Forum Regnbågsfamilj - Gravid
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Vi som väntar barn utan att vara gravida - del 3

  Ons 14 okt 2009 21:53 Läst 8936 gånger Totalt 161 svar
  Visar endast inlägg av Tuc Tuc - Visa alla inlägg
  Ons 14 okt 2009 21:53

  ...fortsättning på tråden...

 • Ons 14 okt 2009 21:59 #1

  Är så förbannad! En mästrande maktlysten messerschmidt på FK vet bättre än fruns MVC-läkare och alla PM och råd från obstretiska kliniker här i landet. Sjukskriva sig från v 25 på grund av tvillinggraviditet, nä det fanns då ingen anledning. Det kunde varken hon eller någon av hennes kollegor finna motiverat. Det går så bra att jobba, så. För att vara snäll skulle hon försöka få tag i läkaren. 2 samtal, ett sent i går em och ett tidigt i morse, besvärade hon sig om. Givetvis gick det inte att få tag i läkaren så lätt. Så då fanns det ju ingen anledning att besvära sig mer. Snipp snapp slut, ärendet avklarat. Och avslaget. Skall såklart lämna invändningar mot beslutet och förutsätter att de får ge sig. Men att det ska behöva vara så... SUCK!!!

 • Tor 15 okt 2009 23:31 #3

  Tänk vad en liten nyansering i ordvalet gör. Faktum är att när jag blir tillfrågad om hur min fru mår, så är det via hennes namn, inte som "den blivande mamman". Hur tänker vissa? Glad att jag har tänkande människor runt mig...

 • Mån 16 nov 2009 21:26 #24

  Hej Tråden, säger jag också! Även vi har fått barn Två tjejer kikade ut förra tisdagen, drygt tre veckor före BF. De är lite små och sköra, så vi matar dem stup i kvarten, men annars mår de bra och vi också. Hemma sedan igår.

  Hade också en fantastisk upplevelse genom hela förlossningsdygnet; underbara barnmorskor, fantastiskt bemötande... har bara lovord att ge!!!

  Lotuskotte - GRATTIS!!! Äntligen Frun hälsar också, såklart!

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll