en remiss till ortopeden som antagligen kommer att öppna upp i handleden så att jag kan få tillbaka känseln innan jag ska ta hand om bebben. Såg att ni diskuterat vaccin eller icke vaccin och jag står fortfarande i valet och kvalet hur jag ska göra... kan bara inte bestämma mig! Kram
    Låter inte kul det där med att händerna domnar bort,
    hoppas att ingreppet fungerar bra!
    Du får skriva hur det gick sen!
  • MissMarti

    Glömde skriva igår o kom på de nyss men jag är KLAR MED TENTAN!! jag är numera mammaledig =)))

    så nu tar jag helg o kommer tillbaka på söndag =) ha en toppenhelg tjejer! Godnatt!

  • Nallebjörnis
    MissMarti skrev 2009-10-23 23:36:27 följande:
    Glömde skriva igår o kom på de nyss men jag är KLAR MED TENTAN!! jag är numera mammaledig =)))så nu tar jag helg o kommer tillbaka på söndag =) ha en toppenhelg tjejer! Godnatt!
    vad skönt! Grattis tjejen!!
Svar på tråden BF framåt Jul 2009 del 3